Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

B-Vibe

Uudiskiri

B-Vibe Jewel Plug - Anaalvibraator

See imeline vibratsiooniga anaalpistik on kaunistatud ilusa, suure kristalliga. Koonilise otsa, anatoomilise kuju ja peenikese kaela tõttu on B-Vibe Jewel Plug eriti lihtne anaalselt sisestada. Puldi abil saate valida erinevate vibratsioonirežiimide vahel.....

Rohkem infot

3392/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See imeline vibratsiooniga anaalpistik on kaunistatud ilusa, suure kristalliga. Koonilise otsa, anatoomilise kuju ja peenikese kaela tõttu on B-Vibe Jewel Plug eriti lihtne anaalselt sisestada. Puldi abil saate valida erinevate vibratsioonirežiimide vahel ja seada oma anaalnärvid põnevale vibratsioonile.

     

    B-Vibe Jewel Plug rõõmustab nii mehi kui ka naisi!

     

    See B-Vibe'i vibreeriv anaalpistik on väike tehnoloogiline meistriteos, mis on varustatud kuue vibratsioonitugevuse ja viieteistkümne erineva vibratsioonimustriga, alates peenest kuni võimsani. Juhtmeta kaugjuhtimispuldi abil saate hõlpsasti nupuvajutusega reguleerida režiime õrnast intensiivseteni. Loomulikult võite jätta puldi juhtimise ka oma partnerile, kes siis üllatab teid põneva stimulatsiooniga. Meie anaalvibraatoril on väga nahasõbralik pehme puudutusega tekstuur ja lai alus, mis takistab selle kogemata anusesse libisemist. Nii saad seda anaalpistikut kasutada pikema aja jooksul - näiteks ostude, jalutuskäigu või seksi ajal. Ja B-Vibe'i juveelipistik näeb ka väga hea välja, sest aluse otsas on sisse põlev kalliskivi, mis kaunistab sinu pärakut seksikalt!

     

    B-Vibe Jewel Plug on valmistatud 100% kehaga ühilduvast silikoonist, et tagada ohutu ja meeldiv kasutamine. Kvaliteetse materjali kahjustamise vältimiseks tuleks anaalvibraatorit siiski kasutada ainult veepõhiste libestitega, näiteks Aquameo. Anaalvibraatoril on integreeritud USB-aku, mis pakub kuni 1,5 tundi katkematut naudingut. Tänu oma kompaktsele suurusele ja anatoomilisele kujule sobib anaalvibraator nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

     

    Teie partner on vaimustuses!

     

    Anaalvibraatori otsas olev sädelev kalliskivi annab sellele seksimänguasjale atraktiivse ja luksusliku välimuse. See muudab anaalpenetratsiooni mitte ainult füüsiliselt, vaid ka visuaalselt põnevaks mõlema partneri jaoks. Kalliskiviga kaunistatud anaalpistiku kasutamine võib viia ka suurema erutustundeni. Teadmine, et anaalpistikusse on põimitud ilus ja sädelev kalliskivi, võib elamust intensiivistada. Kalliskiviga anaalpistikud pakuvad ka seksuaalset üllatusmomenti. Särava kalliskivi nägemine võib lisada tugeva visuaalse elemendi põhja paljastamisel, suurendades erootilist atraktiivsust.

     

    Anaalvibraatori puhastamine:

     

    Puhastamine on lihtne ja sirgjooneline. Kuna toode on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja ABS-plastikust, saab seda puhastada maheda seebi ja sooja veega või meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Anaalvibraator
    • Kristalliga anaalpistik
    • Varustatud ühe puudutusega kaugjuhtimispuldiga (ulatus ca 10 meetrit).
    • 6 kiiruse seadistust ja 15 unikaalset vibratsioonimustrit.
    • Sobib naistele ja meestele.
    • Laetav USB kaudu.
    • IPX4 pritsmekindel.
    • Mõõdud: Kogupikkus 10,5 cm, läbimõõt 4 cm, sisestatav pikkus 8,6 cm.
    • Materjal: Silikoon, 100% kehasõbralik.
    • Laadimisaeg 120 minutit.
    • Tööaeg 60 minutit.
    • B-Vibe'i tooted MEO veebipoes: Avastage anaalsete naudingute järgmine tase B-Vibe'i esmaklassiliste anaalvibraatoritega! Kaasaegse disaini, kvaliteetsete materjalide ja uuendusliku tehnoloogia kombinatsioon tagab võrratu elamuse, mida saate uuesti ja uuesti kogeda. B-Vibe ja MEO on kaks tuntud kaubamärki seksimänguasjade maailmas, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele anaalmänguasjadele. B-Vibe on eriti tuntud oma uuendusliku tootevaliku poolest, mis sisaldab kaugjuhitavaid anaalipistikuid, anaalpalle ja anaaltreeningkomplekte. B-Vibe'i ettevõte on maailmas tuntud selle poolest, et kasutab oma toodete valmistamisel kvaliteetseid materjale ja kehasõbralikku silikooni.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Kirjutage oma ülevaade

      B-Vibe Jewel Plug - Anaalvibraator

      B-Vibe Jewel Plug - Anaalvibraator

      See imeline vibratsiooniga anaalpistik on kaunistatud ilusa, suure kristalliga. Koonilise otsa, anatoomilise kuju ja peenikese kaela tõttu on B-Vibe Jewel Plug eriti lihtne anaalselt sisestada. Puldi abil saate valida erinevate vibratsioonirežiimide vahel.....

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      9 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: