Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

Switch Hitter poolt Sport Fucker

Tulevad varsti  Pakkumine

Viimane ball stretcher alates Sport Fucker - sa lihtsalt pead seda näinud olema! Switch Hitter alates Sport Fucker on vaieldamatult kõige mugavam kombinatsioon ball stretcher ja riistarõngast, mida te võite ette kujutada! Aga mis täpselt teeb selle nii mugavaks?

Rohkem infot

3316/00

39,90 €


-10%

35,91 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Viimane ball stretcher alates Sport Fucker - sa lihtsalt pead seda näinud olema! Switch Hitter alates Sport Fucker on vaieldamatult kõige mugavam kombinatsioon ball stretcher ja riistarõngast, mida te võite ette kujutada! Aga mis täpselt teeb selle nii mugavaks? Kõigepealt disain, sest see on üsna paks ja tekitab munandikule korraliku raskuse, ilma et see valutaks, nagu seda võivad teha metallist pallirõngad. Teiseks, sile, siidine ja veniv materjal. See on Sport Fucker'i patenteeritud vedel silikoon. See on ainulaadne silikooni ja termoplastilise kummi segu, mis tagab maksimaalse elastsuse, vastupidavuse ja mugavuse.

     

    Cock Ringi ja ball stretcher silikooni kombinatsioon on kaks korda lõbusam! Cock Ringi abil, mis istub tihedalt peenise aluse ümber, muutub erektsioon intensiivsemaks ja kestab kauem. Ball stretcher seevastu ümbritseb õrnalt munandeid ja intensiivistab naudingut täiendava stimulatsiooniga. Mõlemad osad kohanduvad tänu meeldivale ja paindlikule materjalile ideaalselt anatoomiaga. Ainulaadne seksimänguasju, mis viib teie armuelu uuele tasemele.

     

    ball stretcher on umbes 3,6 cm kõrge ja siseläbimõõduga umbes 3,5 cm. Seda saab kergesti venitada kuni 130 mm pikkuseks. Kukerõngas on 14 mm paksune, siseläbimõõduga 31 mm ja seda saab venitada 150 mm pikkuseks. Universaalne suurus, mis sobib igale mehele.

     

    Mis on Liquid Silicone või vedel silikoon?

     

    Vedel silikoon on tõeline sisetunne seksimänguasjade materjalide seas. See on absoluutselt nahasõbralik, mis tähendab, et seda on ohutu ja meeldiv kasutada - ilma igasuguste kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Selle paindlikkus? Ületamatu! See kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub samal ajal vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem, see tundub hämmastavalt realistlik. Ühesõnaga, vedel silikoon on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta soovida midagi nii ohutuse kui ka naudingu osas!

     

    Vedelast silikoonist seksimänguasjade puhastamine ja hooldamine?

     

    Pärast iga kasutamist peaksite oma seksimänguasja põhjalikult puhastama. Pese seda lihtsalt sooja vee ja maheda seebiga. Ära muretse, materjal on veekindel ja seda saab kergesti maha loputada. Kui soovid, võid kasutada isegi spetsiaalset seksimänguasjade puhastusvahendit, nagu meie VERYCLEAN sprei. Pärast puhastamist peaksite laskma seksimänguasjal täielikult kuivada. Kõige parem on lasta sellel õhu käes kuivada, mitte otse päikese või küttekeha peal. Kui see on täielikult kuivanud, hoidke seda puhtas ja kuivas kohas, eemal teistest seksimänguasjadest. Kõige parem on panna see spetsiaalsesse seksimänguasjade hoiukotti, et kaitsta seda tolmu ja mustuse eest. Veel üks nõuanne: kasuta alati õiget libestusainet. Silikoonist seksimänguasja sobib väga hästi veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Siiski tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, sest need võivad materjali rünnata. Kui järgite neid lihtsaid hooldusvihjeid, saate oma silikoonist seksimänguasjast kaua rõõmu tunda!

     

    Lisateave: Silikoonist on võimalik saada ka teisi tooteid, mis ei ole veel valmis:

     

    • Switch Hitter by Sport Fucker
    • Double ball stretcher + Cock Ring
    • Algajatele ja edasijõudnutele
    • Suurendab erektsiooni
    • Ühildub veepõhiste määrdeainetega
    • Lihtne puhastada VERYCLEAN pihustiga

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Switch Hitter poolt Sport Fucker

    Switch Hitter poolt Sport Fucker

    Viimane ball stretcher alates Sport Fucker - sa lihtsalt pead seda näinud olema! Switch Hitter alates Sport Fucker on vaieldamatult kõige mugavam kombinatsioon ball stretcher ja riistarõngast, mida te võite ette kujutada! Aga mis täpselt teeb selle nii mugavaks?

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: