Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

BDSM Posture Collar mustast nahast, lukustatav

Kogege hingematvat BDSM-kogemust meie lukustatava nahaga Posture Collar. See kaelarihm on kõrgem ja jäigem kui traditsiooniline BDSM-kaelarihm, sundides kandja pead ülespoole, et saavutada püstisem asend. Nahkrihma Posture Collar tiheda asetusega piirab pea liikumist ja annab absoluutse alistumise tunde.

Rohkem infot

3330/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Naudi meeletut BDSM-kogemust meie lukustatava musta nahaga Posture Collar. See kaelarihm on kõrgem ja jäigem kui traditsiooniline BDSM-kaelarihm, mis sunnib kandja pead ülespoole, et saavutada püstisem asend. Nahkrihma Posture Collar pinguldav sobivus piirab pea liikumist ja annab kandjale kontrolli ja alistumise tunde. Kvaliteetne nahk ja hoolikas töötlus tagavad, et meie nahast Posture Collar ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka esteetiliselt meeldiv.

     

    Mis on selle nahast Posture Collar juures erilist?

     

    MEO ® poolt käsitsi valmistatud Posture Collar jaoks kasutatakse ainult peent lehmanahka, mis muudab kaelarihma eriti stabiilseks ja tagab väga hea kandmismugavuse bondage'i ajal. Posture Collar istub tihedalt ja mugavalt ümber kaela. Vööga sarnaste metallsokkidega saab Posture Collar sulgeda ja reguleerida mis tahes kaelapiirkonnale. Kolm integreeritud D-rõngast, mis on valmistatud roostevabast terasest, pakuvad võimalust integreerida Posture Collar optimaalselt sidumisseansse. Näiteks saab külge kinnitada pilliroo, ketid koos haakekonksudega, nahast käeraudad või bondage-köie. Kvaliteetsed pandlad ja neetid koos reljeefse MEO ® logoga, mida me kasutame, muudavad meie Posture Collar mitte ainult võltsimiskindlaks, vaid ka nii vastupidavaks, et see sobib ideaalselt ka pikemateks ja intensiivsemateks BDSM-sessioonideks. Spetsiaalsed pandlad tagaküljel võimaldavad Posture Collar lukustada väikeste tabalukkudega. Kaasas on kaks sama võtmega tabalukku ja 4 võtit. Alternatiivselt saab Posture Collar lukustada ka meie elektroonilise ajalukuga MEOBOND. Sobivad nahast käe- ja jalarihmad leiad ka meie BDSM-poest.

     

    Posture Collar - Õiget asendit tuleb õppida!

     

    A Posture Collar on nahast kaelarihm, mida kasutatakse spetsiaalselt BDSM-praktikateks. See on anatoomilisema kujuga, kõrgem ja jäigem kui tavaline BDSM-kaelarihm ning sunnib kandja pea ülespoole, mille tulemuseks on püstisem kehahoiak. Samuti on see tihedam ja istub väga tihedalt kaela ümber, et piirata pea liikumist ja saavutada konkreetne kehahoiak. BDSM-suhtes võib Posture Collar olla allumise ja domineerimise sümboliks. Lisaks võib seda kasutada kasvatusvahendina, et sundida kandjat võtma püstisemat asendit ja olema kuulekam. BDSM-keeles nimetatakse Posture Collar sageli "poosipaelaks" või "domineerimiskaelaks". Nahast Posture Collar kandmine võib luua sügavama sideme asjaosaliste, Top ja Sub vahel.

     

    Miks on Posture Collar bondage'is nii populaarne?

     

    NahastPosture Collar on eriti populaarne BDSM-skeenes, kuna see pakub võimalust väljendada domineerimist ja absoluutset allumist. Kaelarihma kandmine võib olla kandja jaoks sensuaalne kogemus, kuna see istub väga tihedalt ja piirab tugevalt pead ja kaela, andes piiratuse ja kontrolli tunde. BDSM-kaelarihm võib olla ka domineeriva partneri selge sümbol, aidates luua suhetes kontrolli ja domineerimist.

     

    Kuidas hooldada ja puhastada nahka Posture Collar?

     

    Posture Collar puhastatakse lihtsalt niiske lapiga. Nahast Posture Collar hooldamiseks võite aeg-ajalt kasutada head nahkrasva, mis sobib siledale nahale. See hoiab Posture Collar naha eriti elastseks. Ainult korraliku hoolduse korral jääb nahkPosture Collar optimaalsesse seisundisse ning on vastupidav ja kauakestev.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • BDSM pooskaelarihm
    • Materjal: nahk, roostevaba teras
    • Eriti kõrge, polsterdatud, tugevast nahast valmistatud kaelarihm, mis paigutab ja fikseerib pea tugevalt.
    • Kahekordse luku sulgemisega seljal ja kolme kindlalt kinnitatud D-rõngaga.
    • Komplektis on kaks ühesuguse võtmega tabalukku ja 4 võtit.
    • Maksimaalne kõrgus ca 17,5 cm, laius 42 cm
    • Oluline on märkida, et pooskaelarihma tohib kasutada ainult kokkuleppel ja ohutusabinõudega, et vältida võimalikke vigastusi või emotsionaalseid kahjustusi. Enne Posture Collar'i kasutamist on alati oluline selgelt suhelda, et kõik asjaosalised oleksid nõus ja teaksid oma piire.
    • Posture collar ehk asendi krae: Posture collar on sõna-sõnaline tõlge ingliskeelsest terminist "Posture Collar". Posture collar võib olla eri stiilis, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui krae, mis sunnib kandja pead ülespoole ja sunnib teda püstisemasse kehahoiakusse.
    • Dominance collar: Seda terminit kasutatakse sageli BDSM-skeenes, et kirjeldada kaelarihma, mida kasutatakse domineerimise ja allutamise stsenaariumides. Domineeriv kaelarihm võib olla eri stiilis, kuid on sageli kõrgem ja jäigem kui traditsiooniline kaelarihm, et sundida kandja pead ülespoole.
    • Orjapannal: Seda terminit kasutatakse BDSM-skeenis domineerivat partnerit teeniva orja poolt kantava kaelarihma kirjeldamiseks. Orjapannal võib olla erinevaid vorme, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui kaelarihma, mis sümboliseerib kandja allutamist.
    • BDSM-kaelarihm: Seda terminit kasutatakse BDSMis kasutatava kaelarihma kirjeldamiseks, mida kasutatakse orjastamise abivahendina. Bondage-kaelarihma võib olla mitmesugustes vormides, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui kaelarihma, mis sunnib kandja pea ülespoole ja piirab pea liikumist.
    • Bondage collar: Seda terminit kasutatakse bondage'is kasutatava kaelarihma kirjeldamiseks. Bondage-kaelar võib olla eri kujul, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui kaelarihma, mis surub kandja pea kinni ja piirab pea liikumist.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Under Master's full control

    Find it much more comfortable than the other posture collars I own. The locks on the back are also a big plus to remind your Slave that he is under Master's full control. :-)

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Very comfortable

    I was surprised at how nice this looks and how comfortable it is to wear. I haven't worn it long term but in short term it is very nice to wear and doesn't rub on my shoulders or make my skin raw.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Fits like it was custom made

    This collar is a perfect fit for me, it almost fits like it was custom made for my neck. The quality is pretty nice and I love the way I look when I'm wearing it.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Le top du top !

    J'ai récemment acheté ce collier BDSM en cuir véritable et je dois dire que je suis absolument ravi ! Ce collier est non seulement stylé, mais aussi très confortable à porter. La qualité du cuir est exceptionnelle et il est clair que ce produit est fabriqué avec soin et précision. En un mot, ce collier BDSM en cuir est le meilleur que j'ai jamais eu ! Je le recommande vivement à tous ceux qui cherchent un accessoire de qualité pour pimenter leurs sessions BDSM. Croyez-moi, vous ne serez pas déçu !

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Begeisterung pur

    Ich muss einfach meine Begeisterung für das geile Posture-Collar aus echtem Leder teilen, das ich hier kürzlich gekauft habe! Dieses Halsband hat mich in jeder Hinsicht positiv überrascht! Zunächst einmal hat mich die Qualität des Halsbands absolut begeistert. Das Leder ist hochwertig, weich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität einzubüßen. Es hält den Kopf wirklich in einer "unverrückbaren", aufrechten Position. Das Design ist einfach klasse: schick, funktional und absolut einzigartig.
    Noch besser: Die Schnallen sind sogar abschließbar, was ein unerlaubtes Ablegen unmöglich macht und und für ein Gefühl der absoluten Auslieferung sorgt. Ich bin nicht der Einzige, der von diesem Halsband begeistert ist – auch meine Partnerin ist absolut überzeugt! Alles in allem kann ich das Halsband von MEO jedem wärmstens empfehlen, der auf der Suche nach einem hochwertigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat uns beide wirklich beeindruckt und gehört definitiv zu unseren Lieblingsstücken in unserer Sammlung!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BDSM Posture Collar mustast nahast, lukustatav

    BDSM Posture Collar mustast nahast, lukustatav

    Kogege hingematvat BDSM-kogemust meie lukustatava nahaga Posture Collar. See kaelarihm on kõrgem ja jäigem kui traditsiooniline BDSM-kaelarihm, sundides kandja pead ülespoole, et saavutada püstisem asend. Nahkrihma Posture Collar tiheda asetusega piirab pea liikumist ja annab absoluutse alistumise tunde.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: