Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

Rõnga ja neetidega orjapael - must/punane

Kas otsite kvaliteetset, kuid odavat nahkköitsenõela? Kvaliteetsest ja pehmest nahast valmistatud sihvakas orjapael on ideaalne bondage aksessuaar erootilisteks rollimängudeks. O-rõnga külge saab kinnitada ka rihma või keti, et oma alistuv partner täielikult allutada.

Rohkem infot

2568/00

saadaval

    Rohkem infot

    Näita oma alistuvat poolt! Parim viis seda teha on meie kvaliteetsest nahast valmistatud piirav krae. Eesmise O-rõnga külge saab kinnitada mitmesuguseid muid orjastamise tarvikuid, näiteks laiad köied, ketid või orjarihma.

     

    Kas otsite kvaliteetset, kuid odavat nahast bondage-kaelarihma? Kvaliteetsest ja pehmest nahast valmistatud kitsas orjapael on ideaalne bondage-tarvik erootiliste rollimängude jaoks. O-rõnga külge saab kinnitada ka rihma või keti, et allutatud partnerit täielikult alistada.

     

    Elegantse disainiga kitsas kaelarihm kinnitatakse selga luku abil ja seda saab paindlikult reguleerida. Eespool olev O-rõngas pakub mitmekülgseid rakendusvõimalusi mitmesuguste allutamisstseenide jaoks bondage'i ajal. Meie nahast kaelarihma saab kanda ka moeaksessuaarina.

     

    Nahast kaelarihm on meeldivalt polsterdatud, et tagada kõrge mugavus. Lukkukinnitus tagab individuaalse sobivuse ka suuremate kaelasuuruste puhul.

     

    Kuidas kasutatakse nahast orjapõllekaelarihma?

     

    Pange orjapandaaž oma partnerile. O-rõnga külge saab kinnitada rihma või köie, olenevalt sellest, kuidas te tunnete. Bondage lõbu võib alata! Laske oma fantaasial vabalt tegutseda!

     

    Mis on nahast orjakaelarihma juures nii erilist?

     

    Nahast orjakaelarihm sobib ideaalselt kõigile bondage'i algajatele. Selle pehme polsterdus tagab maksimaalse mugavuse ja võimaldab teil alustada bondage'iga. Kaelusel on ka dekoratiivsed nööbid ja seda saab kasutada ka moeaksessuaarina.

     

    Näpunäiteid ja nippe nahast orjapanduri kohta:

     

    Enne sidumist aitab luua nn Safeword kaelarihma. See takistab isiklike piiride tahtmatut ületamist nii kiiresti. See Safeword on BDSM-praktikas kasutatav märguanne, millega seotud, alluvuses olev partner saab näidata, et ta ei soovi tegevust jätkata. Konsensuslikult läbiviidavate praktikate kontekstis on väljendunud Safeword on tingimusteta kohustus kohe lõpetada. Turvasõnade tõhus ja usaldusväärne kasutamine on üks BDSM-i absoluutselt vajalikke eeldusi.

     

    Kas nahast orjakaelarihma saab kombineerida teiste bondage'i tarvikutega?

     

    Jah, absoluutselt. BDSM kaelarihma saab imeliselt kombineerida orjarihma, meie BDSM käeraudade või pahkluude käeraudade ja laialipaiskuraamiga. Loomulikult võite kasutada oma bondage-sessiooni ajal ka suukorvi ja silmade sidumist.

     

    Kuidas hooldada ja puhastada nahast orjapõllekaelarihma?

     

    Nahast orjapõlvehoidjate hooldamiseks kasutatakse mõnikord head siledast nahast rasva. Looduslik naharasv koosneb paljudest looduslikest ainetest, nagu mesilasvaha, ristikiviõli, rapsiõli, kookosõli ja muud. Need looduslikud rasvad imenduvad aeglaselt nahka. See hoiab naha elastsena. Ainult siis, kui nahast sidumistooted on korralikult hooldatud, püsivad need heas seisukorras ning on vastavalt vastupidavad ja vastupidavad.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Nööpidega nahast orjapaelad
    • MEO ® kaubamärgiga reljeefsed neetid ja pandlad
    • Reguleeritav suurus, O-rõngaga
    • Made in Germany disain
    • Mõõtmed: u. 3,5 cm lai, u. 55 cm pikk
    • Materjal: nahk, metall

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Hindamine 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Hindamine 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Kirjutage oma ülevaade

          Rõnga ja neetidega orjapael - must/punane

          Rõnga ja neetidega orjapael - must/punane

          Kas otsite kvaliteetset, kuid odavat nahkköitsenõela? Kvaliteetsest ja pehmest nahast valmistatud sihvakas orjapael on ideaalne bondage aksessuaar erootilisteks rollimängudeks. O-rõnga külge saab kinnitada ka rihma või keti, et oma alistuv partner täielikult allutada.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: