Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

BDSM mööbel: Bondage ja lüpsilaud

See kaasaskantav ja diskreetselt paigutatav BDSM-mööbel inspireerib teid, sest see ei ole mitte ainult mitmekülgselt kasutatav bondage'ile, vaid sobib ka paljudeks teisteks BDSM-mängudeks, nagu CBT, anaalseks penetratsiooniks või alistuva mehe lüpsmiseks.

Rohkem infot

2771/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See transporditav ja diskreetselt paigutatav BDSM-mööbel inspireerib teid, sest see ei ole mitte ainult mitmekülgselt kasutatav bondage'ile, vaid sobib ka paljudeks teisteks BDSM-mängudeks, nagu CBT, anaalpenetratsioon või alistuva mehe lüpsmine.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Avad lüpsmiseks, CBT, anaalseksiks ja palju muud: tungige ja stimuleerige oma partnerit kahe erineva juurdepääsuava kaudu! Näiteks asetage ta kõhuli, et saaksite ta kinni siduda ja aeglaselt lüpsta tema mahla!
    • Hügieeniline PU nahast polster: See mugav ja kergesti puhastatav PU nahast voodi sobib ideaalselt pikkadeks sessioonideks.
    • D-rõngad kinnipidamiste jaoks: Kinnitage kaasasolevad randme- ja pahkluude käeraudad ühe 20 D-rõnga külge. Teiste D-rõngaste külge saab kinnitada muid BDSM-tarvikuid.
    • Vastupidav disain: Laua jalad ja kogu mööbli konstruktsioon on valmistatud tugevdatud terasest, nii et see vastupidav disain peab vastu pikkadele sessioonidele!

     

    Nautige polsterdatud, hügieenilist PU-nahka, mis katab seda kvaliteetset ja tugevat bondage-lauda. Kinnitage käe- ja jalarõngad kinnitatud D-rõngaste külge ja hoidke oma alistuv partner kindlalt paigal. Jõua läbi lauaava, et saavutada täielik juurdepääs suguelunditele või pärakule, või näoava, et teda stimuleerida või tungida. Laske oma kujutlusvõimel vabalt käia, et rahuldada oma domineeriva naudinguiha.

     

    Kuidas kasutada sidumis- ja lüpsilaua:

     

    Juhatage oma alistuv partner bondage-laua peale ja reguleerige mugavad randme- ja pahkluude kinnitusrihmad nii, et need oleksid tema randmetel ja pahkluudel põgenemiskindlad. Asetage ta sellisesse asendisse, mis pakub teile kõige rohkem naudingut, kinnitage käeraudad D-rõngaste külge. Nüüd naudi oma fantaasiaid igal võimalikul viisil! Kui tahad oma partnerit tõesti äärmuseni viia, aseta ta näoga allapoole lauale, seo ta kinni, nii et ta ei saa liikuda, ja hakka teda aeglaselt silitama, hellitama ja lustlikult karistama. Kasuta vibraatoreid, meie lüpsimismasinat, erinevaid seksimänguasju ja muidugi oma käsi, et viia oma Sub kliimaksini või lüpsta tema mahla altpoolt, kinnitades laua alla meie fantastilise lüpsimismasina.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Ekstreemne sidumine ja lüpsilaud
    • Voodi pikkus: 178 cm, laius: 61 cm, kõrgus: 65 cm
    • Kokkuvolditud bondage-laud: pikkus: 89 cm, laius: 60 cm, kõrgus: 20 cm
    • Avamine näo jaoks: 20 cm x 15 cm
    • Ava genitaalidele juurdepääsuks: 25 cm x 13 cm
    • Käemansetid: 25 cm x 5 cm
    • Jalamansetid: 28 cm x 5 cm
    • Voodi kaal: 24 kg
    • Materjalid: metall, PU nahk
    • Värv: must, hõbedane
    • Märkus: Sidumismööbel kannab maksimaalselt 295 kg. Tarnekomplekti kuulub lisavarustusena paar käeraudu ja paar pahkluude käeraudu. Kõik muud BDSM-tarvikud on saadaval eraldi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Tolles Teil mit kleinen Einschränkungen

    Der Bondage- und Melktisch ist hochwertig, stabil und seinen Preis absolut wert! Leider ist das Loch für Zugänglichkeit von unten so weit von der Kopföffnung entfernt, dass sich das für Personen unter 185 cm Körpergröße nicht ausgeht.... Die volle Punktezahl hätte es gegeben, wenn der Tisch noch mit einer Tragevorrichtung ausgestattet wäre.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Super Qualität

    Super Qualität, ist jeden Cent wert. Tolle Verarbeitung

      Hindamine 

      Worth the price

      A sturdy quality piece of gear that is worth the price.

        Hindamine 

        What a great purchase!

        We’ve just started scratching the surface at all the possibilities available with this table. We both love it.

          Hindamine 

          Pretty great

          Table came fully assembled and very simple to set up. Feels really sturdy and it is lots of fun to use as one would imagine. Can fold away too which is a bonus if you don't have much space to spare.

          Of course this is a massage table as well so honestly it kinda kills two birds with one stone for me at least.

          Here's the thing, sexual possibilities aside for a second. Guys, have you ever had your lower back massaged on a table and your balls just get uncomfortably pressed on? Well this sure as shit solves that for me. Now we're massaging!

          So all around pretty great purchase to me. The only drawbacks is it's limited a bit based on how tall you are. I'm 5"11 and my face and crotch both fit fine but I do have to move down a bit for it to really get worked on. Not really a huge issue though.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

          Kirjutage oma ülevaade

          BDSM mööbel: Bondage ja lüpsilaud

          BDSM mööbel: Bondage ja lüpsilaud

          See kaasaskantav ja diskreetselt paigutatav BDSM-mööbel inspireerib teid, sest see ei ole mitte ainult mitmekülgselt kasutatav bondage'ile, vaid sobib ka paljudeks teisteks BDSM-mängudeks, nagu CBT, anaalseks penetratsiooniks või alistuva mehe lüpsmiseks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: