Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

Klassikaline puidust peputuslapp

Kui sulle meeldib, kui sind peputatakse ja sa soovid välja elada oma alistuvat külge, siis see klassikaline puidust peputus paddle peputamisseksiks võib olla just see, mis sulle sobib.

Rohkem infot

2167/00

49,90 €


-20,00 €

29,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Kui sulle meeldib, kui sind peputatakse ja sa soovid välja elada oma alistuvat poolt, siis see klassikaline peputus paddle puust peksmise seksiks võib olla just see, mis sulle sobib.

     

    Igaühel on erinev arusaam valust. Seksuaalses kontekstis võib valu muutuda meeldivaks kogemuseks. Kas sa tunned end selles ära? Või otsesemalt öeldes: kas sulle meeldib saada pepule laksu ja lõpuks oma alistuvat külge välja elada? Siis tere tulemast MEO-sse, peksmise maailma!

     

    Pepu on alati peetud intiimseks kehaosaks, millel on suur erootiline atraktiivsus. Selle atraktiivsus nii naistele kui ka meestele on alati inimesi paelunud. Pepu karistamine, mida tuntakse kui peksmist, on populaarne seksuaaltegevus. Paljude jaoks on peksmine ülim eelmäng... Tuhm, ulakas tüdruk või poiss olla ja selle eest karistada võib olla mõlema partneri jaoks väga erutav. Peksmise keskmes on võimumängu nauding - domineerimine ja alistumine annavad voodis lisajõudu.

     

    Meie klassikaline puidust peksumispadul sobib nii edasijõudnutele kui ka algajatele. Kõik servad on ümardatud, mis vähendab vigastuste ohtu. Tänu ergonoomiliselt kujundatud käepidemele on paddle väga mugav käes hoida ning tagab turvalise ja täpse peksmise. Meie paddle on augud ja saavutab seetõttu suurema löögiefekti kui pepu paddle ilma aukudeta. Augud vähendavad naha vahele tekkivat õhupatja paddle ja nahapinna vahel tekkiva löögi intensiivsuse suurendamiseks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

     

    • Puidust peksulabidas
    • Õhutakistuse vähendamiseks mõeldud aukudega labidas
    • Materjal: BDSM-paddle on valmistatud puidust. Puit on looduslik materjal, mis sobib ideaalselt tootmiseks paddle labidadeks. See on 100% taaskasutatav ja keskkonnasõbralik toode.
    • Armastavalt käsitsi valmistatud kõrgeimate kvaliteedistandardite järgi.
    • Mõõtmed: umbes 30 cm x 7,5 cm

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Hurts like hell

    Hurts like hell. Does as Hurts like hell. Does as it's supposed to. I love it.

      Hindamine 

      Consigliato!

      Ben fatto, ottimo materiale . Consigliato!

        Hindamine 

        Für Anfänger und Fortgeschrittene

        Überraschend gut verarbeitet ist das Paddel von MEO. Obwohl ich immer sehr kritisch bin, habe ich hier rein gar nichts auszusetzen. Das Paddel fühlt sich gut an, sieht wertig aus, klatscht schön und ist auch für Anfänger bestens geeignet.

          Kirjutage oma ülevaade

          Klassikaline puidust peputuslapp

          Klassikaline puidust peputuslapp

          Kui sulle meeldib, kui sind peputatakse ja sa soovid välja elada oma alistuvat külge, siis see klassikaline puidust peputus paddle peputamisseksiks võib olla just see, mis sulle sobib.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: