Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

BDSM paddle puidust - Tenderiser

Puidu täielik paindumatus koos BDSM paddle profileeritud löögipinnaga põhjustab väga erilist, läbitungivat naudingu valu. Kuigi lööke võib doseerida üsna ohutult, areneb mõju väga kiiresti valusasse suunda.

Rohkem infot

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Puidu täielik paindumatus koos BDSM-paddle'i profileeritud löögipinnaga põhjustab väga erilist, läbitungivat naudingu valu. Kuigi lööke võib doseerida ka ohutult, areneb mõju kiiresti valusasse suunda. Väiksema, tugevalt profileeritud löögipinna tõttu on mõju oluliselt tugevam kui tavalise peksupesa puhul paddle.

     

    See BDSM paddle on kindlasti üks SM-mänguasju, mida tuleks kasutada ettevaatlikult! Samuti tuleb märkida, et see paddle tuleks võimalusel kasutada ainult tuharatel ja reitel. Tenderiser'i kasvatuslik õppetund koos Tenderiser'iga paddle alates MEO ® ei unusta Bottom kindlasti kiiresti.

     

    Kuidas ma kasutan BDSM peksu paddle puidust valmistatud?

    Kasutage BDSM spankingit paddle puidust valmistatud peksu õrnalt üle oma partneri naha, et ta saaks harjuda selle tundega. Seejärel võite jagada kergeid kuni tugevaid lööke koos paddle ja suurendage aeglaselt intensiivsust. Peksmisel ei ole fantaasiale piire seatud - kuid põhireeglid tuleks muidugi kokku leppida. Eelnevalt võib määratleda nn "turvalise sõna", mida kasutatakse, kui piirini jõutakse. Seejärel peab aktiivselt peksmist teostav isik kohe lõpetama. Selliseid karistusi võib läbi viia kodus või avalikult.

     

    Te soovite osta BDSM paddle puust valmistatud soodsalt?

     

    See peksumispadul on valmistatud väga heast puidust. Puit on hoolikalt töödeldud, lihvitud ja nurgad ümardatud. Kui otsite lihtsat, kuid väga funktsionaalset spanking-mänguasja, mis ei peaks palju maksma, siis on see puidust SM-paddle just õige valik.

     

    Kas ma saan kombineerida oma paddle kombineerida teiste tarvikutega?

     

    Jah, igal juhul! Eriti kui te kombineerite oma uut puidust paddle mEO ® nahast bondage'i piirangutega või ehk kasutate silmakinnitust, on suurepärased võimalused. Või nahast maskiga - see annab erootilise kõrgendatud taju ja muudab võimu ja usalduse põneva koosmõju veelgi muljetavaldavamaks.

     

    Mis teeb BDSMi paddle puust tehtud spanking nii eriliseks?

     

    Muljetavaldav BDSM paddle on varustatud ühel küljel tugevalt profileeritud löögipinnaga, mis sarnaneb lihapehmendajaga, ja võimaldab seega veelgi rõhutatumatut nuhtlemist. Paddle'i tagaküljel on sile löögipind. Kõik servad on ümardatud, mis vähendab oluliselt vigastuste ohtu. Tänu ergonoomiliselt kujundatud käepidemele on paddle väga mugav käes ning tagab turvalise ja täpse löögi. Mepa pind on peenelt lihvitud ja seetõttu väga sile

     

    Olulised kriteeriumid BDSM-paddle'i ostmisel:

     

    A paddle on BDSM-skeenes äärmiselt populaarne aksessuaar. Võib-olla olete juba tuttav ratsapiitsade ja SM-piitsadega, kuid BDSM-paddle paddle võib pakkuda eriti intensiivset naudinguvalu. Materjal on tegelikult otsustav kriteerium, mis muudab paddle karmi karistuse vahendiks domineerimise ja alistumise mängus. Algajatele spanking'ile on paddlemis on pehmelt polsterdatud või millel on kaks erinevat löögipinda. Neid saab kasutada selleks, et aeglaselt valmistada oma tagumikku ette tulevaseks naudinguvaluks. Kui aga kerge naudingu valu ei ole enam piisav, siis võib BDSM-i paddle valmistatud nahast on õige paddle teie jaoks. Selline paddle võib avalduda erineva mõjuga. Teine veenev võimalus on paddle kummist või silikoonist valmistatud. Neid alahinnatakse sageli täielikult, sest kuigi nad on pehmed, paindlikud ja siledad, tekitavad nad muljetavaldava löögi tagumikule - isegi väga vähese pingutuse korral. Kui soovite aga intensiivset naudingu valu, siis peaksite valima BDSM-i paddle puidust valmistatud. Materjali kõvadus ja järeleandmatu olemus tagavad äärmise intensiivsuse. MEO ® pakub sulle siin suures SM veebipoes laia valikut eri kujude, disainide ja materjalidega paddlesid, nii et leiad endale sobiva paddle teile sobivad.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • paddle massiivpuidust valmistatud peksupadjad
    • Ingliskeelne sõna "spanking" tähistab pepu peksmist. Spanking on sageli lõbus isegi neile, kes ei ole BDSM-fännid. Lisaks karistusrituaalile on see ka eriline naudingu valu, mida tuntakse. BDSM-iarmastajatele meeldib ka meie nahkkindaid kanda.
    • Mõõtmed: Pikkus umbes 30 cm
    • MEO veebipood: Peksupadjad, SM piitsad, SM ratsapiitsad ja muud SM mänguasjad.
    • Kvaliteet: Armastavalt käsitsi valmistatud kõrgeimate kvaliteedistandardite järgi.
    • Looduslik toode: Puit on looduslik materjal, mis sobib eriti hästi valmistamiseks paddle sobivad. See on 100% ringlussevõetav ja keskkonnasõbralik toode.
    • Unikaalsus: Meie paddle on käsitsi valmistatud ja ainulaadsed.
    • Diskreetsus: Need saadetakse märkamatus pappkarbis, mis ei anna märku nende sisust.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Hindamine 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Hindamine 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Hindamine 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Hindamine 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            BDSM paddle puidust - Tenderiser

            BDSM paddle puidust - Tenderiser

            Puidu täielik paindumatus koos BDSM paddle profileeritud löögipinnaga põhjustab väga erilist, läbitungivat naudingu valu. Kuigi lööke võib doseerida üsna ohutult, areneb mõju väga kiiresti valusasse suunda.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: