Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

BDSM Spanking paddle valmistatud puidust - domineerimine

Selle BDSM-i paddle abil saad elada välja oma kõige metsikumaid peksukooli fantaasiaid. Rollimängud klassiruumis, kontoris või kus iganes sa tahad... Lase oma kujutlusvõimel vallanduda ja võrguta oma partnerit erootilise domineerimisega.

Rohkem infot

2431/00

saadaval

    Rohkem infot

    Selle BDSM-i paddle abil saate elada välja oma kõige metsikumaid peksukooli fantaasiaid . Rollimängud klassiruumis, kontoris või kus iganes sa tahad... Lase oma kujutlusvõimel vallanduda ja võrguta oma partnerit erootilise domineerimisega.

     

    MEO ® BDSM spanking paddle on iseloomulik oma ümmarguse löögipinna ja tõeliselt hea haardega. Tänu BDSM paddle optimaalsele pikkusele on Top keha lähedal ja lühikese löögi kaugusega. BDSM paddle on varustatud 5 auguga, et vähendada õhutakistust ja suurendada löögijõudu.

     

    Meie puidust BDSM paddle pakub head ja põhjalikku peksu ning tagab erakordselt kõva peksusessiooni. Tänu ergonoomiliselt kujundatud käepidemele on meie paddle lihtne ja täpne kasutada peksmise ajal.

     

    BDSM paddle on valmistatud täispuidust ja avaldab muljet oma kõrge kvaliteediga. Paddle'i peksupinnas olevad süvendid vähendavad õhutakistust peksmise ajal ja saavutavad kõrge peksu intensiivsuse, mis on oluline kriteerium.

     

    Kuidas ma kasutan BDSM peksukangi paddle puidust valmistatud?

    Alustage oma partneri naha õrnast silitamisest puidust BDSM peksumispadjaga paddle , et ta saaks harjuda selle tundega. Seejärel võitejagada kergeid kuni jõulisi lööke peksupadjaga paddle ja suurendada aeglaselt intensiivsust. Peksmisel ei ole teie fantaasiale piirid seatud - kuid põhireeglid tuleks muidugi kokku leppida. Niinimetatud "Safeword" võib eelnevalt kindlaks määrata, mida kasutatakse siis, kui piir on saavutatud. Seejärel peab aktiivselt peksmist teostav isik kohe lõpetama. Selliseid BDSM-karistusi võib läbi viia kodus või avalikult.

     

    Te soovite osta BDSM paddle soodsa hinnaga?

     

    Parim koht on MEO! See peksumispadul on valmistatud väga heast puidust. Puit on hoolikalt töödeldud, lihvitud ja nurgad ümardatud. Kui otsite lihtsat, kuid väga funktsionaalset spanking-mänguasja , mis ei tohiks palju maksta, siis on see puidust SM-paddle just õige valik.

     

    Kas ma saan kombineerida oma paddle kombineerida teiste bondage-tarvikutega?

     

    Jah, igal juhul! Eriti kui te kombineerite oma uut puidust paddle koos MEO ® nahast bondage'i piirangutega või ehk kasutate silmade sidumist, siis on teil suurepärased võimalused. Või nahast mask - see annab erootilise kõrgendatud tajumise ja muudab võimu ja usalduse põneva koosmõju veelgi muljetavaldavamaks.

     

    Mis teeb BDSMi paddle puust tehtud spanking'i puhul nii eriliseks?

     

    BDSMi selgitus: paddle väljalõikega saavutatakse suurem mõju kui paddle ilma väljalõiketa. Väljalõiked vähendavad BDSM paddle ja naha vahel löögi korral tekkivat õhupatja ja suurendavad löögi intensiivsust. Kõik meie paddlite servad on ümardatud, mis vähendab oluliselt vigastuste ohtu. Tänu ergonoomiliselt kujundatud käepidemele istubpaddle mugavalt käes ning tagab ohutu ja täpse löögi. Mepa pind on täpselt lihvitud ja seetõttu väga sile.

     

    Olulised kriteeriumid BDSM-paddle'i ostmisel:

     

    SM paddle on BDSM-skeenes äärmiselt populaarne aksessuaar. Võib-olla olete juba tuttav ratsapiitsade ja SM-piitsadega, kuid BDSM-padjaga paddle saab pakkuda eriti intensiivset naudingut ja valu . Materjal on tegelikult otsustav kriteerium, mis teeb paddle tööriistast karmi karistuse tööriista domineerimise ja allumise mängus. paddle , mis on pehmelt polsterdatud või millel on kaks erinevat löögipinda, on sobilik ka algajatele piitsutajatele. Neid saab kasutada selleks, et aeglaselt valmistada oma tagumikku ette eelseisvaks naudingu valuajaks. Kui aga kergest naudinguvalgusest enam ei piisa, on nahast BDSM paddle paddle õige. Sellist paddle saab väljendada erineva tugevusega. Kummist või silikoonistpaddle on samuti väga veenev. Neid alahinnatakse sageli täielikult, sest kuigi nad on pehmed, paindlikud ja siledad, avaldavad nad tagumikule muljetavaldavat mõju - isegi väga väikese pingutusega. Kui soovite aga peksmisel intensiivset naudinguvalu, siis peaksite valima puidust BDSM paddle . Materjali kõvadus ja järeleandmatus tagavad äärmusliku intensiivsuse. MEO ® pakub teile laia valikut erineva kuju, disaini ja materjaliga (nahk, puit, silikoon, kunstnahk, teras ja alumiinium) paddlesid siin suures SM veebipoes, nii et saate osta just teile sobiva paddle.

     

    Lisateave:

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Hindamine 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Hindamine 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Hindamine 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Kirjutage oma ülevaade

            BDSM Spanking paddle valmistatud puidust - domineerimine

            BDSM Spanking paddle valmistatud puidust - domineerimine

            Selle BDSM-i paddle abil saad elada välja oma kõige metsikumaid peksukooli fantaasiaid. Rollimängud klassiruumis, kontoris või kus iganes sa tahad... Lase oma kujutlusvõimel vallanduda ja võrguta oma partnerit erootilise domineerimisega.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: