Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

BDSM paddle puidust - Big Bad Wolf

Kui oled domineeriv, siis meie BDSM-madul "Big Bad Wolf" veenab sind, aga kui oled passiivne Sub, siis kardad seda! See BDSM-paddle võib tegelikult aidata teil oma partnerit muljetavaldavalt erutada - proovige seda välja!

Rohkem infot

3306/00

saadaval

    Rohkem infot

    Kui oled domineeriv, siis meie BDSM-madul "Big Bad Wolf" veenab sind, aga kui oled passiivne Sub, siis kardad seda! See BDSM-paddle võib tegelikult aidata teil oma partnerit muljetavaldavalt erutada - proovige seda!

     

    BDSM paddle valmistatud puidust - Big Bad Wolf

     

    Kas otsite täiuslikku BDSM-padulat, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid on ka funktsionaalne? Siis meie paddle puidust valmistatud paddel on just teie jaoks. Puidust BDSM-paddle eeliseks on see, et see on väga vastupidav ja stabiilne. Puit on vastupidav materjal, mis sobib eriti hästi spanking'ile. Samuti oleme lasknud "Big Bad Wolf" labida löögipinnale freesida hundijalga, mis jätab subi tagumikule sõna otseses mõttes püsiva mulje. Õigetes kätes tagab BDSM-paddle hästi verise pepu koos püsiva mälestusega, mis tuletab passiivsele partnerile seda peksusessiooni veel kaua aega meelde... BDSM-paddle istub ideaalselt käes, samas kui nahkrihm tagab kindla haarde iga löögi puhul, ükskõik kui võimas see ka poleks.

     

    Peksmine BDSM-paddle'iga:

     

    Meie BDSM-paddle'i kasutatakse eelkõige tagumiku löökide andmiseks, et tekitada naudingut, valu või ekstaasi tunnet. Seda võib kasutada eelmängu ajal või BDSM-sessiooni osana ning loomulikult on alati vaja kõigi osalejate nõusolekut. Puidust BDSM-paddle'i kasutamine nõuab suurt tähelepanu ja tundlikkust, et vältida vigastusi ja austada asjaosaliste piire. Peksmise ja BDSM-padulate kasutamise psühholoogilised aspektid võivad olla väga erinevad ja sõltuvad asjaosaliste individuaalsetest kogemustest ja eelistustest. Üldiselt võib peksmist ja paddlite kasutamist vaadelda kui võimu ja alistumise vormi, mille puhul domineeriv isik teostab kontrolli alluva isiku üle.

     

    Kuidas hoolitseda BDSM-paddle'i eest?

     

    BDSM-paddle'i eest hoolitsemiseks pühkige see pärast kasutamist niiske lapiga. Seejärel riputage see aasast üles ja hoidke seda kuni järgmise peksusessioonini.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • BDSM-paddle "Big Bad Wolf
    • Sobib kõvade löökide andmiseks peksmise ajal.
    • Sileda ja lakitud puidust, millel on naturaalne muster.
    • Nahast haaratsisilmus lihtsaks käsitsemiseks.
    • Materjal: puit ja nahk
    • Mõõtmed laius: ca 12,7 cm, pikkus: ca 35,6 cm, paksus: ca 1,9 cm.
    • Palun pange tähele, et seksimänguasjade, nagu meie BDSM-paddle, kasutamine on isiklik otsus ja seda tuleks kasutada ainult pärast konsulteerimist ja ohutusnõudeid järgides. Ükskõik, kuidas erootilist peksmist ka ei harrastataks, on üldjuhul kokku lepitud, et erootilise peksmise otsustavaks aluseks on absoluutne ohutus, mõistlikkus ja konsensuslikkus (ohutu, mõistlik, konsensuslik).

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfect combination of aesthetics and functionality

    The Big Bad Wolf wooden BDSM paddle is the perfect combination of aesthetics and functionality. Made from durable and stable wood, it delivers a satisfying impact during spanking sessions. The carved wolf paw on the striking surface leaves a lasting impression on the sub's bottom. With its comfortable grip and secure leather loop, this paddle ensures precise control and a memorable experience.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Getting attention

    This will really get your attention, can feel the bite.

      Hindamine 

      Must-Have für alle BDSM-Liebhaber!

      Dieses BDSM Paddle aus massivem Holz ist der absolute Knaller! Die Verarbeitung ist top und das Design super stylish. Es liegt perfekt in der Hand und lässt echt keine Wünsche offen. Meine absolute Empfehlung – holt es euch!

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM paddle puidust - Big Bad Wolf

        BDSM paddle puidust - Big Bad Wolf

        Kui oled domineeriv, siis meie BDSM-madul "Big Bad Wolf" veenab sind, aga kui oled passiivne Sub, siis kardad seda! See BDSM-paddle võib tegelikult aidata teil oma partnerit muljetavaldavalt erutada - proovige seda välja!

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: