Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BUBBLE Butt Plugs

Uudiskiri

Bubble Toys Mousse - XL anaalidildo - eriti suur

Kas olete alati unistanud sellest, et tunnete end anaalselt täielikult täidetuna? Muljetavaldavalt suur Mousse anaaldildo Bubble Toys teeb selle unistuse sinu jaoks teoks, sest see on eriti suur ja tänu oma arvukatele palliotsikutele pakub see ka lisaportsjoni stimulatsiooni anaalikanalis! Muljuvad pallid on dildole alusena ja võimaldavad sul sellega käed-vabadalt sõita.

Rohkem infot

2444/00

112,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas olete alati unistanud sellest, et tunnete end anaalselt täielikult täidetuna? Muljetavaldavalt suur Mousse anaaldildo aadressilt Bubble Toys teeb selle unistuse sinu jaoks teoks, sest see on eriti suur ja oma arvukate palliotsakutega pakub see ka lisaportsjoni stimulatsiooni anaalikanalisse! Muljuvad pallid on dildole alusena ja võimaldavad sul sellega käed-vabadalt sõita.

     

    Paks tupe ja võlg koos oma paljude pallikeste nupsudega pakuvad hingematvaid aistinguid juba sisestamise ajal. Tänu oma erilisele kujule ja suurusele jõuab Mousse anaaldildo teie naudingu punktini, eesnäärme, ja pakub seal täiendavat stimulatsiooni! Tänu oma tugevale alusele saab paindlikku Mousse Anal Dildot kasutada ka käedeta paljudel siledatel pindadel. Hea teada: Mousse Dildo aadressilt Bubble Toys on saadaval ka kahes väiksemas suuruses!

     

    Mis on Bubble Toys'i juures nii erilist?

     

    Anaalne ekstaas on garanteeritud: See sõltub sinust: Pop your Ass - Ride your Ass - Smother your Ass! Kiimas kujud, ideaalselt kooskõlastatud suurused algajatele, edasijõudnutele ja professionaalidele, samuti stimuleerivad nupud. Lisaks veenev materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samal ajal paindlik, et saaksid oma Bubble Toy'd tunda täpselt õigetes kohtades, sügaval enda sees! Meie Bubble Toy täidab teid täielikult anaalselt ja tagab teile intensiivse rahulolu. Mitte ainult selle mänguasja kuju ei veena teid, vaid eriti selle pind paljude stimuleerivate pallikeste nuppudega! Alates algaja "Buttboy" suurusest kuni "Butt Hungry" suuruseni, leiad MEOst laia valiku tagumispistikuid ja dildosid sarjast Bubble Toys . Muide, kogu MEO ® Bubble Toys tootesari on toodetud ELis rangete suuniste alusel ja koosneb sertifitseeritud kehakõlblikest materjalidest. Meie lubadus: Te olete 100% vaimustuses.

     

    Kuidas ma kasutan mulli mänguasju?

     

    Kasutate oma mulli mänguasja lihtsalt intuitiivselt! Sisestage see anaalselt ja nautige seda, samal ajal kui rõhutatud palli nupud masseerivad kõiki teie naudingunärve pärast esimesi sentimeetreid. Bubble Toys hoiab üsna hästi siledatel pindadel, näiteks plaatidel, ja võimaldab teil käedeta sõita. Hea libisemise tagamiseks soovitame kasutada silikoonipõhist libestit nagu FuckSlut või meie hübriidgeel ManCunt. Väike Extremeo sprei lõdvestab teie pärakut ja muudab Bubble Toys sisestamise lihtsamaks.

     

    Millist libestit peaksin kasutama Bubble Toys jaoks?

     

    Kui plaanite kasutada butt plug või dildot sarjast Bubble Toys , soovitame meie anaalseksilubi FuckSlut. See on väga eriline silikoonipõhine määrdeaine ja see ei tunne end nagu ükski teine määrdeaine. FuckSlut muudab Bubble Toys kasutamise valutuks, kuid hingematvaks naudinguks. Kõige parem on mullmänguasjale piisavalt määrida libestusainet ja sisestada natuke meie "Lube Shooter" (kliki siia ) abil pärakusse. Soovitame kasutada ka meie Extremeo Spray't. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka suurte dildode kogenud fännile. Extremeo eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tundlikkuse kadumiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab teil nautida ohjeldamatut lõbu meie Bubble Toys.

     

    Olulised näpunäited Bubble Toys'i kasutamiseks ja puhastamiseks!

    See nupukas anaalseksimänguasju sarjast Bubble Toys on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast PVC-st. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav materjal väga stabiilne, nii et teie toode Bubble Toys kestab kaua. Enne meie Bubble Toys sarja kuuluva dildo või butt plug kasutamist tuleb mänguasi põhjalikult puhastada. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Võite põhjalikult puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Meie Bubble Toys on mittepoorse pinnaga, nii et bakterid ja mustuseosakesed ei saa liiga tugevasti kinni jääda. Loomulikult on puhastamine pärast kasutamist eriti oluline. Enne Bubble Toy'i kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik. Meie poe kategoorias "Anaalidüüsid" leiate suure valiku.

     

    Lisateave:

     

    • Bubble Toys Mousse - XL anaalidildo - ekstra suur
    • Dimensions: Ø max. 10,5 cm
    • Anaalseksimänguasju pallikestega
    • Bubble Toys on valmistatud kvaliteetsest PVC-st, mis ei sisalda ftalaate
    • Bubble Toys vastavad rangetele ELi nõuetele EN71-3 ja EN71-11!
    • Hooldusjuhised: Peske enne ja pärast iga kasutamist ning puhastage hügieeniliselt VERYCLEAN Pihustiga hügieeniliselt puhtaks.
    • Tähtis: Bubble Toys Palun hoidke eraldi ja mitte koos teiste silikoonist seksimänguasjadega.
    • Bubble Toys sobivad olenevaltsuurusest niianaalprofessionaalidele kui ka algajatele
    • Tänu materjalile kohandub see Bubble Toy sarja kuuluv seksimänguasju sinu sisemise anatoomiaga, täidab sind ja masseerib oma paksude pallikeste abil sügaval sinu sees kohti, mille olemasolust sa isegi ei teadnud.
    • Libesti: Bubble Toys sisestamiseks soovitame meie silikoonipõhist libestusainet FuckSlut või meie hübriidgeeli ManCunt. Meie Extremeo sprei ja meie libestusgeel AnalPush hõlbustavad vajadusel valutut sisestamist.
    • Suur valik aadressil Bubble Toys: Meie butt plug ja Dildo poest leiad kõik mudelid sarjast Bubble Toys erinevates disainides, vormides, värvides ja pikkustes, nagu näiteks Bubble Toys PokPok mustas ekstra suures, Bubble Toys PokPok mustas keskmise suurusega, Bubble Toys PokPok mustas väikeses, Bubble Toys BooBoo mustas suures, Bubble Toys Pimpy mustas suures, Bubble Toys Pimpy mustas keskmises, Bubble Toys Mousse mustas ekstra suures, Bubble Toys Mousse mustas keskmises, Bubble Toys Mousse mustas väikeses, samuti paljud teised dildod ja pepupistikud.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Durable

    Definitely gave me some relief from duty.

      Kirjutage oma ülevaade

      Bubble Toys Mousse - XL anaalidildo - eriti suur

      Bubble Toys Mousse - XL anaalidildo - eriti suur

      Kas olete alati unistanud sellest, et tunnete end anaalselt täielikult täidetuna? Muljetavaldavalt suur Mousse anaaldildo Bubble Toys teeb selle unistuse sinu jaoks teoks, sest see on eriti suur ja tänu oma arvukatele palliotsikutele pakub see ka lisaportsjoni stimulatsiooni anaalikanalis! Muljuvad pallid on dildole alusena ja võimaldavad sul sellega käed-vabadalt sõita.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      7 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: