Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

TENGA mänguasjad

Uudiskiri

Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator

Tenga Aero masturbaator on saadaval 2 versioonina, mis erinevad sisemise struktuuri poolest. Selle seeria eripära on rõngas, mille abil saate reguleerida sisemist vaakumiefekti 10 astmes. Sisendi materjal on paks ja seetõttu vastupidav, kuid siiski pehme; see tagab imelised orgasmid.

Rohkem infot

2712/00

99,90 €


-20%

79,92 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Me garanteerime teile tõeliselt hingematva orgasmi! Tenga Aero on uut tüüpi masturbaator, millel on täiustatud Dial-tehnoloogia, mis võimaldab teil hõlpsasti reguleerida imemisefekti intensiivsust!

     

    Tenga on tõenäoliselt kõige edukam masturbaatorite tootja Euroopas, tänu nende originaalse vaakumklaasi uskumatule populaarsusele ning pidevalt muutuvatele disainidele ja funktsioonidele. Aero Dial on suurepärane tehnoloogiline saavutus, mis annab teile kümme erinevat imemistaset. Neid saab hõlpsasti reguleerida keskosa keerates. Iga märk tähistab erinevat intensiivsust. Rõngas tihendab ja tagab sees vajaliku vaakumi. Armastustunnel on keerukalt struktureeritud nuppude, soonte ja kambritega ning stimuleerib teie peenise ja peenise iga sentimeetrit.

     

    Komplektis on kaasas määrdeaineproov, et saaksite Tenga masturbaatoriga kohe alustada! Parimate tundmuste kogemiseks kanna avausele ja tunneli sisemusse veidi veepõhist libestusainet.

     

    Taaskasutatav Tenga Aero koosneb kõvast korpusest, pehmest elastomeerist muhvist ja korgist, mis on ühtlasi hügieeniline kuivatusrest. Kui olete lõpetanud, võtke muhv välja ja peske see põhjalikult sooja vee ja pehme seebiga, seejärel laske sellel täielikult statiivil kuivada ja oodake järgmist kasutamist.

     

    Tenga Aero on saadaval 2 versioonis, mis erinevad oma sisemise struktuuri poolest. Selle seeria eripära on rõngas, mille abil saate reguleerida sisemist vaakumiefekti 10 astmes. Sisendi materjal on paks ja seetõttu vastupidav, kuid siiski pehme.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Uuenduslik Aero Dial tehnoloogia
    • Imemisvõimsus hõlpsasti reguleeritav
    • 10-astmeline õhurõhu reguleerimine
    • Taaskasutatav
    • Sisemine rõngas võimsaks imemiseks
    • Täiuslik stimulatsioon
    • Väga elastne materjal
    • Põnev tekstuurne sisetunnel
    • Kuivatamise alusega kaasas
    • Kaasa arvatud libestusaineproov

     

    Kuidas kasutada Tenga - Aero Dial:

     

    Avage korpus, kandke määrdeainet heldelt sissepääsu ja kanali sisse. Pehme materjal kohandub kasutamise ajal väga kiiresti kehatemperatuuriga. Pärast kasutamist loputage jooksva vee all seest ja väljast puhtaks. Raputage liigne vesi maha ja tupsutage kuivaks. Kuivatage esmalt paar tundi ilma kaaneta stendil.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Masturbaatori vaakumiefekt individuaalselt reguleeritav 10 astmes välise tiheda rõngaga
    • Kitsas sisemine rõngas vahetult pärast sissepääsu ja mitmekesised struktuurid sügavamal sisemuses, kuni 15 cm sisestussügavus
    • Stiilne ja samas märkamatult-neutraalne korpuse välimus, kompaktne 360g kaaluga
    • Sisendi saab hõlpsasti eemaldada ja hügieeniliselt puhastada - sisseehitatud statiiv kuivatamiseks
    • Sisaldab kompaktset statiivi kuivatamiseks ja katet tolmuvabaks säilitamiseks.
    • Sisu: 1 masturbaator koos kaane ja alusega, 1 kotike libestusainet 10 ml, kasutusjuhend
    • Mõõdud: Läbimõõt: 7,8 cm, kõrgus: 17,2 cm
    • Materjal: sisematerjal TPE, kate ja siseelemendid vastavalt ABS ja PE plastikust

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr geil und intensiv

    Das Material des wunderbaren Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator verfügt über einen leichten Eigengeruch, empfinde es aber nicht als unangenehm. Und mit Gleitgel Aquameo entfaltet der Masturbator seiner volle Wirkung. Durch den Spiraleffekt (dreht sich ein beim hochziehen) wird es richtig geil, super intensiv und der spritzige Orgasmus lässt nicht lange auf sich warten. Lässt sich absolut gut zu zweit verwenden und genial, wenn man(n) so ausgeliefert ist...

      Hindamine 

      Prêt à donner du plaisir !

      Un vrai pied. L'appareil est arrivé, soigneusement emballé. Prêt à l'emploi ! pas besoin de piles. Il est très simple d'utilisation, intuitif....On a pas mis longtemps à devenir très complices ! Je recommande fortement!

        Hindamine 

        Sensazione realistica

        Giocattolo compatto per un pene di medie dimensioni. Bella trama a coste all'interno. Quando preriscaldato con acqua tiepida, provi una sensazione realistica.

          Hindamine 

          Reusable and Easy to Clean

          Make a mess? Good! Clean-up is easy! These sleeves are easy to take out and can be washed with water and soap, then the cap itself turns into a drying rack for easy and hygienic cleaning.

            Hindamine 

            Ottimo

            Ottimo prodotto dalle sensazioni multiple; consigliato a chi vuole provare piacere solitario.

              Hindamine 

              Tenga Aero Cobalt Ring

              Overall, from the experiences I witnessed and heard (not just in surround sound groaning and moaning), the Tenga Aero Cobalt Ring is a really good male masturbator that does offer a similar experience to receiving a real-life blowjob. It didn’t have the normal complications that other masturbators often have, such as too small, too uncomfortable, or too noisy. From what I saw, it looks like a good investment if you’re looking for a masturbator with different intensities for mixing up sensations.

                Kirjutage oma ülevaade

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator

                Tenga Aero masturbaator on saadaval 2 versioonina, mis erinevad sisemise struktuuri poolest. Selle seeria eripära on rõngas, mille abil saate reguleerida sisemist vaakumiefekti 10 astmes. Sisendi materjal on paks ja seetõttu vastupidav, kuid siiski pehme; see tagab imelised orgasmid.

                Kirjutage oma ülevaade

                Ka teised kliendid ostsid:

                19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: