Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elusad seksinukud

Uudiskiri

Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

Teie uus Fuck Buddy on tõesti rohkem kui rikkalikult varustatud JA parim asi on see, et see on alati valmis! Lihtsalt pane Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbaator voodile, hellita oma pungilisi munandeid ja siis sõida orgasmi poole.

Rohkem infot

2362/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Teie uus Fuck Buddy on tõesti rohkem kui rikkalikult varustatud JA parim asi on see, et see on alati valmis! Lihtsalt pane Dirty Talk interaktiivne Fuck Him Silly Masturbator voodile, hellita oma pungilisi munandeid ja seejärel sõida orgasmi poole.

     

    Selle seksimänguasja eripära on see, et see ei ole mitte ainult täielikult mehe anatoomia järgi modelleeritud, vaid ka interaktiivne. Mida kõvemini sa teda võtad, seda rohkem ta viriseb ja annab sulle teada, et sa peaksid talle veelgi kõvemini andma!

     

    Kõige parem on vaadata meie videot (kliki siia), et saaksid end täielikult veenduda oma uue Fuck Buddy omadustes!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly by PDX on esimene interaktiivne masturbaator, mis jäljendab mehe anatoomiat. Suure peenise ja tiheda päraku abil saab seda seksimänguasja kasutada mõlemalt poolt, nii et pole vahet, kas oled aktiivne või passiivne! Hi-fi kõlariga, rohke kõrgtehnoloogia ja liikumisanduritega varustatud uuel keppimiskaaslasel on seksikas hääl, mis viriseb ja küsib rohkem, sõltuvalt sellest, kui kõvasti sa talle annad!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly on mõeldud geide jaoks, kuid loomulikult võib seda kasutada ka iga naine, kes soovib soolo naudingusse veidi rohkem reaalsust.

     

    See sensatsioonilisest Fanta Flesh materjalist valmistatud seksimänguasja on nahataolise pinnaga, mis tundub absoluutselt realistlik. Anaalava on erilise tekstuuriga, mis imiteerib anaalpenetratsiooni ajal tajutavaid aistinguid.

     

    See rääkiv masturbaator sisaldab eemaldatavat kõlarit ja liikumistuvastussüsteemi. Meeshääl reageerib teie liigutustele. Mida intensiivsem on seks, seda rohkem hakkab ta naudingutest virisema, ergutades sind veelgi tugevamalt tõukama. Hingemattev sensoorne kogemus, mis viib sind hetkega orgasmi! Ja see pole veel kõik: veelgi suuremate aistingute saamiseks aktiveerib liikumistuvastussüsteemiga seotud vibratsioonisüsteem põnevad vibratsioonid vahetult enne teie orgasmi..

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Rääkiv interaktiivne masturbaator
    • Hi-Fi kõlarid ja liikumistuvastus
    • Meeshääl räägib, karjub ja viriseb vastavalt sooritatud liigutustele
    • Intensiivne vibratsioon, mis on ühendatud helisüsteemi ja liikumistuvastusega
    • Realistlike tundmustega läbitungiv pärak
    • Suur, tugev peenis koos munanditega (sisestamise pikkus u. 15 cm; Ø max. 5 cm)
    • Avatud, tekstuurne pärak (pikkus u. 17,8 cm)
    • Eemaldatav interaktiivne süsteem, laetav USB kaudu
    • Materjal: TPR Fanta Flesh (ilma ftalaatideta)
    • Toiteallikas: USB-laetav aku (kaabel kaasas)
    • Värvus: helebeež (naha imitatsioon)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    5 stars

    Once you touch his life like skin, rock hard cock, and hear his sexy voice, you will not be able to hold back. The first interactive male masturbator for an unforgettable sensory experience. Features motion activation, a snug anal entry, built in rechargeable Hi-Fi speaker, powerful micro bullet and posable erect cock.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Lege diesen Masturbator vor dir auf den Tisch oder das Bett. Er hat die Schenkel bereits einladend geöffnet und präsentiert dir sein mächtiges, steifes Glied mit prallem Hodensack. Direkt darunter reckt sich dir der strukturierte Lustkanal entgegen, welche ca. 17,8cm lang ist und ein offenes Ende hat, was die anschließende Reinigung sehr erleichtert. Insgesamt kannst du dich mit dem Fuck Him Silly auf bis zu 2 Stunden vibrierenden, bettelnden und stöhnenden Spaß freuen bevor du das mitgelieferte USB-Kabel zum Wiederaufladen anstecken musst. Das Material ist unglaublich realitätsnah weich und der Ständer mit Hoden ist so erregend fest das du auch ihn in dein Spiel integrieren kannst. Die heiße männliche Stimme, die aus dem herausnahmbaren Lautsprecher tönt, ist in 7 Lautstärken einstellbar und kann neben stöhnen auch begrüßen und verabschieden, schreien und um mehr betteln.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Teie uus Fuck Buddy on tõesti rohkem kui rikkalikult varustatud JA parim asi on see, et see on alati valmis! Lihtsalt pane Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbaator voodile, hellita oma pungilisi munandeid ja siis sõida orgasmi poole.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    6 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: