Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fuck & Play Vac-U-Lock tarvikud

Uudiskiri

Liitmik 2 dildode jaoks - Fuck & Play

Topelt lõbu kahekordse tungimistunde eest tänu sellele spetsiaalsele dildokonnektorile sarjast Fuck & Play! Muuda oma kaks lemmik Vac-U-Lock™ dildot Doc Johnsonilt, Hungilt, Fucktoolsilt või Hunglockilt hetkega topeltdongiks!

Rohkem infot

3095/00

saadaval

    Rohkem infot

    Topelt lõbu kahekordse tungimistunde eest tänu sellele spetsiaalsele dildokonnektorile sarjast Fuck & Play! Muuda oma kaks lemmik Vac-U-Lock™ dildot Doc Johnsonilt, Hungilt, Fucktoolsilt või Hunglockilt hetkega topeltdongiks! Väga individuaalne topeltdildo, mis sobib teie eelistustega dildode koos mängimisel. Kolmekesi mängides on see käepide ka tohutult praktiline, sest see lamab optimaalselt käes ja aktiivne inimene saab tungida korraga kahte passiivset ilma libisemata või liigse libestusainega sõrmedesse kinni jäämata.

     

    Kuidas kasutada 2 dildo ühenduskohta?

     

    Sul on kodus kaks seksinäljas meest? Sa ei tea, kuidas neid mõlemaid õnnelikult hoida? MEO® 2 dildo ühendaja on täpselt see, mida te otsite! Lihtsalt kinnitage oma valitud dildod või anaalpistikud mõlemasse otsa ja ärge raisake enam aega, sest iga teie liigutus pakub maksimaalset naudingut, kui te mõlema mehega jackhammerdate. Mugav haare ei koorma su käsi üle, nii et sa ei pea muretsema, et su tagumikud enne do.... lõtvuks lähevad.

     

    Mida tähendab Vac U Lock™?

     

    Seda on väga lihtne seletada, sest see on tegelikult nagu kodus - pistik pannakse pistikupesasse! Kus "pistik" on tarviku adapteripistik ja "pistikupesa" on dildo allosas olev profileeritud ava. Vac-U-Lock™ süsteem tähistab vahetatavat süsteemi, milles erinevaid dildosid saab lihtsalt ja kiiresti kombineerida Vac-U-Lock™ tarvikuga. Seda süsteemi kasutatakse paljude dildode, seksimänguasjade ja tarvikutega, nt ka keppimismasinatega, aga ka muude praktiliste tarvikutega (rihmad, rakmed, dildode käepidemed, ühenduspistikud, iminapad, vibratsioonimootorid jne). Ja miks? Sest erinevate mänguasjade ja tarvikute kombineerimine on väga praktiline ja odav ning see säästab palju raha.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Käepide koos ühenduskohaga 2 dildole
    • Muudab kaks dildot või anaalpistikut üheks keskse käepidemega topeltdildoks
    • See MEO® sarja Fuck & Play kuuluv tarvik võimaldab teil kasutada Doc Johnsoni, Hung Systemi, Fucktoolsi, Hunglocki ja paljude teiste tootjate dildosid, seksimänguasju ja anaalpistikuid koos Vac-U-Lock™-iga. Üksikud tooted töötavad nii koos kui ka eraldi. Erinevate võimaluste ja sadade dildode ja anaalpistikute variatsioonidega ei ole teie kujutlusvõimele piire seatud.
    • Materjal: PVC
    • Dildo ei kuulu tarnimise juurde.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Geiles Teil.

    Ein geiles Teil mit einem sehr guten Preis-Leistungs-Verhältnis. Kann ich nur empfehlen! Zwei Dildos und diese Adapter und schon hat man ein komplett neues Toy.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Liitmik 2 dildode jaoks - Fuck & Play

    Liitmik 2 dildode jaoks - Fuck & Play

    Topelt lõbu kahekordse tungimistunde eest tänu sellele spetsiaalsele dildokonnektorile sarjast Fuck & Play! Muuda oma kaks lemmik Vac-U-Lock™ dildot Doc Johnsonilt, Hungilt, Fucktoolsilt või Hunglockilt hetkega topeltdongiks!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    15 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: