Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Human puppy - Analtopistikud

Uudiskiri

Anaalpistik koos sabaga - Tucker - puppy Play Kink

Tänu oma anatoomilisele kujule imbub puppy anaalpistik koos koerasabaga täielikult sisestatuna tagumiku vahele. Seega saate koerasabaga anaalpistikut kanda mugavalt ja turvaliselt 24/7 enda sees.

Rohkem infot

1101/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kõik on selle koerasabaga anaalpistiku üle õnnelikud Human puppysest kahel jalal olev kutsikas vajab kena koerasaba, et sellega vehkida! 100% silikoonist valmistatud butt plug ei ole mitte ainult absoluutselt mugav, vaid avaldab muljet ka eriti suure vastupidavusega.

     

    Tänu oma anatoomilisele kujule imbub puppy anaalpistiku jalg täielikult sisestatuna ise tagumiku vahele. Seega saate koerasabaga anaalpistikut mugavalt ja turvaliselt kanda 24/7 enda sees. Ümberringi täiuslik koerasabaga anaalpistik ja esimene valik koerasabaga Human puppy.

     

    Silikoonist valmistatud meie koerasabaga anaalpistiku läbimõõt on umbes 4 cm, sissetõmmatava pikkusega 9 cm. Anaalpistiku koerasaba on paindlik ja näeb täiesti vinge välja, kui sa seda oma peremehe või perenaise jaoks vingerdad! Wuf!

     

    human pup Play aadressil MEO:

     

    MEO-st leiate täpselt sobiva varustuse human pup Play. Kutsikatele ja koertele, see sisaldab koeramaski, kaelarihma, rihma, põlvepadjad, käpad ja koerasabaga anaalpistikut .

     

    Materjal, õige määrdeaine ja hooldus:

     

    Valmistatud esmaklassilisest ftalaadivabast materjalist - kehakindel, mittepoorne ja sametiselt pehme, et pakkuda ainulaadset, rahuldust pakkuvat, kuid samas ohutut anaalitunnet. Väike EXTREMEO sprei muudab anaalisse sisestamise lihtsaks! Palun kasutage ainult veepõhiseid libestusaineid nagu Aquameo by MEO ®, et pikendada oma uue seksimänguasja eluiga! Peske enne ja pärast iga kasutamist ning puhastage VERYCLEAN spreiga.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • puppy Play Kink
    • Anaalipistik koerasabaga, puppy Anaalipistik
    • Materjal: Silikoon
    • Meie butt plug on ca 60 mm läbimõõduga, millest ca 10 cm saab sisestada (seega kasutatav ka veel mitte nii treenitud "kutsikatele"). Koera saba on veidi üle 30 cm pikk ja see näeb täiesti armas välja, kui sa sellega vehkled! Wuf!

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Plug anale con coda

    Questo butt plug è un plug anale a forma di coda che vi permetterà di insegnare al vostro cane un nuovo gioco, fatto di comandi e richieste, si ritroverà così a scodinzolare con il lato b ben occupato, e con una coda che fuoriesce enorme. Le dimensioni di questo plug anale sono decisamente extra large, la sua punta affusolata e liscia aiuterà l'enorme plug ad entrare nel vostro ano mentre la base svasata è sagomata per adattarsi comodamente tra le natiche, premendo contemporaneamente contro il perineo per una stimolazione supplementare. Mentre si stringono i fianchi, la lunga coda da cucciolo può scodinzolare per il vostro divertimento. Realizzato in silicone di alta qualità, questo plug anale è senza ftalati, sicuro e non poroso. Il vostro desiderio di dominazione renderà il vostro sottomesso un vero e proprio animale domestico, pronto a scodinzolare ad ogni vostro comando, per goderselo con piacere estremo!

      Hindamine 

      GEILES SCHWÄNZCHEN

      PASST WIE ANGEGOSSEN UND ES IST GEIL DAMIT ZU WACKELN

      • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Anaalpistik koos sabaga - Tucker - puppy Play Kink

      Anaalpistik koos sabaga - Tucker - puppy Play Kink

      Tänu oma anatoomilisele kujule imbub puppy anaalpistik koos koerasabaga täielikult sisestatuna tagumiku vahele. Seega saate koerasabaga anaalpistikut kanda mugavalt ja turvaliselt 24/7 enda sees.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: