Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Kaasaegsed voorusvööd

Uudiskiri

Keeluvöö NoPacha Servant

NoPacha ® Servant voorusevöö kujutab endast olulist uuendust voorusevööde valdkonnas, kuna see pakub võimalust kinnitada dildo otse voorusevöö külge. See läbimõeldud disainifunktsioon laiendab oluliselt voorusvöö traditsioonilist funktsiooni ja lisab mitmekülgsust.

Rohkem infot

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Väga piiravat NoPacha ® Servant voorusvööd meestele kasutatakse eelkõige selleks, et tagada mehe seksuaalne abstinentsus ja takistada teda masturbeerimisest või seksuaalvahekorrast. Keeluvöö on populaarne BDSM aksessuaar ja seda kasutatakse sageli domineerimise ja allutamise stsenaariumides, kus domineeriv partner võtab kontrolli alla alluva partneri seksuaalse tegevuse ja peenise üle. Meie videos saate tutvuda NoPacha ® Servant voorusvööga!

    Salarelv domineerimise armastajatele: NoPacha Servant - ülim voorusvöö, millel on see teatud ekstra!

    NoPacha ® Servant voorusvöö kujutab endast olulist uuendust voorusvööde valdkonnas, kuna see pakub võimalust kinnitada dildo otse voorusvöö külge. See läbimõeldud disainifunktsioon laiendab oluliselt kasinusvöö traditsioonilist funktsiooni ja lisab mitmekülgsust. NoPacha ® Servant voorusvöö võimaldab nii alistuval mehel kui ka tema partneril sukelduda erinevatesse rollimängudesse ja stsenaariumidesse. Võimalus valida kolme erineva dildo värvi (nahavärvi, must või punane) ja kahe erineva pikkuse (5 cm ja 9 cm) vahel pakub ka individuaalseid kujundusvõimalusi. Selline uuenduslik lähenemine voorusvöö disainile avab täiesti uusi võimalusi ja kogemusi.

    NoPacha ® Servant voorusvöö pakub individuaalset sobivust, mis sobib kõigile vajadustele. See on saadaval neljas erinevas suuruses, et iga mees leiaks endale sobivaima. Sõltuvalt mugavusest ja anatoomiast saab valida 40 mm, 45 mm, 50 mm või 53 mm siseläbimõõduga peenise rõnga vahel. See tagab mitte ainult optimaalse kandmismugavuse, vaid ka kindluse, et voorusvöö sobib tihedalt ja kindlalt iga peenise suurusega.

    Lisaväärtusega voorusvöö: avastage, kuidas NoPacha Servant avab naudingu uued mõõtmed!

    • Kontroll ja alistumine: BDSM-suhtes võib domineeriv partner kasutada voorusvööd alluva partneri kontrollimiseks. Keeluvöö abil saab domineeriv partner kontrollida alluva partneri seksuaalset vabadust ja erutust.
    • Tease & eitamine: voorusvööd saab kasutada täiusliku aksessuaarina Tease & eitamise stsenaariumide puhul, kus mees on seksuaalselt erutatud, kuid ei jõua orgasmini.
    • Keelemäng: Mõned paarid naudivad keelemängu iseenesest, kus mees jääb teatud ajaks vooruslikuks.
    • Suurenenud ootusärevus: Keeluvöö kandmine võib suurendada ootusärevust ja seksuaalse vabanemise soovi, mis võib viia intensiivsemate orgasmideni, kui voorusvöö lõpuks maha võetakse.
    • Ohutus ja hügieen: Hästi disainitud voorusvöö, nagu NoPacha ® Servant, on ohutu kasutada. Seda saab hügieeni tagamiseks hõlpsasti puhastada.


    Alistuvale mehele:

    • Topeltstimulatsioon: samal ajal kui mees kannab voorusvööd ja jääb seega ise vooruslikuks, võib dildo pakkuda domineerivale partnerile lisastiimulatsiooni.
    • Rollivahetus: kinnitatavat dildot saab kasutada rollimänguks, kus passiivne mees võtab endale seksuaalselt aktiivse rolli, jäädes samas ise vooruslikuks.
    • Mitmekesisus: Tänu valikuvõimalusele kolme dildovärvi ja kahe pikkuse vahel saab domineeriv partner valida dildot vastavalt oma eelistustele.


    Rangele armukesele või domineerivale peremehele:

    • Kontroll ja võim: Dildo kinnitamine passiivse partneri voorusevöö külge võib olla tugev märk domineerimisest ja kontrollist. Armuke või peremees saab määrata, millal ja kuidas dildot kasutatakse.
    • Mitmekesisus: armuke või peremees võib kasutada dildot erinevate mängude ja stsenaariumide jaoks, kas oma vajaduste rahuldamiseks või lihtsalt täiendava psühholoogilise stiimulina.
    • Kohandatavus: Võimalus valida dildo värvi ja suurust võimaldab perenaise või peremehe jaoks kujundada elamust täielikult vastavalt oma soovidele.


    Ideaalne aksessuaar nn l üpsmiseks:

    Milking ehk lüpsmine BDSM-i kontekstis viitab tehnikale, mille puhul stimuleeritakse mehe eesnäärme spetsiaalse massaažiga, sageli eesmärgiga saavutada orgasm ilma peenise otsese stimuleerimiseta. Seda võib saavutada kas perineumi välise massaažiga või eesnäärme sisemise stimulatsiooniga päraku kaudu. See on stimulatsiooniliik, mis keskendub nii naudingule kui ka kontrollile ning mida kasutatakse sageli domineerimise ja allutamise stsenaariumides. Idee on, et aktiivne, "lüpsev" partner omab täielikku kontrolli passiivse partneri orgasmi üle. Piimimise ajal saab peenise ümbritseda NoPacha Servant voorusvööga, et tagada, et otsest stimulatsiooni ei toimuks.

    Üldiselt avardab NoPacha ® Servant voorusvöö võimaluste piire ja pakub paaridele täiesti uut mõõdet meeste voorus.

    Lisainfot:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Je recommande sans souci cet article

    Utilisé sur des périodes de 1 semaine. Aucun problème et confortable. La societe MEO est également joignable et reactive. Je recommande sans souci cet article

      Hindamine 

      Thank you from Norway

      As a male slave, I am thrilled with the chastity belt. It allows my mistress complete control over my sexual activities and my worthless little dick. The ability to attach a dildo directly to the chastity belt adds a new dimension to chastity. The design opens up new, exciting role-playing and scenarios. The quality and workmanship of the chastity belt is first class and designed with great attention to detail. As a lover of submission, this chastity belt has exceeded my expectations. It perfectly fulfills its function of ensuring sexual abstinence while allowing for new, intense experiences. I can recommend the chastity belt to all who have a desire for erotic adventure and control over their sexual activities. This chastity belt is definitely the secret weapon for lovers of dominance! Kudos also to MEO for the high quality and discreet shipping. The chastity belt has taken our life to a new level and I can't wait to have more exciting experiences with it.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Absolut der Hammer

      Ein Muss für jeden devoten Mann! Dieser KG ist im Zusammenspiel mit dem Aufsteck-Dildo wirklich das Nonplus-Ultra.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Keeluvöö NoPacha Servant

      Keeluvöö NoPacha Servant

      NoPacha ® Servant voorusevöö kujutab endast olulist uuendust voorusevööde valdkonnas, kuna see pakub võimalust kinnitada dildo otse voorusevöö külge. See läbimõeldud disainifunktsioon laiendab oluliselt voorusvöö traditsioonilist funktsiooni ja lisab mitmekülgsust.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: