Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Keppimismasinad ja lüpsimismasinad

Uudiskiri

Motorbunny seksimasin

Doc Johnson on koostöös Motorbunnyga arendanud maailma parima hübriidseksimasinat Motorbunny Buck Doc Johnsoni Vac-U-Lock tehnoloogiaga ühilduvaks versiooniks. Seksimasin ei suuda mitte ainult kõvasti ja mitmel viisil tõugata, vaid ka tugevalt vibreerida. Seda on väga lihtne juhtida, kas rakenduse kaudu (ka eemalt) või puldiga.

Rohkem infot

1 599,90 €


-200,00 €

1 399,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meil on sellest seksimasinast kaks mudelit, Motorbunny Original (= standard) ja Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock.

    Doc Johnson on koostöös Motorbunnyga arendanud edasi maailma esimese ja parima hübriidseksimasinat "Motorbunny Buck" versiooniks, mis on spetsiaalselt ühilduv Doc Johnsoni patenteeritud Vac-U-Lock tehnoloogiaga. Saate kasutada sadu Vac-U-Lock dildosid või Hunglock dildosid MEO ®, et kogeda iga kord täiesti uut, väga individuaalset seksi! Sadulakujuline seksimasin ei suuda mitte ainult kõvasti ja mitmel viisil tõugata, vaid ka tugevalt vibreerida. Seda on väga lihtne juhtida, kas rakenduse abil (ka eemalt) või puldiga.

     

    Doc Johnson x Motorbunny Buck keppimismasinal on Motorbunnyle omane vibratsioon ja keppimisvõimsus ning sellel on kaks eraldi söötmisliigutust. Tänu uuele Vac-U-Locki ühilduvusele pakub see keppimismasin lõputuid võimalusi sihipäraseks, kohandatavaks stimulatsiooniks ja sügavaks, mitmekülgseks orgasmikogemuseks.

     

    Kui oled magamistegevusest tüdinenud ja igatsed seiklust, on ehk aeg lisada oma tavapärasesse rutiini midagi uut. Kuigi on lõbus katsetada erinevate asendite, erineva partneri või uute kohtadega, on ka teisi suurepäraseid alternatiive, mida peaksite proovima. Meie Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasin on suurepärane võimalus parandada oma seksuaalelu ja tõeliselt vürtsitada asju.

     

    Kasutage Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasinat, et viia oma masturbeerimise kogemus või seks oma partneriga täiesti uuele tasemele! Tänu paljudele erinevatele dildode suurustele, disainidele ja funktsioonidele leiad kindlasti põneva võimaluse, mis annab sulle orgasmi pärast orgasmi.

     

    Sisseehitatud LINK-tehnoloogia

     

    Motorbunny LINK-tehnoloogia abil saate proovida arvukaid eelprogrammeeritud tõukamisliigutusi koos vibratsioonidega ja jagada oma Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasinat juhtmevabalt kodus või rakenduse kaudu üle maailma. Vaid kaks klõpsu ja sul on turvaline privaatne link, mida saad oma seksuaalpartneriga SMS-i teel jagada!

     

    USALDA TÕUKEJÕUDU

     

    Kuna iga keha on erinev, on vaja tõeliselt keerukat seksimasinat! Motorbunny Buck x Doc Johnsoni seksimasina patenteeritud disain võimaldab kombineerida erinevaid dildosid erinevate tõukamisliigutustega, just nii, nagu sulle meeldib. Tõukamisnupud määravad tõukamisliigutuse tüübi. "Thrust liigub otse üles ja alla. "G-Thrust" liigub üles ja ettepoole. "Thumper" kinnitus on sirge ja kergelt sooniline, samas kui "Sweet Spot" kinnitus on kallutatud ettepoole ja sujuv. Lisaks on selle seksimasinaga kaasas geniaalne "Vac-U-Lock" kinnitus, mis võimaldab kasutada kõiki Vac-U-Lock dildosid või Hunglock dildosid MEO ®! Olenemata sellest, millist tüüpi stimulatsiooni ja millist kinnitust te valite, saate kogeda oma elu seksi!

     

    Vac-U-Lock & Motorbunny

     

    Vac-U-Lock adapter täiendab Motorbunny BUCK-i geniaalselt ja pakub seksimise ajal veelgi rohkem võimalusi. Adapter kinnitatakse Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasina istme külge ja see toimib alusena erinevate dildode jaoks. Nii saad valida erinevate realistlike dildode, riistade ja dongide vahel, mis on erineva pikkuse, tekstuuri, värvi ja materjaliga. Vac-U-Lock on ideaalne valik neile, kes on juba MEO Hunglocki dildode või Doc Johnsoni seksimänguasjade fännid ja on unistanud nende mänguasjade ellu äratamisest. Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasin vibreerib tugevalt, tõukab kõvasti või õrnalt ja ei väsi kunagi, samas kui Doc Johnsoni dildo lisab selle teatud realistliku puudutuse.

     

    Naudi tunnet, kuidas vahetada eri peenise suuruste ja dildokujude vahel, ilma et peaksid kohe partnerit vahetama. Doc Johnsoni dildod simuleerivad tõelist peenist tänu FIRMSKIN materjalile, veenidele, tupeele ja munadele, samas kui Hunglock dildod MEO ® poolt on suured, mustad ja kiimased! Dildod on tavaliselt 15-30 cm pikkused ja kuni 25 cm ümbermõõduga. "Kirglikele ratsanikele", kes tahavad olla põhjalikult rahuldatud, on saadaval isegi topelt penetraator. Kui paigaldad Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasinale Vac-U-Lock adapteri, võid igal õhtul küsida endalt: millise mehega ma täna sõitma peaksin? Tegelikult on parim asi Motorbunny Buck x Doc Johnsoni seksimasinas koos MEO ® või Doc Johnsoni dildoga see, et sa ei pea kunagi muretsema, et kumbki neist väsib või lonkab.

     

    Millised on Motorbunny BUCKi ja Vac-U-Locki adapteri eelised?

     

    Kas kasutate Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasinat üksi või koos partneriga, see on mitmekülgne keppimismasin, mis jätab teid soovima rohkem. Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasin on eriti vastupidav keppimismasin, mida saate nautida aastaid ja mis on varustatud põhjaliku lisaseadmete komplektiga. Doc Johnsoni tarvikud ja MEO ® Hunglock dildod täiendavad Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasina võimalusi ja võimaldavad teil valida erinevate dildode vahel. Kas paarina või koos partneriga, Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasin on põnev nii meestele kui ka naistele ning igaüks võib leida oma isikliku seadistuse ja sobiva dildo, mis teda erutab. Kaugsuhetes võib Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasin luua eriti intiimse kogemuse, mida paarid saavad nautida isegi siis, kui nad asuvad maailma eri paikades. Üksikisikutele pakub Motorbunny Buck x Doc Johnson seksimasin täiesti turvalist võimalust seksuaalsete soovide avastamiseks, ilma et peaksite end riskidele välja panema.

     

    Lisateave:

     

    • Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock seksimasin
    • Täiuslik ja paindlik armastusmasin, mis mitte ainult ei täienda seksi, vaid muudab selle revolutsiooniliselt!
    • Tarvikud ja sobivad dildod: Klõpsake siin!
    • Patenteeritud seksimasin koos paljude tarvikutega
    • A/C toiteallikaga ja universaalse võrgupistikuga
    • Põhiseadme mõõtmed: Pikkus: 29,9 cm Laius: 34,3 cm Kõrgus: 22,2 cm
    • Töötab 240 volti vahelduvvooluga
    • Komplektis on 6 silikoonist lisatarvikut!
    • 3 klassikalist Motorbunny kinnitust
    • Vac-U-Lock adapter
    • 17,8 cm pikkune õhuke dildo
    • 17,8 cm pikkune realistlik dildo koos munanditega
    • pikk kitsas dildo Vac-U-Lockiga, sisestatav pikkus: 19 cm. Võlli läbimõõt: 3,8 cm - 17,8 cm.
    • pikk realistlik dildo munanditega ja Vac-U-Lockiga, sisestatav pikkus: 16,5 cm, võlli läbimõõt: 3,8 cm
    • 2 kinnitust tõukamisliigutuste jaoks Thrust, sirgeteks üles-alla liikumisteks
    • G-Thrust, üles- ja ettepoole suunatud tõuketeks
    • Kontrollida liikumist käsitsi või avastada mitmeid eelprogrammeeritud "Buzz" ja "Thrust" programme
    • Motorbunny LINK-iga juhtseade võimaldab teil seksimasinat juhtmevabalt kaugjuhtimise teel teistest inimestest juhtida
    • Bluetooth ühildub tasuta Motorbunny rakendusega, mis on ühilduv iOS-i ja Androidiga
    • Parempoolne kiil võimaldab vahetada ratsutamise ja selili lamamise vahel
    • Bucki kinnitused: Silikoonist valmistatud lame pad (vibratsioon), tekstuurne kliitori pad, kõrgendatud muhv. "Sweet Spot" G-punkti kinnitus, tekstureeritud kliitoripadi, sissetõmmatav pikkus: 11,4 cm, võlli läbimõõt: 3,2 cm, valmistatud silikoonist. "Ribbed Rumbler" kinnitus, tekstureeritud kliitoripadi, sisestatav pikkus: 15,9 cm, võlli läbimõõt: 3,8 cm, valmistatud silikoonist 17,8 cm
    • Juhtmega kaugjuhtimispult kahe nupuga: Buck, Buzz
    • Vahelduvvoolu toiteallikas ja universaalne toitepistik Kaabli pikkus: 221 cm



    Teave Motorbunny Original seksimasinast (= Standard) + LINK Bluetooth Bundle


    Motorbunny Original on luksuslik ja täielik seksimasin koos paljude lisadega! Kõiki võimalusi saab hõlpsasti valida kaasasoleva puldiga. Motorbunny Original'i on võimalik juhtida ka tasuta allalaetava Motorbunny App'i kaudu. Nii on eriti põnev, kui teie partner võtab juhtimise enda kätte eemalt. Või siis võite end ise proovile panna ja nautida väga erilisel viisil! Motorbunny Original on varustatud erinevate lisaseadmetega. Juhtpaneelil olevate funktsioonide "sumin" ja "keerutamine" abil saate kogeda nii läbitungivat kui ka vibreerivat stimulatsiooni. See masin sobib vaginaalseks, anaalseks, G-punkti või P-punkti stimuleerimiseks ja pakub kõigile esmaklassilist elamust! Kõiki liikuvaid osi saab hõlpsasti puhastada leige vee ja Toy Cleaneriga. Ärge kunagi uputage masinat vee alla! Sisu ja mõõtmed: Madal, Väike ja Keskmine kinnitus (Madalat kasutatakse üksi ja seda kasutatakse kliitori stimuleerimiseks, Väikest ja Keskmist kasutatakse koos dildohülsiga) Madal ja Kõrge Tõstuk (ideaalne klitorisele jõudmiseks), Realistlik dildohülss, Kaugjuhtimispult koos kaabliga (kaabli pikkus 124,5 cm). -Universaalne adapter vooluühenduse jaoks (kaabli pikkus 221 cm). Üksikasjalik ingliskeelne kasutusjuhend Maksimaalne koormus on 181 kilo.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Safety

    Impressed with the detail to construction of the machine. Thanks for keeping safety first!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ein Traum wurde wahr

    Nie im Leben hätte ich gedacht, dass ich so oft und so hart auf einem Fake-Schwanz kommen würde. Das Sextoy meiner Träume

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Buck and Buzz a Hole Right Through the Fabric of Reality

    Look... if you're here after hearing all of the tales about the Motorbunny Buck,... yes, they're all true. If you have the $$$ and you're somehow still on a fence,... the reviews might help sway you a bit but, really, just buy it. Y'all know what this thing does and if you need a little bit of that in your life. But be warned! There is nothing discreet about the Motorbunny Buck!

    Live in a tiny apartment with paper thin walls? Rev this thing up and the neighbors are gonna think you're about to launch something into space. And maybe you will! Got hardwood floors (like I do)? They won't impede the Buck's functionality at all but get ready to hear 'em resonate in ways you never thought possible (and way before you get the chance to max out the dials). Thinking about keeping this stowed away for moments when your significant other isn't around? Think again! They can be halfway across the globe and the Buck's Earth-rattling power is gonna tip them off to what you're up to. If it doesn't, your silly, primal moaning will find a way to cut through dimensions and reach them. Or maybe they'll remain oblivious until the next time they see you and your legs are bowed all funny and quivering, hardly able to keep you upright. Your S.O. will say something like, "Unless you suddenly became a cowboy, [INSERT YOUR NAME HERE], and been riding the range all day, you've been up to some tomfoolery and shenanigans." and you'll cave and spill the beans. Which is fine because the Motorbunny Buck really is meant to be shared, and sharing is caring.

    Those of you with interests in the occult: I'm not saying that the Buck is your solution to calling forth an elder thing with the haunting song of its people... but it's loud enough that such beings should be able to hear it. Whether they choose to awake and respond to you is their prerogative. Just... know what you're calling forth first, okay?

    The Buck doesn't discriminate! As long as you/yours have/has labies or a starfish (or both, but at least one) then there's something here for you. Motorbunny has sold you (or hopefully will be selling to you soon!) the keys that unlock doors to realms you never imagined. Twist the dials toward eleven or use the BlueTooth functionality for remote control and witness the singularity. Experience the sensation of the ego being shredded apart. Along with spacetime. My goD, it's full of stars... and the incessant droning of a riding sex toy.

    Has anyone mentioned how loud this device gets? Sure, your brain will melt as new forms of pleasure work their way in to every nook and cranny. But everyone's gonna know.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Amazing

    Hands down the best machine on the market! The Buck came in a neat package, instructions were easy to read and it was very easy to put together. The experience was absolutely amazing as the Buck feature is wonderful and the vibration is amazing but can be intense initially, so build it up slowly. The only constructive feedback I could provide is that the unit can get pretty loud but it's understandable given how strong the vibration is. I've used other machines in the past and they can't hold up to this one, it's by far the best machine on the market!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    So thrusty and rumbly! Think I'm a happy bunny

    Had to give this 5 stars because it's pretty special and I'm not aware of another toy like it that's so well made. I wish it had more attachments--both are just a little too firm for my taste. Would love to see a fancy triple density realistic option. The vac-u-lock attachment isn't quite the answer either as it causes toys to stick out too far (may try covering the seat with additional padding to try to fix this). Which might also help the noise! Echoing other reviewers, this thing is loud on higher vibration settings. Like loud enough to hear distinctly outside my house. And the last thing I would love to see is an option for longer thrust. Its roughly 2 inches is more than adequate but I would love to try 3. This thing is overall amazing though and I'm now a very happy (and satisfied) bunny!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Holy cow

    Holy cow worth every penny! She literally melted off of it when she was done! Can’t wait to let her friends try! : )

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Wow…Just…WOW

    Where do I even start! We received the Motorbunny Buck in the mail the other day and it was delivered discreetly…thank God(we were gone on vacation!) So excited to test it out it was the first thing we opened when we got back. The device and all attachments came neatly packaged and secure. Very easy to assemble with pictured instructions. I have yet to try all the different attachments but the first attachment with the black thrusting dildo was enough to give me an eye rolling orgasm. We will be writing a more detailed review once we get through all settings and options. But had to let everyone know how freaking great this was!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Die geilste Ficmaschine ever

    Die geilste Fickmaschine die ich jemals probiert habe. Bin beim Orgasmus fast ohnmächtig vor Geilheit geworden. Absolutes TOP Produkt

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Amazing

    From a male perspective I don't care for the back and forth but the up and down with the vibration gave me the hardest orgasm I've ever had. My girl loves it just as much. I 100% recommend this, I am so happy I got this compared to any other toy

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    The Wife Loves It!!!!!!

    The wife love her motorbunny. The moment she unpackaged it, she wanted to get right on it. She has loved every minute of it.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Motorbunny seksimasin

    Motorbunny seksimasin

    Doc Johnson on koostöös Motorbunnyga arendanud maailma parima hübriidseksimasinat Motorbunny Buck Doc Johnsoni Vac-U-Lock tehnoloogiaga ühilduvaks versiooniks. Seksimasin ei suuda mitte ainult kõvasti ja mitmel viisil tõugata, vaid ka tugevalt vibreerida. Seda on väga lihtne juhtida, kas rakenduse kaudu (ka eemalt) või puldiga.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: