Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Klaasdildod

Uudiskiri

3-osaline komplekt - klaasist anaalpistik - Popstars

Kogege puhast luksust nende 3 tippklassi anaalpistikutega! Kvaliteetne Popstars'i klaasist anaalpistiku komplekt koosneb kolmest erineva suurusega õhukesest anaalpistikust ja sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad kogeda anaalstimulatsiooni stiilselt. Olenemata sellest, kas tegemist on algaja või asjatundjaga, see komplekt lubab intensiivseid hetki ja sensuaalseid elamusi.

Rohkem infot

3448/00

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege puhast luksust nende 3 anaalpistikutega, mis on omaette klass! Kvaliteetne Popstars klaasist anaalpistiku komplekt koosneb kolmest erineva suurusega õhukesest anaalpistikust ja sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad kogeda anaalstimulatsiooni stiilselt. Olenemata sellest, kas oled algaja või ekspert, see komplekt lubab intensiivseid hetki ja sensuaalseid elamusi.

     

    Anaalmeelelahutuse tulevik on siin - ja see on valmistatud klaasist!

     

    Klaasil on palju eeliseid: See ei ole mitte ainult hüpoallergeenne, vaid võimaldab ka täiesti teistsugust stimulatsiooni. Klaasi butt plug õhuke ja kooniline kuju lihtsustab anaalset kasutamist, samas kui ümmargune alus takistab selle liiga sügavale pärakusse sisestamist ja muudab ka selle kasutamise lihtsamaks. Väikese tilga libestusainega libiseb klaasist butt plug anusesse peaaegu iseenesest. Veelgi enam, need luksuslikud pepupistikud on individuaalselt käsitsi valmistatud, täiesti õmblusteta, absoluutselt ohutud ja tulevad eriti atraktiivses pakendis.

     

    Miks just klaasist tagumispistik?

     

    • Puhas luksus: klaasist anaalipistikud tekitavad luksustunnet. Kuigi nad on kõvad, muutuvad nad vähese määrdeainega uskumatult libedaks. Samuti säilitavad nad suurepäraselt temperatuuri - asetage tagumikupillid enne kasutamist sooja vette ja nautige soojendavat kogemust. Ja kui oled suurima pistikuga hakkama saanud? Siis ei ole sinu anaalsele naudingule piire!

     

    • Ideaalne tagumispistiku treenimiseks: Popstars-komplekt sisaldab kolme eri suurusega tagumispistikut, nii et saad alustada väikselt ja liikuda aeglaselt suurima tagumispistikuni. Alustage väikese tagumispistikutega, mis tungib teisse eriti õrnalt, suurendage oma anaalset naudingut keskmise butt plug abil ja seejärel andke end "hästi ette valmistatud" tõeliselt suurele butt plug!

     

    • Ohutus kõigepealt: Borosilikaatklaas on kõike muud kui habras. See materjal peab vastu isegi kukkumisele betoonile. Ja pärast lõbu? Puhastamine on väga lihtne. Neid saab puhastada pesuvahendiga, panna nõudepesumasinasse või isegi keeta. Need tagumikupillid ei ole mitte ainult lõbusad, vaid ka ohutud ja hügieenilised.

     

    • Õhukesed ja elegantsed: Meie Popstars anaalipistikud on tänu oma õhukesele kujule esimene valik kõigile, kes soovivad esimest korda avastada anaalseid naudinguid. Õhuke disain muudab sisestamise lihtsamaks, samas kui borsilikaatklaas tagab mugava ja sileda pinna.

     

    Ühildub kõigi MEO libestitega! Olenemata sellest, kas eelistate silikoon-, õli- või veepõhiseid libestusaineid, saab iga Popstars-komplekti kuuluvat tagumispistikut kasutada kõigi libestusainetega.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Popstars
    • 3 anaalipistikut, mis on valmistatud klaasist ja eksklusiivses disainis.
    • Kvaliteetne disain: keerukalt käsitsi valmistatud.
    • Väike tagumispistik: kogupikkus 114 mm, sisestatav pikkus 110 mm, läbimõõt 29 mm.
    • Keskmise suurusega punnpistik: kogupikkus 121 mm, sisestatav pikkus 114 mm, läbimõõt 34 mm.
    • Suur tagumik: kogupikkus 146 mm, sisestatav pikkus 140 mm, läbimõõt 39 mm.
    • Komplektis: 3 Popstars anaalpistikut
    • Ümmarguse alusega: Teeb sisestamise lihtsamaks ja takistab butt plug liiga sügavale pärakusse tungimist.
    • Saab kasutada kuumalt ja külmalt: Anaalpistikut saab jahutada või soojendada.
    • Hüpoallergeenne: Lihtsalt istu maha ja naudi.
    • Tarnekomplekt: 3 Popstars anaalpistikut sarjast Extremeo
    • Paljud meie kliendid treenivad selle komplektiga regulaarselt oma sulgurlihaseid, nt valuvabaks anaalvahekorras. Põnevalt kõlav mõiste "tagumisplugitreening" ei ole midagi muud kui sulgurlihase regulaarne venitamine eri suuruses anaalplugidega.
    • Extremeo: Kui oskad seda õigesti teha, võib anaalpistiku sisestamine pärakusse olla imeline ja nauditav kogemus. Soovitame meie populaarset Extremeo spreid, et hõlbustada pärakuploki sisestamist pärakusse. Lühike pihustamine lõdvestab sulgurlihaseid. See muudab anaalpistiku sisestamise valuvabaks naudinguks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Da provare

    Come prima esperienza la mia compagna è molto soddisfatta ,io lo trovo molto divertente lo consiglio per ravvivare e divertirsi

      Hindamine 

      Just the right sizes

      Just the right sizes. Very sensual.

        Hindamine 

        Anal Play Game Changer

        My wife and I have been trying anal play for several years with varying degrees of success. We never found the right toy for us until we discovered these. The smooth glass slides in easily, feels great and is easy to clean. As we progress to the larger sizes, they feel very forgiving despite the potentially rigid nature of the glass. We prefer these to any of the anal silicone toys we have tried in the past. You can't go wrong with the price either.

          Hindamine 

          Sexy Trio

          Das Trio von MEO wirkt wie drei kleine Kunstwerke und sieht wunderschön aus. Wenn ich nicht die verwunderten Fragen von Besuchern scheuen würde, kämen die kleinen Schmuckstücke direkt in meine Vitrine.

          Die Form ist sehr angenehm und recht leicht einzuführen. Eigentlich habe ich noch nie Analplugs verwendet, die sich so angenehm anfühlten.

          Aufgrund des im Gegensatz zu anderen Plugs, hinten relativ flachen Winkels, war ich zunächst skeptisch, ob die Plugs an Ort und Stelle bleiben und nicht leicht herausrutschen würden. Das taten sie aber überhaupt nicht. Ganz im Gegenteil hielten sie absolut sicher. Durch dem flacheren Winkel zugleich noch viel angenehmer, da nicht so stark auf den Schließmuskel gedrückt wird. Die Form ist einfach perfekt. Gerade für Anfänger sehr gut geeignet.

          Meine Empfehlung!

            Kirjutage oma ülevaade

            3-osaline komplekt - klaasist anaalpistik - Popstars

            3-osaline komplekt - klaasist anaalpistik - Popstars

            Kogege puhast luksust nende 3 tippklassi anaalpistikutega! Kvaliteetne Popstars'i klaasist anaalpistiku komplekt koosneb kolmest erineva suurusega õhukesest anaalpistikust ja sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad kogeda anaalstimulatsiooni stiilselt. Olenemata sellest, kas tegemist on algaja või asjatundjaga, see komplekt lubab intensiivseid hetki ja sensuaalseid elamusi.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            7 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: