Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

LOCKTOBER

Uudiskiri

NoPacha ® Allegiance: järgmise põlvkonna voorusvöö

LOCKTOBERi eripära: kaasaegne mees hindab mugavust, tõhusust ja stiili. NoPacha® Allegiance'i voorusvöö kehastab täpselt neid väärtusi. Kvaliteetsest polükarbonaadist valmistatud voorusvöö ühendab endas maksimaalse stabiilsuse ja absoluutse kandmismugavuse tänu oma sulgkerge kaalule.

Rohkem infot

3427/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kaasaegne inimene hindab mugavust, tõhusust ja stiili. NoPacha® Allegiance'i voorusvöö kehastab täpselt neid väärtusi. Kvaliteetsest polükarbonaadist valmistatud voorusvöö ühendab endas maksimaalse stabiilsuse ja absoluutse kandmismugavuse tänu oma sulgkerge kaalule.

     

    Ülim aksessuaar domineerivatele partneritele - te ei usu, kui erutav see on!

     

    • Elegantne disain vastab funktsionaalsusele: läbipaistev disain võimaldab igal ajal diskreetselt näha olulist. Kaks integreeritud lukku tagavad turvalisuse, samas kui uuenduslik klappkatte disain pakub kiiret ja mugavat juurdepääsu hügieeni, väikese karistuse või kergenduse jaoks.

     

    • Anatoomiliselt täiuslik: voorus ei ole ühe suurusega. Seepärast pakume teile NoPacha® Allegiance'i voorusvööd koos nelja erineva suurusega anatoomilise kujuga peenisevõngaga. Ükskõik, millist suurust te vajate - kasinusevöö on teile sobivaim!

     

    • Hingav ja praktiline: Külgmised tuulutusavad tagavad meeldiva õhuringluse ja kõrge kandmismugavuse. Eesmine avaus võimaldab urineerimist, mistõttu NoPacha® Allegiance'i voorusvöö sobib ideaalselt 24/7 kasutamiseks.

     

    • Diskreetsus ja mitmekülgsus: Kas olete kontoris, trennis või isegi ujumas, NoPacha® Allegiance'i voorusvöö jääb teie diskreetseks saladuseks. Tänu kompaktsele disainile sobib see ideaalselt mitmesuguste tegevuste jaoks ja jääb alati diskreetselt peidetud.

     

    • Ärge tehke kompromisse: NoPacha® Allegiance Chastity Belt annab teile ülima kasinuse kogemuse, ilma et ohverdaksite mugavust ja funktsionaalsust.

     

    Keeluvöö kandmine võib paljude meeste ja nende partnerite jaoks olla väga intensiivne ja erutav kogemus. Siin on kuus veenvat põhjust, mis teevad NoPacha® Allegiance'i voorusvöö ainulaadseks erootiliseks kogemuseks:

     

    1. Kontrollist loobumine: paljude meeste jaoks on just täielik kontrolli loovutamine oma seksuaalsuse üle peamine ahvatlus. Keeluvöö abil loovutatakse see kontroll sõna otseses mõttes ja antakse domineeriva partneri kätte.

     

    1. Suureneb erutus: Keeluvöö pidev füüsiline kohalolek võib olla pidevaks meeldetuletuseks sunnitud kasinusest ja sellega kaasnevast erootilisest pingest.

     

    1. Viivitatud rahuldamine: Orgasmi pikem hilinemine võib viia intensiivsema rahuldamiseni. Kui voorusvöö lõpuks eemaldatakse, võib tunne olla ülevoolav.

     

    1. Võimuga mängimine: Domineeriva partneri jaoks võib selline kontroll olla väga rahuldust pakkuv. See võimaldab tal kehtestada reeglid ja otsustada, millal ja kuidas alistuv partner naudingut tunneb.

     

    1. Tugevam emotsionaalne side: Keeluvöö nõuab partnerite vahel suurt usaldust. Alistuv partner usaldab, et domineeriv partner austab nende piire, domineeriv partner aga hindab seda usaldust.

     

    1. Suurem sensuaalsus: Kui üks peamisi seksuaalse rahulduse allikaid on piiratud, võivad teised meeled ja erogeensed tsoonid intensiivistuda. See võib viia selleni, et mehed avastavad uue intiimsuse ja teadlikkuse taseme oma kehast.

     

    Seega pakub voorusvööde kasutamine hulgaliselt sensuaalseid ja emotsionaalseid kogemusi, mis võivad olla rikastavad nii kandjale kui ka keyholder (võtmehoidjale). Tegemist on piiride uurimise, võimu ja kontrolli tasakaalustamise ning sügavama sideme uurimisega oma partneriga.

     

    Astuge seega kaasaegse kasinuse maailma koos NoPacha® Allegiance'iga - kasinusevööga tänapäeva keerukale mehele.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • NoPacha® Allegiance: järgmise põlvkonna voorusvöö.
    • Mehele mõeldud voorusvöö meestele
    • Garanteeritud kasinus - 24/7 - pikaajaline kasinus
    • Kahe integreeritud lukuga.
    • Nelja erineva suurusega peenise rõngaga (38 mm, 43 mm, 48 mm ja 52 mm siseläbimõõduga).
    • NOPACHA ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Selleks, et peenis libiseks voorusvöös ilma hõõrdumiseta, soovitame kasutada meie PLOWBOY hooldusgeeli aloe vera ja E-vitamiiniga.
    • Kandmise vaheaegadel võib voorusvööd puhastada VERYCLEAN.
    • Meie voorusvööde täienduseks soovitame meie tooteid CUMELOT ® aeg-ajalt sunnitud orgasmi saavutamiseks ilma erektsioonita.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Tightly bound

    I loved how secure I felt wearing this cage. The only issue I had was, getting hard while I was trying to lock myself up in it

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Gefällt meiner Herrin

    Sehr angenehm zu tragen hab ihn seit 3 Tage an und keinerlei Probleme - nichtmal beim Rad fahren. Meiner Herrin gefällt er sehr gut

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    The first chastity belt I can really wear 24/7

    I already have two other chastity belts but this is the first one that really fits me. The hinged ring design is perfect, the material is plastic but a very good plastic which feels valuable, no comparison to my other one that cost the same. The application is a little weird at first but ok, you just have to be careful not to pinch any skin. The chastity belt can be worn all day without problems, since nothing rattles, makes no bulge in the pants, does not slip and the balls do not turn blue. My others always slipped down on warm days, which amazingly doesn't happen with this one. Also, the chastity belt holds the "night forces" without problems and you do not have the feeling, since it is plastic, that he breaks immediately. For the money a top chastity belt that I can really wear 24/7.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    NoPacha ® Allegiance: järgmise põlvkonna voorusvöö

    NoPacha ® Allegiance: järgmise põlvkonna voorusvöö

    LOCKTOBERi eripära: kaasaegne mees hindab mugavust, tõhusust ja stiili. NoPacha® Allegiance'i voorusvöö kehastab täpselt neid väärtusi. Kvaliteetsest polükarbonaadist valmistatud voorusvöö ühendab endas maksimaalse stabiilsuse ja absoluutse kandmismugavuse tänu oma sulgkerge kaalule.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid: