Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Luksuslik anaalpistikud

Uudiskiri

Kristalliga ASSTROID anaalpistik

ASSTROID pepupistik on ideaalne kõigile meie klientidele, kes soovivad proovida midagi uut. Oma hõbedase värvi ja sädelevate kristallidega tagumispistiku põhjas ei näe see mitte ainult eriti stiilne välja, vaid valmistab teid ka oskuslikult ette anaalseksiks.

Rohkem infot

49,90 €


-20%

39,92 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    ASSTROID pepupistik on ideaalne kõigile meie klientidele, kes soovivad proovida midagi uut. Oma hõbedase värvi ja sädelevate kristallidega tagumispistiku põhjas ei näe see mitte ainult eriti stiilne välja, vaid valmistab teid ka ette anaalseksiks. Tänu oma ümarale, koonilisele kujule on tagumispistikut lihtne sisestada ja see tagab optimaalse mugavuse. Et tagumispistik ei libiseks liiga sügavale, on selle otsas ümmargune alus.

    ASSTROID tagumispistik on luksuslik ja ergonoomiline seksimänguasju intensiivseks ja rahuldust pakkuvaks anaalseks elamuseks. Pepupistik on saadaval kolmes suuruses, mis sobivad erinevatele eelistustele ja kogemustele.

    Kolm suurust individuaalseks naudinguks:

    • Suurus S: 40 mm läbimõõduga ja 90 mm pikkusega tagumispistik sobib ideaalselt algajatele või neile, kes eelistavad õrnemaid aistinguid.
    • Suurus M: 52 mm läbimõõdu ja 110 mm pikkusega tagumispistik pakub intensiivsemat stimulatsiooni edasijõudnutele.
    • Suurus L: 62 mm läbimõõdu ja 115 mm pikkusega tagantjärele tagab see tagumispistik meie kogenud klientidele maksimaalse rahulolu.


    Kvaliteetne materjal ja disain:

    ASSTROID tagumispistik on valmistatud metallist ja on kõrgelt poleeritud viimistlusega, mis ei anna sellele mitte ainult esteetiliselt meeldivat välimust, vaid tagab ka sujuva ja mugava sisestamise. Pirnikujuline tagumispistiku kuju tagab anaalsel kasutamisel eriti täitva tunde ning pakub intensiivset ja sensuaalset elamust.

    Luksuslik kristall:

    Tagumispistiku otsa on paigaldatud sädelevad ehtekristallid, mis ei ole mitte ainult pilkupüüdev. See kristall annab ASSTROID butt plugile stiilse ja elegantse välimuse.

    Õige libestusaine:

    Eriti nauditava kogemuse saamiseks soovitame veepõhist libestusaine Aquameo ja meie Anal Relax Spray Analforte.

    Lihtne ja hügieeniline puhastamine:

    ASSTROID butt plug'i puhastamine on lihtne ja seda saab teha sooja vee ja neutraalse seebiga. Kiireks ja tõhusaks puhastamiseks soovitame ka meie puhastusspreid INSTACLEAN.

    ASSTROID butt plug on ideaalne valik kõigile, kes otsivad luksuslikku ja intensiivset anaalset naudingut. Kvaliteetse töötluse, unikaalse disaini ja särava kristalliga pakub ASSTROID anaalmängu maailmas võrratut kogemust.

    Lisainfot:

    • ASSTROID pirnikujuline tagumispistik
    • Materjal: Metall, kristall
    • Värv: Väikseim ASSTROID on varustatud läbipaistva kristalliga, kaks suuremat lilla kristalliga.
    • Soovitatav libestusaine: Aquameo ja Analforte
    • Puhastada enne ja pärast kasutamist INSTACLEAN spreiga.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Hindamine 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Kristalliga ASSTROID anaalpistik

      Kristalliga ASSTROID anaalpistik

      ASSTROID pepupistik on ideaalne kõigile meie klientidele, kes soovivad proovida midagi uut. Oma hõbedase värvi ja sädelevate kristallidega tagumispistiku põhjas ei näe see mitte ainult eriti stiilne välja, vaid valmistab teid ka oskuslikult ette anaalseksiks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      13 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: