Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Mystim - Elektrostimulatsioon

Uudiskiri

SIZZLING SIMON E-Stim vibraator - Mystim Electrosex

SIZZLING SIMON on e-stimuliga vibraator. See rahuldab teie igatsuse ülimaks anaalstimulatsiooni järele. See universaal vibreerib, kipitab ja pulseerib sügaval sinu sees ilma stimulatsiooniseadme või kaabli kasutamiseta.

Rohkem infot

2063/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sizzling Simon on valmis stimuleerima ja hellitama teid vibratsiooni ja stimuleerimisvooluga samaaegselt. Sest topelt on lihtsalt parem. Ilma stimulatsiooniseadme ja kaabliita vibreerib, kihelustab ja pulseerib see universaal sügavale sinu sisse ning laseb sul kogeda uskumatuid orgasme. E-Stim vibraatori painduv 27 cm pikkune ja kuni 4,0 cm laiune silikoonkeha paneb sind ekstaasist valjusti virisema.

     

    Vibratsioon

    Sizzling Simonil on kaks vibratsiooniallikat: üks tipus ja teine võllile. 8 erinevas programmis ja 5 erinevas tugevuses mängivad need kaks oskuslikult koos. Koos annavad nad endast parima, et ajada teid orgasmini kõige mitmekesisemal viisil.

    Erootiline E-Stim

    Iga E-Stim vibraatori viiest stimulatsioonivoolu programmist on loodud selleks, et pakkuda teile uut kihelustunnet. Sizzling Simoni juhtpinnad kulgevad piki külgi ja neil on 10 erinevat intensiivsuse taset, et stimuleerimine oleks võimalikult laialivalguv ja ühtlane.

    Vaagnapõhja treening

    Ja kuna 8 vibratsiooniprogrammi ja 5 erinevat stimulatsioonivoolu varianti ei olnud meile veel piisav, on meie Sizzling Simonil ka treeningprogramm. See tugevdab teie vaagnapõhjalihaseid, mis tõendatult parandab teie orgasmi saamise võimet. Erinevaid funktsioone on lihtne kasutada käepidemel olevate juhtnuppude abil. Saate valida, kas soovite kasutada stimulatsioonivoolu ja vibratsiooni koos või ainult ühte neist kahest.

    Puhastamine

    Sizzling Simon on valmistatud 100% meditsiinilisest plaatina silikoonist. See muudab selle mitte ainult tõeliselt hügieeniliseks, vaid ka hõlpsasti puhastatavaks niiske lapiga ja kerge seebiga. Selle kauakestvat liitium-ioonakut saab laadida kaasasoleva magnetlaadimise USB-kaabli abil. Isegi kui stimulatsioonivool ja vibratsioon töötavad samaaegselt kõrgeimatel seadistustel, kestab täislaetud Sizzling Simon vähemalt 3 tundi pidevat kasutamist, enne kui selle tõhusus hakkab vähenema. Nii et valmistuge lõputuks naudinguks.

     

     

    Tähtsündmused:

     

    • 8 vibratsiooniprogrammi 5 intensiivsuse tasemega
    • 5 E-Stim programmi 10 intensiivsustasemega
    • Naiste vaagnapõhja treeningprogramm parandab orgasmi võimet
    • Meditsiiniline silikoon annab meeldiva tunde ja suure nahasobivuse
    • Eriti vaikne vaatamata kahele võimsale mootorile
    • E-Stim mees / E-Stim naine
    • Veekindel. Sobib sooloseksiks duši all ja vannis

     

    Tehnilised andmed:

     

    • E-Stim vibraator

    • Pikkus 27 cm

    • Läbimõõt 3,2 - 4,0 cm

    • Valmistatud 100 % meditsiinilisest plaatina silikoonist

    • Värv: seksikas must

    • Intensiivsus 0-90 mA

    • Sagedusvahemik 5-70 Hz

    • Impulsi laius 90-140 µs

    • Komplektis magnetlaadija ja USB-laadimiskaabel

    • Ei vaja täiendavat stimuleerimisvoolu seadet

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Vibratore design elettrostimolante mystim sizzling simon

    Il vibratore Sizzling Simon di MyStim fa parte della linea E-Stim Vibe composta dai toys che ti permettono di godere sia delle vibrazioni che della stimolazione elettrica in una volta sola - e non hanno nemmeno bisogno di un kit di elettrostimolazione annesso. Nessun cavo, nessun dispositivo. Simon ti fa vibrare, formicolare e pulsare tutto da solo, con le seguenti tre funzioni: Vibrazione Simon ha non uno, ma due motori a vibrazione: uno nella punta e uno nel fusto. Con 8 programmi diversi e 5 diversi livelli di intensità, i due lavorano insieme per provocare l'estasi con varie modalità di vibrazione. E-Stim Ciascuno dei 5 programmi di stimolazione elettrica dell'E-Stim Vibe è impostato per dare un formicolio, e si può scegliere tra 10 diversi livelli di intensità. Le superfici conduttive sono tutte sul corpo di Eric per rendere la stimolazione più agevole e più ampia possibile. Stimolazione del pavimento pelvico E poiché 8 modi di vibrazione e 5 varietà di e-Stim non erano ancora abbastanza, Eric ha anche un programma di pulsazione che rafforza i muscoli del pavimento pelvico - che migliora la capacità di raggiungere un orgasmo. Le tre funzioni diverse sono facilmente controllabili tramite i tasti del manico. ?possibile scegliere se si desidera l'e-stim e le vibrazioni insieme o solo uno di loro. E le onde lungo il corpo daranno un massaggio ancora piu' intenso.

      Kirjutage oma ülevaade

      SIZZLING SIMON E-Stim vibraator - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON E-Stim vibraator - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON on e-stimuliga vibraator. See rahuldab teie igatsuse ülimaks anaalstimulatsiooni järele. See universaal vibreerib, kipitab ja pulseerib sügaval sinu sees ilma stimulatsiooniseadme või kaabli kasutamiseta.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: