Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nahast maskid

Uudiskiri

BDSM nahkmask - sinu sissejuhatus orjana allumisele

Kogege peent kontrolli ja kõrgendatud sensoorset tajumist meie BDSM-maskiga, mis on valmistatud kvaliteetsest nappanahast. Seda mudelit, mis on suurepärane täiendus meie BDSM-poes, on äärmiselt mugav kanda ja seda saab tänu seljaosas olevale nöörile ideaalselt reguleerida.

Rohkem infot

4476/00

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege peent kontrolli ja kõrgendatud sensoorset tajumist meie BDSM-maskiga, mis on valmistatud kvaliteetsest nappanahast. See mudel, mis on suurepärane täiendus meie BDSM-poes, pakub suurepärast kandmismugavust ja on tänu seljaosas olevale nööreeringule ideaalselt kohandatav.

    Paindlik kohandamine vastavalt individuaalsetele vajadustele:

    Miks meie kliendid seda nahast maski hindavad? Vastus peitub selle ainulaadses kohandatavuses ja võimaluses intensiivistada BDSM-kogemust vastavalt soovile. Eraldi eemaldatavad silmade ja suu katted võimaldavad maski paindlikult kohandada vastavalt kandja eelistustele. Avad pakuvad vähem isolatsiooni, pakuvad selget vaadet ja võimaldavad soovi korral vaba hingamist (või suurepärast blowjobi). Intensiivsemate sensoorse puudutuse hetkede jaoks saab katteid kiiresti ja lihtsalt kinnitada, et meeled veelgi piirata.

    Käsitöö ja mitmekülgsus:

    Meie nahast maskid on keerukalt valmistatud ja pakuvad erinevaid kohandamisvõimalusi, et tagada täiuslik sobivus. Isegi ilma integreeritud kaelarihma ja kurgita nagu teised MEO nahkmaskid, pakub see nahkmask suurepärase võimaluse kontrolli teostamiseks, tagades samas mugavuse.

    MEO: nimi, mida võite usaldada:

    MEO kui juhtiv tootja seisab kvaliteetsete BDSM aksessuaaride eest, mida tunnustatakse kogu maailmas. MEO on järjepideva innovatsiooni ja kompromissitu kvaliteedi tagamise kaudu teinud endale nime, mis tähistab BDSM-kogukonnas usaldust ja rahulolu. Tänu aastakümnete pikkusele kogemusele esmaklassiliste BDSM-toodete arendamisel ja tootmisel tagab MEO, et iga tarvik vastab kõrgeimatele standarditele. Meie tooted on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest ja alluvad rangele kvaliteedikontrollile, et tagada mitte ainult ohutus, vaid ka erakordselt vastupidavus ja tõhusus.

    Laiendage oma BDSM-kollektsiooni selle funktsionaalse ja atraktiivse nahkmaskiga, mis pakub turvalisust, mugavust ja mitmekülgsust. Investeeri tootesse, mis rõhutab sinu alistumist, tagades samal ajal mugavuse ja kohanemisvõime.

    Rohkem üksikasju:

    • BDSM mask nahast
    • Komplektis on üksikasjalikud nahahooldusjuhised.
    • Soovitatavad lisatarvikud: erinevad nahast suukapid ja kaelarihmad.
    • MEO on ettevõtte MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal.
    • Meie nahast maskid pakuvad eksklusiivset stiili ja funktsionaalsuse kombinatsiooni BDSM aksessuaaride austajatele. Iga meie valikus olev nahkmask on hoolikalt valmistatud kvaliteetsest nahast, mis ei taga mitte ainult vastupidavust, vaid pakub ka suurt mugavust. Meie nahkmaskid on erineva disainiga, alates lihtsatest stiilidest kuni keeruliste klambritega ja integreeritud funktsioonidega, nagu näiteks suuklapp, mis võimaldab individuaalset BDSM-kogemust. Iga nahast maski kohandatavus tagab täiusliku sobivuse, samas kui vastupidav nahk peab vastu mis tahes BDSM-seansi intensiivsusele. Nii algajatele kui ka kogenud BDSM-fännidele on meie nahast maskid ideaalne valik kõigile, kes soovivad oma sensoorseid kogemusi laiendada. Avastage meie nahkmaskide mitmekesisus ja kvaliteet, mis on spetsiaalselt loodud teie sügavaimate fantaasiate turvaliseks ja väljendusrikkaks teostamiseks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sinnesraubende schöne Maske

    Ein tolles angenehm zu tragendes Leder.
    Nach der Schnürung saß sie auch passend.
    Nach dem mir der Blick genommen wurde und der Mund verschlossen wurde, war ich direkt entführt und konnte mich nach wenigen aufgeregten Pulsschlägen fallen lassen und hat mir geholfen auf das intensive Gefühl und das spüren der Session konzentrieren.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ganz okay

    Für den Preis ist die Maske ganz okay , nur die Nase ist für Asiaten gemacht viel zu klein für europäische Nasen , und die Öffnung für Mund ist auch gut um Luft zu bekommen aber zum Blasen oder Knebel ist die Öffnung zu klein , ich musste mit der Schere die Öffnung größer machen .

      Hindamine 

      Sitzt bei Bedarf sehr eng

      Die Maske lässt sich bei Bedarf sehr eng schnüre und hat eine sehr gute Passform. Sie war sogar früher da als ich erwartet hatte. Und sie entsprach 100% der Beschreibung. Also alles perfekt, vielen Dank!

      • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Happy customer

      Hi there, not much to say really. I'm happy with the product. It's as described/illustrated on the webpage.

      As regards quality of materials and construction, it seems fine. Also, it's comfortable to wear. I'm sure it will serve its purpose very well.

      The product arrived in good time, so I was very pleased all round.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      BDSM nahkmask - sinu sissejuhatus orjana allumisele

      BDSM nahkmask - sinu sissejuhatus orjana allumisele

      Kogege peent kontrolli ja kõrgendatud sensoorset tajumist meie BDSM-maskiga, mis on valmistatud kvaliteetsest nappanahast. Seda mudelit, mis on suurepärane täiendus meie BDSM-poes, on äärmiselt mugav kanda ja seda saab tänu seljaosas olevale nöörile ideaalselt reguleerida.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      8 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: