Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Cock Ring Donut DUKE: peenise rõngas, glans-rõngas ja munandirõngas

Meie roostevabast terasest valmistatud doonusekuklid, peenisrõngad ja peenise rõngad on meeste seas väga populaarsed. Tänu oma muljetavaldavale välimusele ja anatoomiliselt täiuslikule kujule ei ole need mitte ainult täiuslikud potentsi suurendajad, vaid pakuvad ka rohkem naudingut seksi ajal.

Rohkem infot

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie roostevabast terasest valmistatud doonusekuklid, peenisrõngad ja peenise rõngad on meeste seas väga populaarsed. Tänu oma muljetavaldavale välimusele ja anatoomiliselt täiuslikule kujule ei ole need mitte ainult ideaalsed potentsi suurendajad, vaid pakuvad ka rohkem naudingut seksi ajal.

    Mis on tegelikult Donut riistarõngas?

    Meditsiinilisest roostevabast terasest valmistatud donutsõrmus on rõngas, mida kantakse peenise aluse ümber, ainult munandite või glanside ümber või riistarõngana peenise ja munandite ümber. Mõiste "donat" viitab rõnga ümmargusele kujule, mis meenutab Donut. Meditsiiniline roostevaba teras on kvaliteetne, kehaga kokkusobiv materjal, mida kasutatakse sageli meditsiiniliste implantaatide ja instrumentide jaoks.

    Mõõtmed - Donut Cock Ring Mudel Duke:

    10 mm kõrgus, paksus 6 mm (kerge versioon)

    Pakume neid roostevabast terasest donuti rõngaid erineva siseläbimõõduga:

    25 mm glans-rõngaks
    30 mm glans-rõngaks või peenisevõlli rõngaks
    35 mm glans-rõngaks või peenisevõlli rõngaks
    40 mm peenisevõlli rõngaks või väiksema kukerõngaks
    45 mm klassikalise kukerõngaks
    50 mm klassikalise kukerõngaks
    55 mm suurema kukerõngaks

    Pakume neid donut-..Rõngad ka keskmise suurusega (Donut Cock Ring Royal - kliki siia) ja raskemas versioonis (Donut Cock Ring Imperial - kliki siia)! Pakume ka magnetilisi donut-kukarõngaid (kliki siia) ja donut-pallide venitusi (kliki siia ).

    Mis on eriline Donut kukarõngas?

    • Donuti kujuga disainil on mõned eelised, mis eristavad seda teistest kukerõngastest. Donuti-kukkurõngas võib aidata teil saada kõvemat ja kauem kestvat erektsiooni, piirates verevoolu teie erekteerunud peenisest. See võib ka ejakulatsiooni veidi edasi lükata, mis võib viia pikema seksuaalse aktiivsuseni. Paljud meie kliendid leiavad, et kullirõnga lisatud kaal ja surve on meeldiv, kuna see suurendab seksuaalset naudingut. Lisaks sellele võib donuti-kuklarõngas muuta teie peenise suuremaks ja pungilikumaks, mis võib olla visuaalselt atraktiivne nii teile kui ka teie partnerile.
    • Võrreldes teiste riistarõngaste disainidega on donuti kujul mõned eelised. Esiteks on donuti kuklarõnga ümarad servad mugavamad ja vähendavad ärrituse või ebamugavuse ohtu, mida võivad põhjustada teravad servad. See on oluline, sest rõngas istub tihedalt keha külge ja seda saab kanda pikemat aega. Donuti kuju võimaldab ka ühtlasemat rõhu jaotumist peenise või peenise ja munandite ümber, mis võib kaasa tuua parema verevoolu reguleerimise ja meeldivama kogemuse. Lisaks näeb donuti kukerõnga ümmargune kuju ka päris hea välja ja annab suurepärase välimuse.


    Lõppkokkuvõttes sõltub õige kullirõnga valimine teie isiklikest eelistustest ja mugavustasemest, kuid donuti kujul on kindlasti mõned kasulikud omadused, mis eristavad seda teistest kullirõngaste disainidest.

    Roostevabast terasest donuti rõngas on eriti populaarne, sest see pakub mitmeid eeliseid võrreldes teistest materjalidest, näiteks nahast, kummist või silikoonist valmistatud rõngastega:

    • Vastupidavus: roostevaba teras on äärmiselt vastupidav ja korrosioonikindel. Erinevalt sellistest materjalidest nagu kumm või nahk, mis aja jooksul kuluvad, säilitab roostevabast terasest valmistatud kukerõngas oma kuju ja funktsiooni aastaid.
    • Hügieen: meditsiiniline roostevaba teras ei ole poorne ning seda on lihtne puhastada ja desinfitseerida. Seevastu nahk, kummi ja silikoon võivad sisaldada mikroskoopilisi poore, kuhu võivad koguneda bakterid.
    • Esteetika: Paljud inimesed leiavad, et roostevabast terasest sõrmuste läikiv, poleeritud välimus on atraktiivne. See annab luksuse ja kvaliteedi tunde, mida teised materjalid ei suuda pakkuda.
    • Kaal: Roostevabast terasest sõrmused kipuvad olema raskemad kui kummist või silikoonist sõrmused. Lisakaal võib mõnede inimeste jaoks tähendada intensiivsemat tunnet ja stimulatsiooni.
    • Hüpoallergeensus: Kuna meditsiiniline roostevaba teras on hüpoallergeenne materjal, taluvad seda paremini inimesed, kellel on tundlik nahk või kellel on lateksi või muude materjalide suhtes allergia.


    Õige riistarõnga või glans-rõnga valimine sõltub isiklikust eelistusest ja mugavusest. Mõned meie kliendid eelistavad kummist või silikoonist rõngaste paindlikkust ja pehmust, teised aga hindavad roostevaba terase tugevust ja kaalu. Lõppkokkuvõttes sõltub sobivaima materjali valik teie individuaalsetest vajadustest ja soovidest.

    Rohkem üksikasju:

    • Donut CAZZOMEO rõngad paljudes erinevates suurustes
    • Kuke rõngas, peenise rõngas, munandirõngas või munandirõngas
    • Niklivaba metallist peenisrõngas - ideaalne allergikutele
    • Materjal: roostevaba teras
    • Puhastamine: Soovitame puhastada meie desinfitseeriva pihustiga INSTACLEAN.
    • Libesti: Seda peenisrõngast võib kasutada mis tahes libestiga.
    • Penisrõngas on väljastpoolt kumer ja valmistatud niklivabast roostevabast terasest. Kogu pind on poleeritud.
    • Selle sõõrikujulise peenisrõnga eeliseks on meeldiv, ümmargune kuju - tõeline käesõbralik -, mis teeb ka pika kandmise (näiteks terve õhtu, terve öö) absoluutseks naudinguks.
    • Pakend: Väärikas must sametkott hoiustamiseks, koos mitmekeelse kasutusjuhendiga.
    • CAZZOMEO ™ on MEO registreeritud kaubamärk.


    Kuidas määrata peenisrõnga õiget suurust ja kui kaua võib peenisrõngast kasutada?

    • Mõõtke ümbermõõt: Võtke paindlik mõõdulint või nöör ja mõõtke oma pooleraktse peenise või peenise ja munandite ümbermõõt. Peenise ja munandite ümbermõõdu mõõtmiseks asetage mõõdulint munandite taha ja ümber peenise aluse.
    • Arvutage läbimõõt: jagage mõõdetud ümbermõõt 3,14-ga (pi), et saada läbimõõt.
    • Reguleerige suurust: Parim on lahutada määratud läbimõõdust 1-2 mm, et riistrõngas sobiks piisavalt tihedalt, kuid mitte nii tihedalt, et see oleks ebamugav või tekitaks valu.


    Pidage meeles, et elastsed materjalid, nagu silikoon ja kummi, on paindlikumad ja kohanduvad paremini erinevate suurustega. Jäigast materjalist, näiteks roostevabast terasest valmistatud peenisrõngaste puhul on eriti oluline leida õige suurus. Siit meie veebipoest leiad allalaadimiseks peenisrõnga kasutusjuhendi, mis selgitab väga hästi, kuidas panna peenisrõngast ja annab üksikasjalikud juhised, kuidas valida õiget peenisrõnga suurust. Need juhised kuuluvad ka iga meilt tellitava peenisrõnga juurde. Võite neid meilt küsida ka telefoni või e-posti teel. Meie aastatepikkusele kogemusele tuginedes usume, et 45 mm läbimõõt sobib normaalse suurusega peenisele (kui riistrõngast kantakse peenise ja munandite ümber). Peenise võllile mõeldud rõngaste puhul soovitame läbimõõtu vahemikus 30-40 mm ja peenise rõngaste puhul läbimõõtu vahemikus 25-30 mm.

    Kui kaua saab kullirõngast kasutada, sõltub erinevatest teguritest:

    • Materjal: Pehmeid, elastseid materjale, nagu silikoon ja kumm, võib tavaliselt kanda kauem kui kõvast materjalist, näiteks roostevabast terasest, valmistatud kukerõngaid.
    • Kandmismugavus: Veenduge, et kukerõngas istuks mugavalt ja ei pigistaks. Kui see muutub ebamugavaks või tunnete valu, peaksite kukerõnga kohe ära võtma.


    Rusikareegel: kullirõngast ei tohiks kanda kauem kui 30 minutit, et vähendada veresoonte kahjustamise või muude terviseprobleemide ohtu. Oluline on kuulata oma keha ja lõpetada kukerõnga kasutamine kohe, kui tekib ebamugavustunne või valu.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Hindamine 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Cock Ring Donut DUKE: peenise rõngas, glans-rõngas ja munandirõngas

      Cock Ring Donut DUKE: peenise rõngas, glans-rõngas ja munandirõngas

      Meie roostevabast terasest valmistatud doonusekuklid, peenisrõngad ja peenise rõngad on meeste seas väga populaarsed. Tänu oma muljetavaldavale välimusele ja anatoomiliselt täiuslikule kujule ei ole need mitte ainult täiuslikud potentsi suurendajad, vaid pakuvad ka rohkem naudingut seksi ajal.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: