Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Sport Fucker Cock Chute

Avastage sensatsiooniline Sport Fucker Cock Chute: Ülim peenise rõngas USA-st, eriti intensiivse naudingu ja unustamatu elamuse jaoks!

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage sensatsiooniline Sport Fucker Cock Chute: Ülim peenise rõngas USA-st, eriti intensiivse naudingu ja unustamatu elamuse jaoks!

     

    Meie Sport Fucker Cock Chute on valmistatud ülipehmest Liquid Silicone ja on täiuslikult disainitud, et pakkuda teile ainulaadset stimulatsiooni. See tagab munandipõie õrna venitamise ja munandite meeldiva laiendamise, et võimaldada sensatsioonilist naudingu suurenemist.

     

    Sport Fucker Cock Chute ei ole mitte ainult stiilne aksessuaar, vaid ka võimas kaaslane teie naudinguks. Tiheda istuvuse tõttu peenise aluse ümber intensiivistub verevool, mille tulemuseks on tugevam ja kauem kestev erektsioon. Samal ajal tunnete kubemes meeldivat pinget, mis ajab teie erutuse kujuteldamatutesse kõrgustesse.

     

    Tänu erakordsele venivusele kohandub Sport Fucker Cock Chute ideaalselt teie individuaalsetele vajadustele ja pakub kandmisel meeldivat tunnet. Sileda, mittepoorsest pinnast tagab hõõrdumatu naudingu ja võimaldab pärast kasutamist hõlpsasti puhastada.

     

    Üldmõõduga umbes 7,2 x 6,3 cm ja häbemeava suurusega umbes 4,7 x 3 cm pakub Sport Fucker Cock Chute ideaalset sobivust ja aitab teil saavutada intensiivseid orgasme. Veniv munandirõngas läbimõõduga ca 3,8 cm ja peenise avaus ca 3 x 3,6 cm tagavad kindla hoidmise ja maksimaalse mugavuse.

     

    Valige atraktiivsete värvide vahel punane, sinine ja must Sport Fucker Cock Chutevali endale meelepärane värvus atraktiivsete värvide punase, sinise ja musta seast ning naudi põnevat kogemust täis iha ja kirge.

     

    Mis on vedel silikoon?

     

    Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas tõeline siseringiide. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja meeldiv kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Ületamatu! Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem: see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!

     

    Vedelast silikoonist valmistatud seksimänguasjade puhastamine ja hooldamine?

     

    Seksimänguasju tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Lihtsalt peske seda sooja vee ja maheda seebiga. Ärge muretsege, materjal on veekindel ja seda saab hõlpsasti maha loputada. Kui soovid, võid kasutada isegi spetsiaalset seksimänguasjade puhastusvahendit, nagu meie VERYCLEAN-sprei. Pärast puhastamist peaksite laskma seksimänguasjal täielikult kuivada. Kõige parem on lasta sellel õhu käes kuivada, mitte otse päikese või küttekeha peal. Kui see on täielikult kuivanud, hoidke seda puhtas ja kuivas kohas, eemal teistest seksimänguasjadest. Parim on panna see spetsiaalsesse seksimänguasjade hoiukotti, et kaitsta seda tolmu ja mustuse eest. Ja veel üks nõuanne: kasuta alati õiget libestusainet. Silikoonipõhine seksimänguasju töötab väga hästi veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Siiski tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, kuna need võivad materjali rünnata. Kui järgid neid lihtsaid hooldusvihjeid, naudid oma seksimänguasja pikka aega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Penise ja munandite rõngas
    • Sport Fucker Cock Chute
    • Koos munandite eraldajaga (laiendab kaks munandit laiali)
    • Superpehme, nn Liquid Silicone.
    • Sileda, mittepoorse pinnaga.
    • Väga veniv.
    • Ümbristab peenise juure ja munandipõhja tihedalt.
    • Kõvema ja kauem kestva erektsiooni saavutamiseks.
    • Üldmõõtmed: umbes 7,2 x 6,3 cm
    • Avaus häbemepiirkonna juures: umbes 4,7 x 3 cm, laiendatav.
    • Ava munandite jaoks: igaühe läbimõõt u. 3,8 cm, venitatav.
    • Ava peenise jaoks: umbes 3 x 3,6 cm, venitatav
    • Lihtne puhastada
    • Materjal: silikoon, TPR
    • Sport Fucker ja MEO on tuntud ettevõtted, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele seksimänguasjadele ja BDSM-toodetele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja põnevaid lahendusi kõigile neile, kes soovivad viia oma seksuaalkogemused uuele tasemele. Sport Fucker ja MEO seisavad kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu eest. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja valmistatud rangete kvaliteedistandardite järgi, et tagada turvaline ja põnev seksuaalkogemus. Ka see toode on muljetavaldav näide esmaklassilisest kvaliteedist ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr zufrieden

    Ich bin mit diesem Penisring sehr zufrieden! Die Anwendung ist einfach und der Ring hat einen festen, aber nicht zu engen Griff, der meiner Erektion zu mehr Stärke und Dauer verholfen hat. Das Material fühlt sich angenehm auf der Haut an und der Ring ist auch über einen längeren Zeitraum bequem zu tragen. Ich würde ihn wieder kaufen.

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Sport Fucker Cock Chute

    Sport Fucker Cock Chute

    Avastage sensatsiooniline Sport Fucker Cock Chute: Ülim peenise rõngas USA-st, eriti intensiivse naudingu ja unustamatu elamuse jaoks!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: