Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Alphamale Tech2 Penis rõngas

Ülim peenise uuendamine: otsite viisi, kuidas suurendada oma jõudlust, nautides samal ajal maksimaalset mugavust? Tahad nõudmisel kivikõva erektsiooni? Siis olete valmis uuenduslikuks Alphamale Tech2 peenisrõngaks!

Rohkem infot

3470/00

saadaval

    Rohkem infot

    Ülim peenise uuendamine: otsite viisi, kuidas suurendada oma jõudlust, nautides samas maksimaalset mugavust? Tahad nõudmisel kivikõva erektsiooni? Siis olete valmis uuenduslikuks Alphamale Tech2 peenisrõngaks!

     

    Ainulaadne disain kaasaegse mehe jaoks:

     

    Elegantse musta värvi peenisrõngas on valmistatud vedelast silikoonist, materjalist, mis ei ole tuntud mitte ainult oma siidise tekstuuri poolest, vaid on ka ftalaadivaba, tagades teie ohutuse ja tervise. Tech2 riistarõngas kohandub igale peenise suurusele, on äärmiselt veniv ja istub tihedalt, ilma libisemiseta.

     

    Mugavus ja tõhusus:

     

    Sisemise ja välimise pinna eriline profileerimine teeb selle peenisrõnga ainulaadseks. Segmentatsioon tagab meheliku välimuse, kõrge kandmismugavuse ja optimaalse ventilatsiooni, et vältida higistamist ja nahaärritust. See võimaldab kanda peenisrõngast kauem ja mugavamalt. Parem mugavus paneb teid unustama, et kasutate üldse peenisrõngast.

     

    Kuidas kasutada peenisrõngast?

     

    Penisrõngas asetatakse peenise alusele ja avaldab kerget survet. See efekt võib aidata vähendada vere tagasivoolu erektsioonikoest, mis võib viia kõvema ja kauem kestva erektsiooni tekkimiseni. Lihtsalt libistage peenisrõngas üle erektsioonita peenise ja tõmmake see õrnalt alusesse. Vajadusel võite rõnga ka munandite ümber asetada, olenevalt sellest, millist efekti te eelistate.

     

    Täiuslik libestusaine:

     

    Eriti meeldiva kogemuse saamiseks soovitame kasutada meie STROKE libestusainet. See mitte ainult ei paranda tunnet seksi või masturbeerimise ajal, vaid tagab ka selle, et peenisrõngast on lihtsam panna ja see sobib alati ideaalselt.

     

    Hügieen ja hooldus:

     

    Pärast kasutamist on peenisrõnga puhastamine väga lihtne. Kasutage meie mänguasja puhastusvahendit VERYCLEAN, et hoida peenisrõngas hügieeniliselt puhtana ja valmis järgmiseks seksikaks seikluseks.

     

    Kokkuvõte:

     

    Alphamale Tech2 peenisrõngas pakub meestele võimalust suurendada oma seksuaalset võimekust, nautides samas maksimaalset mugavust. See on kohustuslik toode igale mehele, kes tahab endast maksimumi saada.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Alphamale Tech2 Cock Ring
    • Silikoonist kuklarõngas
    • Materjal: Liquid Silicone, ftalaadivaba
    • Mõõdud: Laius 15 mm, kõrgus 12 mm, laius 15 mm

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Rock-hard missile

    This isn't just any cock ring; it's a goddamn game changer. Made from liquid silicone, it's smooth as silk, and don't worry, it's also phthalate-free, so there's no nasty stuff touching your pride and joy. It stretches like a champ, so whether you're packing a pistol or a bazooka, it's got you covered. Those segmented grooves? Not just for show. They mean more comfort and a fierce look for your manhood. Get ready to last longer, feel stronger and look hotter.

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Alphamale Tech2 Penis rõngas

    Alphamale Tech2 Penis rõngas

    Ülim peenise uuendamine: otsite viisi, kuidas suurendada oma jõudlust, nautides samal ajal maksimaalset mugavust? Tahad nõudmisel kivikõva erektsiooni? Siis olete valmis uuenduslikuks Alphamale Tech2 peenisrõngaks!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: