Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise pistikud

Uudiskiri

Penise pistik koos peenise rõngaga "Démonique"

Sukeldu naudingu uutesse mõõtmetesse pika "Démonique" peenisepistiku abil. Muljetavaldava, peaaegu 28 cm pikkuse tõttu peetakse seda üheks maailma pikimaks peenisepistikuks.

Rohkem infot

9091/00

saadaval

    Rohkem infot

    Sukeldu naudingu uutesse mõõtmetesse pika "Démonique" peenisepistiku abil. Muljetavaldava, peaaegu 28 cm pikkuse tõttu peetakse seda üheks pikimaks peenistopperiks maailmas.

    Integreeritud peenistopper koos glansirõngaga on spetsiaalselt meestele mõeldud seksimänguasja, mis on nii stimuleeriv kui ka kaunistav. Peamine osa - peenisepistik - sisestatakse uretrile intensiivseks sisemiseks stimulatsiooniks. Kuna peenisepistik on valmistatud roostevabast terasest, pakub see siledat, hügieenilist pinda, mis võimaldab mugavat sisestamist ja lihtsat käsitsemist. Roostevabast terasest eeliseks on vastupidavus, lihtne steriliseerimine ja temperatuurikindlus.

    Integreeritud silikoonist glansirõngas ümbritseb peenist või glansirõngast ja täidab mitmeid funktsioone:

    • Fikseerimine: rõngas aitab peenisepistikut kindlalt paigal hoida ja takistab selle libisemist liiga kaugele uretra sisse.
    • Tundlikkuse suurendamine: peenise rõnga kerge surve võib intensiivistada tundlikkust peenisel, mis parandab peenisepistiku üldist tunnetust.
    • Mugavus: Kuigi roostevaba teras on suurepärane valik peenisepistiku jaoks, pakub silikoon glansirõngale paindlikkust ja kohandatavust, mis muudab selle kandmise mugavaks.


    Koos pakuvad peenisepistik ja peenise rõngas intensiivset ja ainulaadset tunnet, mis on populaarne nii algajate kui ka edasijõudnute BDSM- ja fetišiharrastajate seas. Nende seksimänguasjade kasutamisel tuleb siiski alati tagada korrektne ja hügieeniline käitlemine, et vältida vigastusi või nakkusi.

    "Démonique" peenisepistik on välja töötatud armastajatele, kes hindavad täielikku kontrolli kaotamist ja ihaldavad eriti sügavat, äärmuslikku ja intensiivset tungimistunnet. Selle tohutu pikkuse tõttu soovitame seda siiski ainult kogenud kasutajatele.

    Et muuta elamus veelgi intensiivsemaks, oleme varustanud peenisepistiku soonte ja pallidega, mis pakuvad lisastiimulatsiooni sisestamise ajal. Penisipistiku läbimõõt on umbes 8 mm ja sissetõmmatav pikkus umbes 23 cm.

    Materjal? Kvaliteetne, allergiavastane kirurgiline teras. See on valmistatud suurima hoolikusega CNC-töötlemisel ja seejärel poleeritud peeglistiiliseks kõrgläikega. See tagab mitte ainult stiilse välimuse, vaid ka meeldivalt sileda tunde nahal.

    Miks VeryDeep ja INSTACLEAN on Urethral Play jaoks hädavajalikud!

    Optimaalne ettevalmistus ja hooldus praktikate nagu Urethral Play jaoks on ülioluline, et kogemus jääks nii meeldivaks kui ka hügieeniliseks. Siinkohal tulevadki appi libestusaine VeryDeep ja desinfitseeriv sprei INSTACLEAN.

    • Määrdeaine VeryDeep on spetsiaalselt välja töötatud Urethral Play jaoks. Sellel on ainulaadne konsistents, mis hõlbustab sisestamist ja pakub õrna, meeldivat tunnet. Kui tavalised määrdeained ei kesta piisavalt kaua või ei paku vajalikku määrimist, siis VeryDeep pakub pikaajalist ja sujuvat kogemust, mis vähendab ärrituse ja vigastuste ohtu. Veelgi enam, VeryDeep on kliiniliselt testitud ning ohutu ja ühilduv isegi tundlikule nahale.
    • Pärast Urethral Play on oluline nii peenisepistikut kui ka kahjustatud piirkonda põhjalikult puhastada, et vältida nakkusohtu. Desinfitseeriv sprei INSTACLEAN pakub selleks ideaalset lahendust. Sprei kõrvaldab tõhusalt ja kiiresti bakterid, viirused ja muud kahjulikud mikroorganismid, tagades seega ohutuse Urethral Play. Lihtsalt pihustage seda peale, laske sellel toimida ja olge kindel, et peenisepistik on vaba potentsiaalselt kahjulikest mikroobidest.


    Lisateave:

    • Pikk peenisepistik "Démonique" koos glansirõngaga
    • Mõõdud: Läbimõõt 8 mm, sisestatav pikkus umbes 23 cm.
    • Materjal: roostevaba teras, silikoon

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 8-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Penise pistik koos peenise rõngaga "Démonique"

    Penise pistik koos peenise rõngaga "Démonique"

    Sukeldu naudingu uutesse mõõtmetesse pika "Démonique" peenisepistiku abil. Muljetavaldava, peaaegu 28 cm pikkuse tõttu peetakse seda üheks maailma pikimaks peenisepistikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: