Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise pistikud

Uudiskiri

Paindlik penis plug koos massaažipallidega

Olenemata sellest, kas oled algaja või proff, meie paindlik penis plug koos pallidega pakub ülimat stimulatsiooni uretraalseks tungimiseks.

Rohkem infot

1037/00

saadaval

    Rohkem infot

    Nii algajale kui ka professionaalile pakub meie paindlik penis plug koos pallidega ülimat stimulatsiooni uretraalseks läbitungimiseks.

     

    Meie penis plug on eriti läbimõeldud peenisepistik, mis ei avalda muljet mitte ainult oma erilise kuju, vaid ka oma paindlikkusega, selle muljetavaldava võimega kohaneda iga anatoomilise pööretega. See ei võimalda mitte ainult lihtsamat sisestamist, vaid ka võimalust kanda meie penis plug pikemat aega.

     

    Meie dilataatoril on kokku kaksteist, umbes 6 mm ja 8 mm läbimõõduga roostevabast terasest kuuli, mis on kinnitatud kergelt painduvale võllile. Need "massaažikuulid" tekitavad uskumatult intensiivse tunde, mis kandub iga liigutusega sügavale teie sisemusse.

    See penis plug on spetsiaalselt loodud uretria mänguasi, mis sobib ideaalselt nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Oleme varustanud meie penis plug optimaalse hoidmise tagamiseks tambarõngaga (kergesti vahetatav, kahes universaalses suuruses: 25 mm ja 30 mm).

    Tänu maksimaalsele pikkusele 130 mm (millest ca 115 mm saab sisestada) saame rahuldada ka ekstreemsemaid soove. Maksimaalne mugavus, paindlikkus ja täiuslik pikkus iseloomustavad seda mänguasja. Eksootiline lisa: safiirivärviline kristall, mis tagab ahvatleva välimuse.


    See CNC-töötlusega meditsiinilisest terasesulamist valmistatud penis plug võimaldab väga järkjärgulist sisestamist ja sobib ka mitte nii kogenud kasutajale. Paindlik kuju, glans-rõngas ja selle ebatavaline vorm tagavad, et penis plug jääb seksuaalvahekorra ajal kindlalt paigale.

     

    Hügieen: sisestamisel tuleb kasutada VERYDEEP libestusainet. Eelnevaks desinfitseerimiseks kasutage pihustit VERYCLEAN.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Servizio impeccabile...

    Servizio sempre veloce e puntuale, prodotti di qualità, prezzi più che ragionevoli. Che altro si può chiedere?

      Hindamine 

      Super agréable à porter

      Super agréable à porter même sous un vêtement j'aime sa flexibilité, les boules de deux tailles,son poids, pas de sensation de douleur ou irritation. un beau jouet pour la bite ;)

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Paindlik penis plug koos massaažipallidega

      Paindlik penis plug koos massaažipallidega

      Olenemata sellest, kas oled algaja või proff, meie paindlik penis plug koos pallidega pakub ülimat stimulatsiooni uretraalseks tungimiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: