Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Põlvepidemete mansetid

Uudiskiri

Nahast pahkluude mansetid, polsterdatud - must / valge - AMSTERDAM

Nahast pahkluude mansetid inspireerivad klassikalise elegantsi ja tagasihoidliku värvilahendusega. Sub pakub kõrget kandmismugavust isegi siis, kui pahkluude mansette tuleb kanda pikka aega, nt üleöö. Meie pahkluude mansettidel on 2 rõngast, mis võimaldavad kinnitada laiali ulatuvat rihma.

Rohkem infot

2562/00

saadaval

    Rohkem infot

    Nahast bondage'i pahkluude mansetid avaldavad muljet oma klassikalise elegantsi ja peene värvikujundusega. Sub on äärmiselt mugav kanda, isegi kui pahkluude mansette tuleb kanda pikema aja jooksul, nt üleöö. Meie pahkluude käeraudad on varustatud 2 rõngaga, mis võimaldab kinnitada laiendusrihma.

     

    Nende väga trendikate, kahetooniliste, ehtsast nahast valmistatud pahkluu käeraudade puhul on võimalik valida erinevate värvide vahel, nagu must, roheline, punane, sinine ja valge. Need värvid on analoogsed kogu maailmas tuntud Hanky koodiga. See kood ei jäta ühtegi küsimust vastuseta ja Sub võib isegi oma potentsiaalsele peremehele öelda, mida ta armastab või mis on tema fetiš, kui ta on seotud ja suukorvistatud.

     

    Kaks kinnitatavat terasrõngast võimaldavad teil integreerida pahkluude käeraudad suurepäraselt oma bondage-sessiooni, näiteks selleks, et kinnitada laiendusraud või ketid koos haakekonksudega või bondage-köied. Nahast pahkluu käeraudade suurus on reguleeritav vööpaelte abil ja neid saab kohandada praktiliselt iga pahkluu ümbermõõdule.

    Mis on nende nahast pahkluu käeraudade juures erilist?

    MEO ® Amsterdami kollektsiooni pahkluu kinnituseks kasutatakse ainult meie kõrgetele kvaliteedistandarditele vastavat nahka. Meie pahkluude mansetid valmistavad kogenud sadulsepad, kellel on aastatepikkune käsitöökogemus. Põlvepandaalid on valmistatud ülima hoolikusega - alates lõikest ja õmblustest kuni täiusliku viimistluseni. Iga neet ja lukk on samuti reljeefselt varustatud originaalse MEO ® logoga, mis on bondage-toodete kõrgeima kvaliteedi tunnusmärk. Nahast bondage'i pahkluude mansetid tarnitakse elegantses hoiukotis, millel on MEO ® kaubamärk.

     

    Bondage pahkluude mansetid sobivad mugavalt, kuid tihedalt ümber pahkluude. Neid pahkluude mansette saab kinnitada ja nende suurust reguleerida metallsõelaga. Meie BDSM-i pahkluude mansettidele on kinnitatud kaks rõngast, nii et mõlemad pahkluude mansetid saab ühendada keti, köie või meie ühendavate topeltkinnituskonksudega. Loomulikult saab neid rõngaid kasutada ka laialivalgumisraua kinnitamiseks. Sobivad laiendusrihmad leiad siit MEO ® bondage poest.

    Kas neid pahkluude käeraudu saab kombineerida teiste bondage'i tarvikutega?

     

    Kui soovid ka bondage'i ajal seksida või armastad täiesti armuliku olemise tunnet, siis on meie spreader bars just õige aksessuaar sinu jaoks. Meie laiendusraud, mis on kinnitatud pahkluu käeraudade vahele, piirab teie liikumisvõimalusi ja võimaldab teil jalad "vastuvõtmiseks valmis" laiali panna. Lisaks nendele pahkluude käeraudadele sisaldab meie "Amsterdam" seeria ka nahast käeraudu ja BDSM-kaelarihma. Saate valida erinevate värvide vahel. Eriti kui kombineerite meie pahkluu käeraudasid BDSM-käeraudade ja pahkluu käeraudadega või ehk isegi kasutate nahast maski, on teil suurepärased võimalused. Tahate minna veidi kaugemale? Siis lisage oma seanssile terasest voorusvöö.

     

    Järgnevate nõuannete abil saate jääda bondage'i ajal turvaliseks ja lihtsalt lasta end vabaks

    Üks bondage 'i võlusid on see, et see võib teie piire nihutada. Kui sulle selline mäng meeldib, siis proovid automaatselt üha rohkem ja rohkem, aktsepteerid üha kõrgemaid ja kõrgemaid tunnetusi, teed rohkem ja tunned rohkem, kui oled kunagi varem teinud. Kuid see protsess on aeglane ja järkjärguline ning inimesed ei oska mõtteid lugeda. Võib juhtuda, et sa oled BDSM-sessioonil Bottom, kuid sinu Top võtab sind liiga kõvasti ja äkki ei tunne see üldse hästi. Sa tahad, et see kohe lõppeks! See on täpselt see, mida sa vajad Safeword sa vajad. Sõna, mis tähendab: "See ei toimi! Seanss läheb kuidagi valesti. Palun lõpetage kohe!" A Safeword tuleb võtta absoluutselt tõsiselt. Võib-olla olete sessioonis Top, mida te ei tunne väga hästi. Kui juhtub midagi, mis teile ei meeldi, on väga oluline teada viisi, kuidas sellest teatada. Ja kohe! Eriti kui olete seotud. A Safeword on osa BDSM-i põhimõttest"SSC - Safe, Sane & Consensual", mis tähendab turvalist, vastutustundlikku ja konsensuslikku.

    Kuidas hooldada ja puhastada nahast pahkluu käeraudu?

    Puhastage nahast pahkluu käeraudu lihtsalt niiske lapiga. Nahast pahkluude mansettide hooldamiseks kasutatakse mõnikord head siledale nahale mõeldud naharasva. See hoiab pahkluude mansettide naha eriti elastseks. Ainult siis, kui nahast pahkluude mansetid on korralikult hooldatud, püsivad need optimaalses seisukorras ning on vastavalt vastupidavad ja vastupidavad.

     

    Millele peaksin tähelepanu pöörama, kui ostan bondage'i pahkluude mansetid?

    MEO ® pahkluudemansettidega ei ole te mitte ainult kindlal järjel, vaid saate ka oma partneriga koos bondage'i 100% nautida. Ostes pahkluude ahelad, peaksite veenduma, et valitud pahkluude ahelad sobivad ja on individuaalselt reguleeritava suurusega! See suurendab kandmismugavust ja tagab teile aastatepikkuse naudingu. Põlvelihaste materjal peaks olema vastupidav ja vastupidav, nagu meie kasutatav kvaliteetne nahk. Selleks, et te jääksite hea tuju ka pärast sidumist, peaksite järgima ka meie hooldusjuhiseid, mida me loomulikult igale paarile pahkluude käeraudadele lisame.

    Mis on Hanky Code ja kus see esineb?

     

    Värvid ütlevad rohkem kui tuhat sõna! Kas poleks mõnikord praktiline, kui teaksite esmapilgul, mida ta armastab? Eriti BDSM-skenel on selleks otstarbeks kujunenud teatud värvidest koosnev taskurätikukood - tunnus, mida mõistavad ainult siseringi liikmed. Igaüks, kes tunneb koodi, teab kohe, mis toimub. Selgitame, mida kood endast kujutab ja kust seda võib leida: "Hanky" on lühend "handkerchief", mis tähendab "taskurätik". Erinevat värvi taskurätikud olid esimesed märgid, mis võeti kasutusele kandja seksuaalsete eelistuste näitamiseks. Need tekkisid subkultuuris 70ndatel aastatel. Algselt seisnes kood selles, et pükste tagataskus kanti eri värvi taskurätte. Kuna eelmise sajandi teisel kolmandikul olid ebatavalised seksuaalsed tavad veel kaugeltki mitte normaalsed, siis olid Hanky Code levisid need kiiresti, eriti homo- ja BDSM-stiilis. Kasutatud värvid näitavad Sinine = anaalseks / oraalseks, roheline = rollimängud / militaarmängud, punane = fisting / domineerimine, must = domineerimine / SM, valge = masturbeerimine / sperma mängimine.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • 1 paar nahast bondage'i pahkluude käeraudasid kahe terasrõngaga
    • Kui otsite oma BDSM põhivarustuseks odavaid, kuid vastupidavaid ja kauakestvaid pahkluu käeraudu, on meie "Amsterdam" sarja pahkluu käeraudad suurepärane valik.
    • Mõõtmed: umbes 6,5 cm lai ja 27,5 cm pikk
    • Reguleeritava suurusega, luku kinnitusega
    • MEO ® kaubamärgiga reljeefsed neetid ja pandlad
    • Saksamaal valmistatud disain
    • Materjal: ehtne nahk, metallist pandlad ja neetid
    • Kvaliteet: Läbimõeldud käsitöö tagab kõrgeima kvaliteedi.
    • Looduslik toode: Nahk on looduslik materjal, mis sobib eriti hästi pahkluude mansettide valmistamiseks.
    • Unikaalsus: Meie bondage'i pahkluude mansetid on käsitsi valmistatud ja ainulaadsed.
    • Diskreetsus: Põlvekinnised mansetid tarnitakse neutraalses, diskreetses pakendis.
    • Suur valik BDSM jaoks: Kas spanking BDSM paddle, voorusvöö, lateksmask, nahast mask, käeraudad, pahkluu käeraudad, BDSM krae, lukustatavad kinnipidamisvahendid, kurgid, spreader bar bondage, nahast peavõru, SM mänguasjad ja palju muud; leiad kõik meie BDSM veebipoest.
    • MEO ® ühendab klassikalise disaini esteetika valitud nahkade tugevuse ja stabiilsusega. Tulemuseks on imelised nahast pahkluude käeraudad, mis teevad igast bondage-sessioonist unustamatu elamuse.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfette per le caviglie.

    Manette molto belle con pelo interno morbido. Sono larghe per i polsi ma se ne può usare una per entrambi, perfette per le caviglie.

      Hindamine 

      Absolut fesselnd

      Passt super
      Tolle Qualität
      Super Optik
      Schön und bequem

        Kirjutage oma ülevaade

        Nahast pahkluude mansetid, polsterdatud - must / valge - AMSTERDAM

        Nahast pahkluude mansetid, polsterdatud - must / valge - AMSTERDAM

        Nahast pahkluude mansetid inspireerivad klassikalise elegantsi ja tagasihoidliku värvilahendusega. Sub pakub kõrget kandmismugavust isegi siis, kui pahkluude mansette tuleb kanda pikka aega, nt üleöö. Meie pahkluude mansettidel on 2 rõngast, mis võimaldavad kinnitada laiali ulatuvat rihma.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        29 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: