Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Seksimänguasjad

Uudiskiri

Male Edge Pro - peenise laiendaja peenise laienemiseks

Male Edge peenise pikendaja kasutab peenise tõmbemeetodit, mis on kõige loomulikum viis peenise suurendamiseks. Aga kuidas peenise venitamine toimib? Venitades peenise võlli aja jooksul ühtlaselt, jagunevad ja paljunevad koerakud, tagades peenise pikkuse ja ümbermõõdu püsiva suurenemise.

Rohkem infot

3142/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Male Edge peenise pikendaja kasutab peenise tõmbemeetodit, mis on kõige loomulikum viis peenise suurendamiseks. Aga kuidas peenise venitamine toimib? Venitades peenise võlli aja jooksul ühtlaselt, jagunevad ja paljunevad koerakud, tagades peenise pikkuse ja ümbermõõdu püsiva suurenemise.

     

    Meie tipptasemel Male Edge Pro on ülim peenise suurendaja püsiva kasvu saavutamiseks. Sellega on kaasas ulatuslik tarvikute valik, mis tagab teile parimad tulemused püsiva peenise suurendamisel.

     

    Male Edge Pro pikendajaga on kaasas:

     

    • 1 tk - Male Edge peenisepikendaja
    • 1 tk - joonlaud/mõõtmisvahend
    • 1 tk - Male Edge tootekarp
    • 1 tk - Male Edge reisikott
    • 1 tk - ametlik Male Edge programm (brošüür)
    • 5 tk - Male Edge kummisilmused
    • 2 tk - kaitsepadjand: veelgi mugavam ja märkamatum kandmine.
    • 1 tk - Kohesioonikompress

     

    Ei ole see peenisepikendaja, mida otsite? Vaadake meie Male Edge Basic laienemispaketti või Male Edge Extra.

     

    Kuidas kasutada Male Edge peenisepikendajat?

     

    Asetage peenisepikendaja oma mittekõrgendatud peenisele ja pingutage mugavalt kummisilmuseid. Seda on valutu ja mugav kanda seistes, kõndides või istudes, isegi diskreetselt lahtiste riiete all. Üksikasjalike juhiste saamiseks pakub Male Edge ka veebis juurdepääsu üksikasjalikule selgitavale videole. Kui teil on konkreetseid küsimusi, võite registreeruda ka foorumisse ja saada erilisi nõuandeid.

    Kas peenise pikendajad töötavad? Jah, nad töötavad!

     

    Male Edge kasutab peenise tõmbemeetodit(peenise venitamine), mis on kõige loomulikum viis peenise suurendamiseks. Aga kuidas peenise tõmbamine toimib? Venitades peenise võlli ühtlaselt aja jooksul, jagunevad ja paljunevad koerakud - protsess, mida nimetatakse "tsütokineesiks" - pakkudes püsivat peenise pikkuse ja ümbermõõdu suurenemist. Jah - Male Edge'i mõju on PERMANENTNE! Penise venitamise tehnikat, mida Penis Stretcher kasutab, saab teostada diskreetselt kodus, nii et keegi ei pea teadma peenise pikendamise kavatsusest.

    Penise venitamise treeningkava:

     

    Meie kuuenädalane "Aeglane alustamise kava" on ideaalne treeningprogramm esmakordsetele kasutajatele, et harjuda Male Edge'i seadme ja peenise venitamise meetodiga. Male Edge'i treeningkava annab kehale aega peenise pikendajaga harjumiseks, rakendades esialgu ainult väikest tõmbejõudu ja seadme lühiajalist kasutamist.

     

    Seejärel suurendatakse veojõudu ja kasutamise kestust järk-järgult nädalast nädalasse. Alustamiskava on mõeldud suunisena - kui tunnete, et suudate liikuda kiiremini kui näidatud, ei ole see probleemiks, sest toode on igal juhul väga ohutu kasutada. Kui soovitud tulemused on saavutatud, võib peenise suurendamise programmi lihtsalt peatada, kuna tulemused on püsivad ilma täiendava treeningu vajaduseta.

    Penise venitamise eelised:

     

    Teie keha on tõenäoliselt täiuslik just sellisena, nagu ta on. Kuid miks mitte lisada veidi rohkem suurust ja nautida suuremat peenist? Me usume, et Male Edge'i peenise suurendamine toob kaasa teie enesekindluse kasvu, parema seksuaalelu ja seega parema elukvaliteedi. Meie jaoks on peenise suurendamine lihtsalt üks võimalus hoida oma keha tervena, nagu te käite jõusaalis või toitute tervislikult. Nii et alustage oma teekonda suurema peenise poole juba täna. Male Edge peenise pikendaja on originaalne ja parim peenise suurendamise meetod. Male Edge on uhkusega tootnud parimaid peenisepikendajaid juba üle 20 aasta ja tal on üle poole miljoni rahuloleva kasutaja üle kogu maailma.

     

    • Püsiv peenise laienemine
    • Tugevamad/pikemad erektsioonid
    • Võib aidata enneaegse ejakulatsiooni korral
    • Kõver peenise sirgumine (Peyronie's)
    • Male Edge'il ei ole meditsiinilises mõttes mingeid kõrvalmõjusid.

    Kuidas peenise pikendaja töötab? Mis on peenise pikendaja?

     

    Penisepikendaja on seade, mida kantakse peenise kohal, et venitada kudesid õrnalt mitu tundi päevas. Kui tunnete end seadme kasutamisel mugavalt ja koed hakkavad venima, suurendate järk-järgult seadme tõmbejõudu ja iga päev kasutatavate tundide arvu. Male Edge peenise pikendaja on peenise suurendamise seade, mis kasutab peenise pikkuse ja ümbermõõdu suurendamiseks tõmmet. Penisepikendajad on kõige populaarsem meetod peenise püsivaks suurendamiseks. Peale kalli operatsiooni erikliinikus, on peenise pikendaja ainus meetod, mille tulemuseks on meditsiiniliselt tõestatud pikem ja paksem peenis. Erinevalt kirurgilistest peenise suurendamise protseduuridest ei kaasne peenist tõmbamise teel suurendavate seadmetega tõsiseid riske. Meetodit saab mugavalt ja diskreetselt kodus läbi viia, see on õigel kasutamisel ohutu ja loomulik viis peenise suurendamiseks. Male Edge peenise pikendaja võib aidata ka peenise kõverust korrigeerida.

    Kui tihti tuleb peenisepikendajat kasutada?

     

    Paljud mehed arvavad, et kui nad kasutavad peenisepikendajat soovitatust kauem, saavad nad kiiremaid tulemusi. See ei ole aga kõige tõhusam viis peenise kiirema suurenemise saavutamiseks. Penisepikendajad on mõeldud peenise pikkuse ja paksuse suurendamiseks pikema aja jooksul, kuna see on loomulik protsess. Kui Male Edge'i seadet kasutatakse mitu kuud iga päev soovitatud arvu tunde, kasvab peenis märkimisväärselt suuremaks. Siiski on oluline meeles pidada, et iga mehe keha on erinev. Mõned mehed hakkavad tulemusi nägema juba mõne kuu pärast, samas kui teistel võib see võtta kuni kuus kuud. Kuid kui programmi järgitakse järjekindlalt ja pühendunult ning seadet kasutatakse iga päev õigesti, siis garanteerime, et näete märkimisväärseid peenise suurenemise tulemusi.

     

    Lisateave:

     

    • Male Edge peenise pikendaja peenise suurendamiseks
    • Male Edge peenisepikendajat saab kanda diskreetselt ja mugavalt lahtise riietuse all päeval või öösel. Male Edge peenisepikendaja venitab peenise võlli ja te saate reguleerida tõmbe tugevust. See tõmbeliigutus stimuleerib rakkude jagunemist koes, mis viib kudede kasvu soodustamiseni, mis muudab peenise aja jooksul pikemaks ja paksemaks.
    • Erektsiooni parandamiseks: Pikema ja kõvema erektsiooni saavutamiseks.
    • Sobib peenisele pikkusega 4 - 24 cm
    • Materjal: POM
    • Läbimõõt: 2,0 - 3,5 cm

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Great device and it’s comfortable to me.

    So far I love the device! I have used it for 3 weeks. I went from a little turtle to a normal hanging guy. I My erections are stronger and larger. I’m excited to see where this goes.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Eindeutige Empfehlung

    Super Erfolge sind schon in den ersten Wochen nach einer täglichen Tragedauer von 1-3 Stunden sichtbar. Gut zu Hause anwendbar und mit dem beiliegenden Tagebuch sind Fortschritte schnell erkennbar und dokumentierbar. Nach anfänglichen Schwierigkeiten beim „Anlegen“ lief es die Tage danach immer besser und der Penis-Expander konnte auf angenehme Weise getragen werden.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Male Edge Pro - peenise laiendaja peenise laienemiseks

    Male Edge Pro - peenise laiendaja peenise laienemiseks

    Male Edge peenise pikendaja kasutab peenise tõmbemeetodit, mis on kõige loomulikum viis peenise suurendamiseks. Aga kuidas peenise venitamine toimib? Venitades peenise võlli aja jooksul ühtlaselt, jagunevad ja paljunevad koerakud, tagades peenise pikkuse ja ümbermõõdu püsiva suurenemise.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: