Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sondid ja dilataatorid

Uudiskiri

Penise pistiku BDSM - Cock Stuffing

Oleme varustanud meie BDSM peenisepistiku täiesti pideva auguga, mis teeb võimalikuks sellised mängud nagu "Cum Control" või "Pee Control".

Rohkem infot

8411/00

saadaval

    Rohkem infot

    Cock Stuffing Penispistik koos palliga

    Kinky või kiimas ? Arvamused jagunevad ikka veel! MEO arvamus on aga selge: Kinky JA horny!

    Uuenduslik peenisepistik "Cock Stuffing" sõpradele on valmistatud tõestatud roostevabast terasest sulamist, nagu seda kasutatakse ka meditsiinitehnikas.

    Meie peenisepistikut valmistatakse suure täpsusega CNC-protsessi abil. Cock Stuffing peenisepistiku kogupikkus on 75 mm, kusjuures peenisesse saab sisestada umbes 55 mm. Tänu oma hästi kavandatud kujule on seda väga lihtne sisestada ja - kui see on paigas - püsib see kindlalt ja kindlalt paigal.

    Peenisepistiku läbimõõt on algul 6 mm, tõuseb kooniliselt 11,5 mm-ni ja väheneb seejärel taas 5,5 mm-ni.

    Nii istub MEO peenisepistik kindlalt ja ei libise enam välja. Oleme varustanud meie peenisepistiku täiesti pideva auguga, mis teeb võimalikuks sellised mängud nagu "Cum Control" või "Pee Control".

    Kaunis 18 mm läbimõõduga roostevaba teraskuulikas tagab uimastava välimuse à la Prince Albert ja ka selle, et pistik ei kao peenises ära.

    Oluline märkus: hügieen on oluline aspekt. Palun desinfitseerige oma käed ja peenisepistikut põhjalikult meie desinfitseerimissprei "VERYCLEAN" abil, nagu on kirjeldatud kasutusjuhendis. Kasutage sisestamiseks ainult meie spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötatud libestusainet "VERYDEEP".

    Märkus: kogenud kliendid on meile isegi rääkinud, kui põnev on peenisepistiku kandmine suguühte ajal. Ainulaadne kogemus nii passiivsele kui ka aktiivsele partnerile. MEO siiski ei soovita seda praktikat.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sieht saugeil aus

    Sieht saugeil aus. Schade das man hier kein Photo posten kann. Verkehr damit war der Hammer !!!!

      Hindamine 

      Perfekte Größe

      Ein sehr, sehr gut verarbeiteter Penisplug, der immer wieder Spaß bereitet. Sehr empfehlenswert, auch für Anfänger da er über die perfekte Größe verfügt.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      I love it

      I purchased this and I love it. It is the best I use all day. I recommend this to any one need extra sensation.

        Hindamine 

        Good for an experienced person

        If this form of pleasure is your first time than this tool is not ideal. It is better to buy a normal sound so you get used to the feeling and open in gentle stages your urethra. Despite that I used a few times but only achieved once a full penetration of it. Once in did i enjoyed the feeling if it. Having sex freely until cumming is great and it did stayed in completely.

        • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Penise pistiku BDSM - Cock Stuffing

        Penise pistiku BDSM - Cock Stuffing

        Oleme varustanud meie BDSM peenisepistiku täiesti pideva auguga, mis teeb võimalikuks sellised mängud nagu "Cum Control" või "Pee Control".

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: