Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Alpha Male Anaalpistik

Sa hakkad ekstaasist virisema, kui selle sensatsioonilise anaalpistiku energia vabaneb ja su anaalikanali stimulatsiooniga üle ujutab. Selle eriline kuju stimuleerib spetsiaalselt teie eesnäärme, samal ajal kui selle sees olev varjatud pall saadab sügavaid, vibreerivaid stiimuleid sügavale teie anaalkanalisse.

Rohkem infot

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sa hakkad ekstaasist virisema, kui selle sensatsioonilise anaalpistiku energia vabaneb ja su anaalikanali stimulatsiooniga üle ujutab. Selle eriline kuju stimuleerib spetsiaalselt teie eesnäärme, samal ajal kui selle sees olev varjatud kuul saadab sügavalt vibreerivaid stiimuleid sügavale teie pärakukanalisse.

     

    Sa ei arva kunagi ära, mida see anaalipistik suudab - orgasmi võimendaja, mis lööb su meelest!

     

    Armastuskuulikesi on naiste seas juba ammu peetud siseringi tipiks: need suurendavad orgasmi võimet ja orgasmi kogetakse ka palju intensiivsemalt. Kuid meie toode meestele ületab seda efekti kaugelt! See seksimänguasja on anaalpistik, mis stimuleerib oma erilise kujuga eesnäärme ja edastab ka ekstaatilisi vibratsioone sügavale anaalkanalisse läbi sees oleva peidetud palli. Anaalpistik ujutab eesnäärme üle nii paljude stiimulitega, et selle kasutamine toob juba lühikese aja möödudes kaasa kõige ägedamad tõmblused ja orgasmi - ja seda isegi ilma käedeta, ilma et seda isegi puudutaks.

     

    Valmis oma elu kõige intensiivsemaks orgasmiks? Avastage Alpha Male anaalpistik!

     

    Tänu oma spetsiaalsele jalale imeb see anaalipistik ennast teie tagumiku vahele. Nii saad seda diskreetselt kasutada kogu päeva ja nautida anaalset naudingut igal sammul. Anaalipistiku ergonoomilise kujuga jalg tagab ohutuse ja mugava tunde ka siis, kui oled väljas või magad.

     

    Seda anaalpistikut saab kombineerida ka meie anaalvaljaotusega. Sellega saad anaalpistikut mugavalt ja diskreetselt kanda teksade, kontoririietuse või spordipükste all, ilma et keegi saaks aimata sinu seksikat saladust.

     

    Näpunäiteid anaalpistiku puhastamiseks:

     

    Enne anaalpistiku kasutamist peaksite seda põhjalikult puhastama meie VERYCLEAN pihustiga. Loomulikult on väga oluline ka puhastamine pärast kasutamist. Samuti võid enne tagumispistiku kasutamist kasutada anaaldushti soolestiku loputamiseks.

     

    Millist libestusainet peaksin anaalpistiku jaoks kasutama?

     

    Soovitame anaalpistiku sisestamiseks veepõhist libestusvahendit, näiteks Aquameo või Alpha Male Aqua. Palun ärge kasutage silikoonipõhiseid määrdeaineid, sest need kahjustaksid anaalpistiku kvaliteetset materjali! Meie EXTREMEO sprei lõdvestab sulgurlihaseid ja lihtsustab anaalpistiku sisestamist.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Sisemise stimulatsioonipalliga anaalpistik
    • Anaalpistik algajatele ja professionaalidele.
    • Materjal: Silikoon, ABS
    • Mõõdud: 7 cm pikk, 3,4 cm läbimõõt. Suur anaalpistik, 8,5 cm pikk, 4,2 cm läbimõõt.
    • MEO on veebipood ülimaks anaalseks naudinguks! Meie valikus on anaalpistikud, tagumispistikud ja anaalvibraatorid, mis on valmistatud teie kõige metsikumate fantaasiate täitmiseks. Alates klassikalistest disainidest kuni uuenduslike loominguteni on meil kõik, mida teie süda (ja pärak) ihaldab. Laske meie spetsiaalselt kujundatud eesnäärme vibraatoritel ja eesnäärme stimulaatoritel katapulteerida teid naudingu uutesse kõrgustesse. Need nutikad seksimänguasjad meestele masseerivad eesnääret - mehe P-punkti - uskumatult intensiivsete orgasmide saavutamiseks. Julgete ja uudishimulike jaoks on meil ka muljetavaldav valik anaaldildosid ja anaalvenitusvahendeid. Olenemata sellest, kas oled anaalmängu algaja või kogenud asjatundja, meil on sinu jaoks ideaalne seksimänguasju. Meie eksperdid otsivad pidevalt uusimaid ja põnevamaid tooteid turul. Seepärast lisame oma tootevalikusse regulaarselt uuenduslikke uusi tooteid. Nii et vaadake sageli tagasi ja avastage oma järgmine lemmik seksimänguasju!

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr gut

    Ich habe ihn in der Größe " Profis " bestellt. Das Produkt ist gut und fühlt sich hochwertig an. Das Gewicht liegt durch die Kugel gut in der Hand und beim Schütteln spürt man die Bewegungen. Das Einführen ist super einfach, auch ohne Vorbereitung mit einer minimalen Menge Gleitmittel. Das Tragegefühl ist so angenehm, dass man das Teil sicher den ganzen Tag lang benutzen kann.

      Hindamine 

      Absolutely awesome

      Bought Medium size and it fits well. Comfortable and stays in. Easy to clean.

      • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Fills you up really nice!

      Fills you up really nice!

        Hindamine 

        Sehr geil

        und Top Qualität

          Hindamine 

          Most Comfortable Plug I've Experienced

          Smooth, soft, and comfortable. And the flexibility of the handle makes it the perfect plug to wear while you're out and about or even at work.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          24/7

          Very comfortable and can wear for hours.

            Kirjutage oma ülevaade

            Alpha Male Anaalpistik

            Alpha Male Anaalpistik

            Sa hakkad ekstaasist virisema, kui selle sensatsioonilise anaalpistiku energia vabaneb ja su anaalikanali stimulatsiooniga üle ujutab. Selle eriline kuju stimuleerib spetsiaalselt teie eesnäärme, samal ajal kui selle sees olev varjatud pall saadab sügavaid, vibreerivaid stiimuleid sügavale teie anaalkanalisse.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: