Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Titus Anal Trainer Kit - Komplekt koos 3 anaaltorgiga

"Titus Anal Trainer Kit" on eksklusiivne komplekt anaaluuringuteks, mis koosneb kolmest erinevast anaalipistikust: väike, keskmine ja suur. Kõik need pistikud on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest silikoonist ning tunduvad pehmed ja mugavad. Diskreetne ja seda saab kasutada 24/7.

Rohkem infot

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    "Titus Anal Trainer Kit" on eksklusiivne komplekt anaaluuringuteks ja koosneb kolmest erinevast anaalipistikust: väike, keskmine ja suur. Kõik need pistikud on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest silikoonist ning tunduvad pehmed ja mugavad. Diskreetne ja seda saab kasutada 24/7. Iga tagumiktopsi unikaalne ribiline struktuur on spetsiaalselt välja töötatud, et pakkuda intensiivset naudingut ja täiskõhutunnet.

    Treening Titusega Anal Trainer Kit ei kasutata mitte ainult anaalstimulatsiooniga tutvumiseks, vaid ka päraku laiendamiseks ja sulgurlihase laiendamiseks. See on eriti kasulik suuremate seksimänguasjade ettevalmistamisel või enne fistingu sessiooni, kuna see aitab järk-järgult ja ohutult avardada pärakut.

    Teine oluline aspekt Titus'i anaalpistikutes on see, et Anal Trainer Kit on nende diskreetsus ja mugavus. Kõik kolm anaalipistikut on mõeldud selleks, et neid saaks kasutada diskreetselt ja märkamatult tavalise igapäevase riietuse all 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas. See võimaldab pidevat ja mitmekülgset kasutamist, mida saab ideaalselt integreerida igapäevaellu.

    Astmeline naudingu juurdekasv: Titus Anal Trainer Kit 3 anaalpistikut kolmes täiuslikus suuruses:

    Väikseim Titus'i anaalpistik Anal Trainer Kit kogupikkus on 10,5 cm, sisestatav pikkus 8,5 cm ja läbimõõt 4 cm. See tagumispistik sobib ideaalselt algajatele, kes soovivad aeglaselt harjuda anaalstimulatsiooni tundega.

    Keskmise tagumispistiku kogupikkus on 12,5 cm, sisestatav pikkus 10,5 cm ja läbimõõt 4,5 cm. See tagumispistik pakub mõõdukat kasvu ja ümbermõõtu ning sobib ideaalselt neile, kellel on juba mõningane kogemus anaalstimulatsiooniga.

    Suurim Titus tagumispistik Anal Trainer Kit kogupikkus on 13,5 cm, sisestatav pikkus 11,5 cm ja läbimõõt 5 cm. See tagumispistik on ideaalne kogenud kasutajatele, kes soovivad intensiivsemat ja tugevamat stimulatsiooni.

    Iga Titus tagumispistik on ideaalne Anal Trainer Kit on ümardatud otsaga, et tagumispistikut oleks lihtsam pärakusse sisestada. Samuti on tagumispistik koonusekujuline, mis vormub loomulikult keha külge. Tagatipsu kaelal olevad ribid stimuleerivad tundlikke närvilõpmeid pärakus ja suurendavad naudingut sulgurlihase pinguldamisel ja lõdvestamisel. Pepupistiku lai alus pakub lisastiimulatsiooni pärakule ja toimib ka turvaseadmena, mis takistab liiga sügavat tungimist pärakusse.

    The Titus Anal Trainer Kit on ideaalne kõigile, kes soovivad avastada või edasi uurida anaalset naudingut üksi või paarina. Tänu kvaliteetsele valmistamisele ja suuruste valikule on Titus Anal Trainer Kit on suurepärane vahend teie isiklikuks anaalseks avastusretkeks.

    Optimaalne hooldus ja õige libestusaine: Soovitatavad libestus- ja puhastusvahendid teie Titus Anal Trainer komplekti jaoks:

    Optimaalse kogemuse saamiseks soovitame kasutada veepõhist libestusvahendit, kuna silikoonipõhised libestusvahendid võivad rünnata anaalpistiku silikoonmaterjali. Soovitame Aquameo või Alphamale firmalt MEO, mõlemad on veepõhised libestusained, mis on spetsiaalselt välja töötatud kasutamiseks koos silikoonist seksimänguasjadega. Anal Trainer Kit'i puhastamiseks ja hooldamiseks soovitame meie seksimänguasjade puhastusvahendit VERYCLEAN, mis võimaldab lihtsat ja tõhusat puhastamist, säilitades samal ajal silikoonmaterjali kvaliteedi.

    Lisateave:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Komplekt, mis koosneb 3 anaalpistikutest
    • Materjal: meditsiinilise kvaliteediga silikoon.
    • Väike tagumispistik: kogupikkus 10,5 cm, sisestatav pikkus 8,5 cm, läbimõõt 4 cm
    • Keskmise suurusega tagumispistik: kogupikkus 12,5 cm, sissetõmmatav pikkus 10,5 cm, läbimõõt 4,5 cm
    • Suur tagumispistik: kogupikkus 13,5 cm, sisestatav pikkus 11,5 cm, läbimõõt 5 cm
    • Palun kasutage ainult veepõhise libestusainega.
    • Puhastage VERYCLEAN pihustiga.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Hindamine 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Hindamine 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Hindamine 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Hindamine 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Hindamine 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Hindamine 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Titus Anal Trainer Kit - Komplekt koos 3 anaaltorgiga

                  Titus Anal Trainer Kit - Komplekt koos 3 anaaltorgiga

                  "Titus Anal Trainer Kit" on eksklusiivne komplekt anaaluuringuteks, mis koosneb kolmest erinevast anaalipistikust: väike, keskmine ja suur. Kõik need pistikud on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest silikoonist ning tunduvad pehmed ja mugavad. Diskreetne ja seda saab kasutada 24/7.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: