Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Asslock

Uudiskiri

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

Mis MOTOVibe BUZZ Lock alates Sport Fucker uSA-st, sisenete uude seksuaalse naudingu maailma. MOTOVibe BUZZ Lock ühendab endas äärmiselt populaarse Thunder Plug Asslock vingeid omadusi ning lisavõimsust, mida pakub laetav mootor anaalpistikus.

Rohkem infot

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Mis MOTOVibe BUZZ Lock alates Sport Fucker uSA-st, sisenete uude seksuaalse naudingu maailma. MOTOVibe BUZZ Lock ühendab äärmiselt populaarse Thunder Plug Asslock kuumad omadused koos lisavõimega, mida pakub tagumispistiku laetav mootor.

     

    Munakujuline tagumispistik ja tihedalt istuv riistarõngas on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest silikoonist ja ABS-st. Mõlemad on omavahel ühendatud paindliku silikoonühendusega. Eraldi avad peenise võllile ja munanditele tagavad täiusliku, tiheda sobivuse ja võrratu mugavuse.

     

    Kuid see pole veel kõik! Saate selle seksika mänguasja kaasa võtta baari, lülitada selle juhtmevaba puldiga sisse ja muuta vibratsiooni, ilma et keegi seda märkaks. Veelgi põnevam: anna pult sõbrale ja üllatu, millal ja kus ta vibratsiooni muudab - isegi kui sa oled pimedas ruumis hõivatud!

     

    MOTOVibe BUZZ Lock on valmistatud nahasõbralikust, ftalaadivabast meditsiinilisest silikoonist ja ABS-st. Materjal, mille nimi on Liquid Silicone, tundub hämmastavalt loomulik, annab vajaliku tugevuse ja peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele. Ja tänu IPX7 veekindluse standardile ei takista miski kasutamist duši all või vannis.

     

    Unustamatute, absoluutselt vingeimate lõbuhetkede jaoks saate oma uut mänguasja lihtsalt ja mugavalt laadida kaasasoleva USB-kaabli abil. MOTOVibe BUZZ Lock ootab vaid seda, et pakkuda teile põnevust, mida olete alati otsinud!

     

    Mida veel on oluline tähele panna:

     

    Palun kasuta ainult veepõhiseid libestusvahendeid (nt Aquameo), kuna silikooni sisaldavad libestusvahendid kahjustaksid kvaliteetset materjali. Enne ja pärast kasutamist tuleb toodet puhastada meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Vibreeriv munnirõngas koos anaalpistikuga.
    • Sobib tihedalt ümber peenise ja munandite.
    • Stimuleerib 10 vibratsioonirežiimiga.
    • Varustatud kaugjuhtimispuldiga.
    • Veekindel vastavalt IPX7 standardile.
    • Laetav kaasasoleva USB-kaabli abil.
    • Kaasas kasutusjuhend.
    • Materjal: meditsiinilise kvaliteediga silikoon ja ABS (ftalaadivaba).
    • Ovaalne tagumispistik: pikkus u. 64 mm, läbimõõt u. 45 mm
    • Veniv silikoonist ühendus: pikkus ca 18 cm, läbimõõt ca 13 mm
    • Stretchy Cock Ring: Ovaalne = u. 45 mm x 38 mm, avaus peenise võllile: u. 25 mm läbimõõt, avaus munanditele: u. 25 mm läbimõõt
    • Mis on vedel silikoon? Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas tõeline siseringi tipp. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja mugav kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Võrratu. Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem - see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!
    • Sport Fucker ja MEO on kaks tuntud ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete seksimänguasjade ja BDSM-toodete tootmisele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja seksikaid lahendusi kõigile, kes soovivad oma seksuaalkogemusi uuele tasemele viia. Sport Fucker ja MEO on kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu sünonüümid. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja valmistatud rangete kvaliteedistandardite järgi. Need tagavad turvalise ja põneva seksuaalkogemuse. See toode on samuti muljetavaldav näide kõrgekvaliteedilisest ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Hindamine 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Kirjutage oma ülevaade

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Mis MOTOVibe BUZZ Lock alates Sport Fucker uSA-st, sisenete uude seksuaalse naudingu maailma. MOTOVibe BUZZ Lock ühendab endas äärmiselt populaarse Thunder Plug Asslock vingeid omadusi ning lisavõimsust, mida pakub laetav mootor anaalpistikus.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        22 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: