Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

Laske end inspireerida uskumatust efektist Sport Fucker Ergo Balls põnevusest. See revolutsiooniline toode, mis on valmistatud ülipehmest, Liquid Silicone teeb teid ekstaatiliseks ja pakub teile intensiivset naudingut ball stretching.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Laske end inspireerida uskumatust efektist Sport Fucker Ergo Balls põnevusest. See revolutsiooniline toode, mis on valmistatud ülipehmest, Liquid Silicone teeb teid ekstaatiliseks ja pakub teile intensiivset naudingut ball stretching. Sukelduge naudingu ja loobumise maailma, kui ball stretcher ajab järk-järgult teie piire ja annab teile unustamatu pinge- ja tõmbetunde pallidele.

     

    Valmistatud kvaliteetsest Liquid Silicone, ball stretcher Sport Fucker Ergo Balls pakub uskumatult mugavat tunnet. Tänu oma venivale, kuid vastupidavale ja vastupidavale tekstuurile kohandub see ideaalselt teie anatoomiale ja stimuleerib teid iga sammu, iga liigutuse ja iga puudutusega. Tunnete, kuidas ball stretcher õrnalt, kuid järeleandmatult teie munanditele alla tõmbab ja viib teid põnevate tunnete maailma.

     

    Sport Fucker Ergo Balls on saadaval erinevates suurustes, nii et leiad oma individuaalsetele vajadustele ideaalselt sobiva. Olenemata sellest, kas olete algajad ball stretching või juba kogenud, te ei pea pettuma selles mitmekülgses ja põnevas ball stretcher alates Sport Fucker te ei pea pettuma. Sukelduge uude seiklusesse täis iha ja kirge ning avastage intensiivsed tunded, mis Sport Fucker Ergo Balls ball stretcher Teile pakuvad.

     

    Aeg elada välja oma seksuaalsed fantaasiad ja alustada intensiivse stimulatsiooni ja piiritu ekstaasi teekonda. Koos Sport Fucker Ergo Balls kogete ülimat rahuldust ja avastate täiesti uue naudingutunde. Kas soovite, et teid võrgutaks pallivõluri intensiivne mõju? Siis astuge sisse ja kogege unustamatuid naudingu- ja pühendumise hetki.

     

    Mis on vedel silikoon?

     

    Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas tõeline siseringiide. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja meeldiv kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Ületamatu! Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem: see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!

     

    Vedelast silikoonist valmistatud seksimänguasjade puhastamine ja hooldamine?

     

    Seksimänguasju tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Lihtsalt peske seda sooja vee ja maheda seebiga. Ärge muretsege, materjal on veekindel ja seda saab hõlpsasti maha loputada. Kui soovid, võid kasutada isegi spetsiaalset seksimänguasjade puhastusvahendit, nagu meie VERYCLEAN-sprei. Pärast puhastamist peaksite laskma seksimänguasjal täielikult kuivada. Kõige parem on lasta sellel õhu käes kuivada, mitte otse päikese või küttekeha peal. Kui see on täielikult kuivanud, hoidke seda puhtas ja kuivas kohas, eemal teistest seksimänguasjadest. Parim on panna see spetsiaalsesse seksimänguasjade hoiukotti, et kaitsta seda tolmu ja mustuse eest. Ja veel üks nõuanne: kasuta alati õiget libestusainet. Silikoonipõhine seksimänguasju töötab väga hästi veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Siiski tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, kuna need võivad materjali rünnata. Kui järgid neid lihtsaid hooldusvihjeid, naudid oma seksimänguasja pikka aega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • ball stretcher
    • Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher
    • Valmistatud pehmest, matist Liquid Silicone
    • Saadaval erinevates suurustes
    • Ergonoomilise kujuga
    • Venitab kubemetsa mugavalt
    • Kõrgus (venitamata): umbes 3,0 cm, 4,0 cm, 5,0 cm või 6,0 cm.
    • Ei pigista nahka
    • ball stretcher istub väga meeldivalt ja mugavalt
    • Materjal: silikoon
    • Sport Fucker ja MEO on tuntud ettevõtted, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele seksimänguasjadele ja BDSM-toodetele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja põnevaid tooteid kõigile neile, kes soovivad viia oma seksuaalkogemused uuele tasemele. Sport Fucker ja MEO seisavad kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu eest. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja toodetud rangete kvaliteedistandardite järgi, et tagada turvaline ja põnev seksuaalkogemus. Ka see toode on muljetavaldav näide esmaklassilisest kvaliteedist ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Richtig geil

    Der Ballstretcher ist echt geil. Angenehmes Silikon und sehr dehnfähig.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Laske end inspireerida uskumatust efektist Sport Fucker Ergo Balls põnevusest. See revolutsiooniline toode, mis on valmistatud ülipehmest, Liquid Silicone teeb teid ekstaatiliseks ja pakub teile intensiivset naudingut ball stretching.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: