Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

BDSM nahast kaelarihm - must/roheline - Amsterdam

Selleks, et BDSM-kaelarihm oleks köitmise ajal väga mugav kanda, on see eriti hoolikalt töödeldud ja servad hoolikalt ümardatud. Kolm kinnitatavat rõngast pakuvad teile võimalust kinnitada ketti või rihma, et teie ori järgiks teid alati soovitud suunas.

Rohkem infot

2566/00

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM-kaelarihma on eriti viimistletud ja hoolikalt ümardatud servadega, mis tagab kõrge mugavuse bondage'i ajal. Kolm kinnitatavat rõngast võimaldavad kinnitada ahelaid või rihma, nii et teie ori järgib teid alati soovitud suunas kaelarihmaga.

     

    BDSM-kaelarihmal ei ole mitte ainult praktilist kasutust orjapidamisel, vaid tal on alati ka suur sümboolne tähendus. MEO ® läheb aga veelgi kaugemale ja täiendab seda selget BDSM-skeene märki selle BDSM-kaelarihma värvilise disainiga, mis näitab palju enamat kui seda, et keegi on lihtsalt alluv või ori.

     

    Selle kahetoonilise BDSM-kaelarihma puhul saate valida erinevate värvide vahel, nagu must, roheline, punane, sinine ja valge. Need värvid on analoogsed Hanky koodiga, mis on tuntud kogu maailmas. See kood ei jäta ühtegi küsimust vastuseta ja Sub võib isegi oma potentsiaalsele partnerile öelda, mis talle meeldib või mis on tema fetiš, kui ta on seotud ja suukorvistatud bondage'i ajal. Nahast BDSM-kaelarihma võib kanda isegi moeaksessuaarina.

     

    Kolm terasrõngast, üks ees ja kaks külgedel, võimaldavad BDSM-kaelarihma ideaalselt integreerida oma bondage-sessiooni, näiteks kinnitada sangadega ketid, bondage-köied või orjarihma. BDSM-kaelarihma suurust saab reguleerida metallsõlme abil ja seda saab kohandada praktiliselt igale kaelasuurusele.

     

    Mis on selle nahast BDSM-kaelarihma juures nii erilist?

     

    Kasutame BDSM-kaelarihma valmistamiseks spetsiaalset nahka, mis muudab selle kandmise äärmiselt mugavaks. Tänu suurepärasele töötlusele on BDSM-kaelarihma väga mugav kanda, isegi üleöö, ilma et see muutuks ebamugavaks. Täiuslik käsitöö ja kirg orjastamise vastu saavad kokku selles BDSM-kaelarihmas, mille kvaliteedi eest MEO ® garanteerib oma nimega. Tänu oma klassikalisele disainile, millel on kaasaegne twist, avaldab see ilus BDSM-kaelarihm kindlasti muljet kogu maailmas.

     

    Kas BDSM-kaelarihma saab kombineerida teiste bondage'i aksessuaaridega?

     

    Lisaks sellele BDSM-kaelarihmale kuuluvad meie "Amsterdam" sarja ka nahast käeraudad ja sobivad pahkluude käeraudad. Saate valida erinevate värvide vahel. Eriti kui te kombineerite seda BDSM-kaelarihma käeraudadega või ehk kasutate ka silmakinnitust, on suurepärased võimalused. Või võid kasutada bondage'i maski, mis annab erootilise kõrgendatud tajumise ja muudab võimu ja usalduse põneva koosmõju bondage'is veelgi muljetavaldavamaks. Tahate minna veidi kaugemale? Siis võib-olla isegi integreerite oma bondage-sessiooni populaarse CELLMATE'i voorusvöö. Kasulikud tarvikud selle BDSM-kaelarihma jaoks on kindlasti meie orjarihm, mida pakume mitmes disainis, bondage-köis või meie spetsiaalne bondage-konksu ketaste kinnitamiseks.

     

    Kuidas hooldada ja puhastada nahast BDSM-kaelarihma?

     

    Puhastage BDSM-kaelarihma lihtsalt niiske lapiga. Nahast BDSM-kaelarihma hooldamiseks kasutage aeg-ajalt head naharasva, et nahk oleks siledam. See hoiab naha elastsena. Ainult siis, kui nahast BDSM-kaelarihma korralikult hooldada, jääb see heasse seisukorda ning on vastupidav ja vastupidav.

     

    Mida peaksin BDSM-kaelarihma ostmisel silmas pidama?

     

    MEO ® bondage-toodetega ei ole te mitte ainult kindlal järjel, vaid saate ka oma partneriga koos bondage'i 100% nautida. Bondage-piirdeid ostes peaksite veenduma, et valitud tooted sobivad ja on individuaalselt reguleeritava suurusega! See suurendab kandmismugavust ja tagab teile aastatepikkuse naudingu. Materjal peaks olema vastupidav ja vastupidav, nagu meie kasutatav kvaliteetne nahk. Selleks, et te jääksite hea tuju ka pärast sidumist, peaksite järgima ka meie hooldusjuhiseid, mida me loomulikult igale tootele lisame.

     

    Näpunäiteid ja nippe bondage'ile:

     

    Enne sidumist aitab määratleda nn Safeword komplekt. See hoiab ära isiklike piiride tahtmatu ületamise nii kiiresti. See Safeword on BDSM-praktikates kasutatav märgusõna, millega seotud, alluvuses olev partner saab märku anda, et ta ei soovi tegevust jätkata. Konsensuslikult läbiviidavate praktikate kontekstis on väljendunud Safeword on tingimusteta kohustus kohe lõpetada. Safesõnade tõhus ja usaldusväärne kasutamine on üks konsensusliku BDSM-i absoluutselt vajalikke eeldusi.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfetto

    Mi sento super sexy quando lo indosso, nonché sottomessa al punto giusto, ma è ancora più eccitante quando lo lego al collo di lui, perdo la testa!

      Hindamine 

      Phantastisch

      Das Material der Halsfessel ist einfach phantastisch und hochwertig, es schmiegt sich dadurch auch wunderbar an, so das es als nicht störend empfunden wird. Das gute am Halsband von MEO ist auch, das man das Halsband im geschlossenen Zustand auch noch mit einem Vorhängeschloss (wird mitgeliefert) gegen unerlaubtes Abnemen sichern kann. An den drei D-Ringen aus Edelstahl kann man entweder den Sklaven mit einem Seil fixieren, oder auch die Handfesseln oder eine Sklavenleine fixieren.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM nahast kaelarihm - must/roheline - Amsterdam

        BDSM nahast kaelarihm - must/roheline - Amsterdam

        Selleks, et BDSM-kaelarihm oleks köitmise ajal väga mugav kanda, on see eriti hoolikalt töödeldud ja servad hoolikalt ümardatud. Kolm kinnitatavat rõngast pakuvad teile võimalust kinnitada ketti või rihma, et teie ori järgiks teid alati soovitud suunas.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: