Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

BDSM Posture Collar nahk - must/punane

Kogege täiuslikku stiili ja võimsuse kombinatsiooni meie kõrgekvaliteedilise lukustatava musta ja punase nahaga Posture Collar. See BDSM-kaelarihm on käsitsi valmistatud kvaliteetsest nahast ja pakub tihedat istuvust, et kindlustada kandja pea ja kael.

Rohkem infot

3331/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege täiuslikku stiili ja võimsuse kombinatsiooni meie kvaliteetse lukustatava musta ja punase nahaga Posture Collar. See BDSM-kaelarihm on käsitsi valmistatud kvaliteetsest nahast ja pakub tihedat istuvust, et kindlustada kandja pea ja kael. Musta ja punase värvikombinatsioon annab meie nahast Posture Collar eriti ahvatleva esteetika ja teeb sellest tõelise pilgupüüdja. See Posture Collar võimaldab teil saada unikaalseid BDSM-kogemusi, rakendades võimu ja kontrolli oma partneri üle. Avastage meie nahast Posture Collar abil uus alistumise ja domineerimise tase!

     

    Mis on selle nahast Posture Collar juures nii erilist?

     

    MEO ® poolt käsitsi valmistatud Posture Collar puhul kasutatakse ainult peeneid lehmanahkasid, mis teeb kaelarihma eriti vastupidavaks ja tagab väga hea kandmismugavuse bondage'i ajal. Posture Collar istub tihedalt ja mugavalt ümber kaela. Vööga sarnaste metallsokkidega saab Posture Collar sulgeda ja reguleerida mis tahes kaelapiirkonnale. Kolm integreeritud D-rõngast, mis on valmistatud roostevabast terasest, pakuvad võimalust integreerida Posture Collar optimaalselt bondage-sessiooni. Näiteks saab külge kinnitada pilliroo, ketid koos haakekonksudega, käeraudad või bondage-köie. Kvaliteetsed pandlad ja neetid koos reljeefse MEO ® logoga, mida me kasutame, muudavad meie Posture Collar mitte ainult võltsimiskindlaks, vaid ka nii vastupidavaks, et see sobib ideaalselt ka pikemateks ja intensiivsemateks BDSM-sessioonideks. Spetsiaalsed pandlad tagaküljel võimaldavad Posture Collar lukustada väikeste tabalukkudega. Kaasas on kaks sama võtmega tabalukku ja 4 võtit. Alternatiivselt saab Posture Collar lukustada ka meie elektroonilise ajalukuga MEOBOND. Sobivad nahast käe- ja jalarihmad leiad ka meie BDSM-poest.

     

    Posture Collar - Õiget asendit tuleb õppida!

     

    Posture Collar on nahast kaelarihm, mida kasutatakse spetsiaalselt BDSM-praktikateks. See on anatoomilisema kujuga, kõrgem ja jäigem kui tavaline krae ning sunnib kandja pea ülespoole, mille tulemuseks on püstisem kehahoiak. Samuti on see tihedam ja istub väga tihedalt ümber kaela, et piirata pea liikumist ja saavutada konkreetne asend. BDSM-suhtes võib Posture Collar olla allumise ja domineerimise sümboliks. Lisaks võib seda kasutada kasvatusvahendina, et sundida kandjat võtma püstisemat asendit ja olema kuulekam. BDSM-keeles nimetatakse Posture Collar sageli "poosipaelaks" või "domineerimiskaelaks". Nahast Posture Collar kandmine võib luua sügavama sideme asjaosaliste, Top ja Sub vahel.

     

    Miks on Posture Collar bondage'is nii populaarne?

     

    Nahast Posture Collar on eriti populaarne BDSM-skeenes, kuna see pakub võimalust väljendada domineerimist ja absoluutset allumist. Kaelarihma kandmine võib olla kandja jaoks sensuaalne kogemus, kuna see istub väga tihedalt ja piirab tugevalt pead ja kaela, andes piiratuse ja kontrolli tunde. BDSM-kaelarihm võib olla ka domineeriva partneri selge sümbol, aidates luua suhetes kontrolli ja domineerimist.

     

    Kuidas hooldada ja puhastada nahka Posture Collar?

     

    Posture Collar puhastatakse lihtsalt niiske lapiga. Nahast Posture Collar hooldamiseks võite aeg-ajalt kasutada head nahkrasva, mis sobib siledale nahale. See hoiab Posture Collar naha eriti elastseks. Ainult korraliku hoolduse korral jääb nahk Posture Collar optimaalsesse seisundisse ning on vastupidav ja kauakestev.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • BDSM pooskaelarihm
    • Materjal: nahk, roostevaba teras
    • Eriti kõrge, polsterdatud, tugevast nahast valmistatud kaelarihm, mis paigutab ja fikseerib pea tugevalt.
    • Kahekordse luku sulgemisega seljal ja kolme kindlalt kinnitatud D-rõngaga.
    • Komplektis on kaks ühesuguse võtmega tabalukku ja 4 võtit.
    • Maksimaalne kõrgus ca 17,5 cm, laius 42 cm
    • Oluline on märkida, et pooskaelarihma tohib kasutada ainult kokkuleppel ja ohutusabinõudega, et vältida võimalikke vigastusi või emotsionaalseid kahjustusi. Enne Posture Collar'i kasutamist on alati oluline selgelt suhelda, et kõik asjaosalised oleksid nõus ja teaksid oma piire.
    • Posture collar ehk asendi krae: Posture collar on ingliskeelse termini "posture collar" sõnasõnaline tõlge. Posture collar võib olla eri stiilis, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui krae, mis sunnib kandja pead ülespoole ja sunnib teda püstisemasse kehahoiakusse.
    • Dominance collar: Seda terminit kasutatakse sageli BDSM-skeenes, et kirjeldada kaelarihma, mida kasutatakse domineerimise ja allutamise stsenaariumides. Domineeriv kaelarihm võib olla eri stiilis, kuid on sageli kõrgem ja jäigem kui traditsiooniline kaelarihm, et sundida kandja pead ülespoole.
    • Orjapannal: Seda terminit kasutatakse BDSM-skeenis domineerivat partnerit teeniva orja poolt kantava kaelarihma kirjeldamiseks. Orjapannal võib olla erinevaid vorme, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui kaelarihma, mis sümboliseerib kandja allutamist.
    • BDSM-kaelarihm: Seda terminit kasutatakse BDSMis kasutatava kaelarihma kirjeldamiseks, mida kasutatakse orjastamise abivahendina. Bondage-kaelarihma võib olla mitmesugustes vormides, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui kaelarihma, mis sunnib kandja pea ülespoole ja piirab pea liikumist.
    • Bondage collar: Seda terminit kasutatakse bondage'is kasutatava kaelarihma kirjeldamiseks. Bondage-kaelar võib olla eri kujul, kuid tavaliselt kirjeldatakse seda kui kaelarihma, mis surub kandja pea kinni ja piirab pea liikumist.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BDSM Posture Collar nahk - must/punane

    BDSM Posture Collar nahk - must/punane

    Kogege täiuslikku stiili ja võimsuse kombinatsiooni meie kõrgekvaliteedilise lukustatava musta ja punase nahaga Posture Collar. See BDSM-kaelarihm on käsitsi valmistatud kvaliteetsest nahast ja pakub tihedat istuvust, et kindlustada kandja pea ja kael.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: