Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

Seksimööbel - chaise longue - kinky BDSM diivan

Selle mugava, ilusa ja kompaktse seksilooga MEO-lt saavad teie kõige metsikumad fantaasiad teoks! Meie seksimööbel ei ole mitte ainult eriti mugav peaaegu kõikides seksuaalasendites, vaid ka täiustab iga tuba tänu oma kvaliteetsele välimusele ja esteetikale.

Rohkem infot

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Selle mugava, ilusa ja kompaktse seksilooga MEO-lt saavad teie kõige metsikumad fantaasiad teoks! Meie seksilaua ei ole mitte ainult eriti mugav peaaegu kõikides seksuaalasendites, vaid ka täiustab iga tuba tänu oma kvaliteetsele välimusele ja esteetikale.

     

    Seksimööbel, mis veenab kõiki, sest anatoomiliselt täiusliku kujuga seksilauas on isegi eemaldatavad ja reguleeritavad kinnitusrihmad, mistõttu sobib see ideaalselt bondage'ile. Lisaks võimaldavad kaks asendi padja mugavat lamamisasendit ja toetavad teid, et lõpuks ometi saaksite seksimise ajal nautida peaaegu võimatuid asendeid täiesti lõdvestunult. Hellitage teineteist selle seksika mööbliesemega, mis viib teie armuelu kindlasti uutesse kõrgustesse - see meeldib teile!

     

    Tähtsündmused:

     

    • Elegantne, seksikas disain: Seksi lamamistoolil on tugev metallist ja puidust aluskonstruktsioon, see on imeliselt polsterdatud ja kaetud sileda, seksika PU-nahaga, mida on eriti lihtne puhastada ja millel on lõbus liugu lasta ja seksida.
    • Vastupidav ja täiuslik kolmekesi, Sex Chaise Longue on ehitatud nii, et seda saavad erinevates asendites nautida rohkem kui kaks inimest.
    • Ainulaadne disain sobib isegi kõvaks seksiks.
    • Mugavad seksipadjad: Komplektis on kaks padja, üks pehme ja teine kõva, mida saate kasutada põlvedele, randmetele, küünarnukkidele või tuharatele. Nii saate kõiki asendeid veelgi mugavamalt nautida. Pehmendused muudavad vajadusel ka seksšaagna kuju ja kõrvaldavad kühmu, kui eelistate teatud asendis lamedat alust.
    • Ettevalmistatud bondage'iks: tarne sisaldab rihmasid ning käsi- ja jalarihmasid, millega saate oma partneri siduda!
    • 1000 võimalusega seksimööbel! Väikese ülevaate võimalikest asenditest seksi ajal leiad siit MEOst.

     

    Mis on eriline seksimööbli juures?

     

    Kaasaegne ja atraktiivne seksilaua longue annab teie seksuaalelu täiesti uue mõõtme! Seksi chaise longue'i aluskonstruktsioon on valmistatud puidust ja metallist ning on varustatud pehme sisevoodriga, mis pakub teile eriti suurt mugavust ja teeb sellest vastupidava seksimööbli. Pind on polsterdatud sileda, kergesti puhastatava PU-nahaga lakknaha välimuses, mis tundub nahal täiesti meeldiv ja peab vastu peaaegu igale vedelikule, millega see kokku puutub. Kahe kaasasoleva padjaga saate lamamistooli kuju muuta ja laiendada, siludes lamamistooli pinna kumerust padjaga, et saaksite nautida veelgi rohkem asendeid. Kasutage padjasid seksi abivahendina ja toena või summutage tema naudingu hüüdeid, kui olete tema peal kõvasti, surudes tema pea iga võimsa tõuke korral padjale! Seo end tugevate rihmade ja käeraudadega, mis kuuluvad diivaniga kaasa, ning lase oma Top neid kasutada, samal ajal kui sa ekstaasis seksisessioonis pikutad. Naudi anaalseksi, rimming ja blowjobi täiesti uuel moel! Erinevad võimalused, mida see seksisohva pakub, võimaldavad teil tõesti elada välja kõik oma fantaasiad täielikus mugavuses. Meie lamamistool on seksuaalne mänguväljak, kus saate end ilma piiranguteta vabaks lasta!

     

    Kuidas puhastada lamamistooli?

     

    Pärast kasutamist saate seksšašlõkki lihtsalt niiske lapiga pühkida.

     

    Lisateave:

     

    • Luksuslik seksilaua koos käepidemetega ja 2 sobiva positsioonipadjaga
    • Tõeline pilgupüüdja - täiustab iga ruumi välimust
    • Lõputud võimalused - ideaalne erinevate seksuaalasendite jaoks!
    • Koormatav kuni 199 kg
    • Vastupidav, vastupidav ja mitmekülgne
    • Bondage valmis - sobib ideaalselt BDSM-seansiks
    • Polsterdatud ja eriti mugav
    • Reguleeritavad piirangud
    • Kaasa kaks positsioonipatja
    • Vastupidav raam ja luksuslik viimistlus
    • Vegan nahk
    • Lihtne puhastada
    • Materjal: puit, metall, polüester, polüuretaan
    • Mõõdud: Kõrgus 745 mm, laius 495 mm, pikkus 1655 mm
    • Padja mõõtmed: 47 x 30 x 10 cm ja 47 x 50 x 17 cm
    • Kaal: umbes 32 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Hindamine 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Hindamine 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Kirjutage oma ülevaade

          Seksimööbel - chaise longue - kinky BDSM diivan

          Seksimööbel - chaise longue - kinky BDSM diivan

          Selle mugava, ilusa ja kompaktse seksilooga MEO-lt saavad teie kõige metsikumad fantaasiad teoks! Meie seksimööbel ei ole mitte ainult eriti mugav peaaegu kõikides seksuaalasendites, vaid ka täiustab iga tuba tänu oma kvaliteetsele välimusele ja esteetikale.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: