Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

Günekoloogiatool "Extreme Obedience" BDSM seansside jaoks

Professionaalne BDSM-naistool pakub kõike, mida vajate põnevaks BDSM-seksiks oma partneriga. Sobib ideaalselt tema sidumiseks, karistamiseks, hellitamiseks, uurimiseks või selleks, et lasta ühel meie seksimasinatest teda kõvasti võtta.

Rohkem infot

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Professionaalne BDSM naistetool pakub sulle kõike, mida vajad erutavaks BDSM-seksiks oma partneriga. Sobib ideaalselt tema sidumiseks, karistamiseks, hellitamiseks, uurimiseks või selleks, et lasta ühel meie seksimasinatest teda kõvasti võtta. See mitmekülgne, reguleeritav BDSM günekoloogiatool on vastupidav, stabiilne, mugav ja super seksikas. See sobib ideaalselt teie play room, teie magamistuppa või teie dungeonisse!

     

    Mis on BDSM günekoloogiatooli "Extreme Obedience" juures nii erilist?

     

    Soovid osta günekoloogiatooli? Laske end inspireerida meie kõrgekvaliteedilisest günekoloogilisest toolist ja täitke oma soov professionaalse kvaliteediga BDSM günekoloogilise tooli järele, mida on lihtne üles seada ja mida saab kasutada ka kõige väiksemates ruumides. Universaalselt kasutatava BDSM-mööbli tugev konstruktsioon on valmistatud pulbervärvitud metallist ja varustatud polsterdatud, kergesti puhastatavate vinüülnahast padjadega reitele, tuharatele ja seljale.

     

    Extreme Obedience on inglise keeles ja tähendab äärmuslikku kuulekust - ja meie naistetool kannab seda nime õigustatult! BDSM naistetooli "Extreme Obedience" külgedel ja ülaosas on D-rõngad, mille külge saab kinnitada käeraudu, pahkluu käeraudu, ketti või köisi. D-rõngad pakuvad teile suurepärase võimaluse siduda oma partner või kinnitada BDSM-ginekoloogiatooli külge oma lemmik seksimänguasju ja uurimisvahendeid, et need oleksid hõlpsasti käeulatuses. Günekoloogiatool on varustatud ka nailonist rinna-, puusa- ja reisirihmadega, millel on ABS-poldid. Need võimaldavad teil ilma suurema vaevata fikseerida oma alistuvat partnerit sunniviisilise läbivaatuse või bondage-sessiooni jaoks. Rihmad ja pandlad on samuti konstrueeritud nii, et neid saab kiiresti vabastada, kui teie partner on vaja pärast seanssi ilma suurema vaevata oma sidemetest vabastada.

     

    Seljatuge saab paindlikult reguleerida, nii et saate seda mugavalt kasutada teie jaoks ideaalse nurga all või mida iganes te oma Sub plaanis olete planeerinud! Hoidke teda (või ennast iseenda sidemetes) tundide kaupa seotud ja alistuvas asendis!

     

    Kõik toed on mugavalt polsterdatud ja mugavad. Isegi kui te ei kasuta professionaalset BDSM-naistooli "Extreme Obedience" koos partneriga, saate seda kasutada enese sidumiseks meie elektrooniliste ajalukkudega MEOBond või ühe meie seksimasinaga.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Reguleeritav seljatugi: Reguleeritava seljatoega saate kasutada oma partnerit istudes või lamades. Kinnitage teda ja liigutage seljatuge üles või alla, et valida täiuslik nurk, nii et teil oleks optimaalne juurdepääs avaustele!
    • Mugav, pehme polsterdus: Ideaalne pikkadeks seanssideks! Pehmendus on ülimugav ja neelab ka kõige kõvemad löögid või hüppelised liigutused.
    • Optimaalsed jalatoed: Ideaalselt paigutatud, hästi polsterdatud ja reguleeritava kõrgusega jalatoed muudavad günekoloogiatooli professionaalseks günekoloogiatooliks, mis on mõeldud sunduuringuteks ja anaalseks või vaginaalseks penetratsiooniks.
    • Soliidne konstruktsioon: Professionaalne BDSM günekoloogiatool "Extreme Obedience" peab tõesti vastu, isegi kui seansi ajal läheb asi väga karmiks. Tugev raam on valmistatud kvaliteetsest metallist ja terasest, mis muudab selle vastupidavaks BDSM-mööbliks.
    • Kiirelt vabastatavad pandlad: Sidumisrihmade pandlad on valmistatud ABS-kilest ja neid saab hõlpsasti lahti lasta, kui teie partneril on vaja asendit muuta, soovite fikseerimist uuesti reguleerida või seanssi katkestada.
    • D-rõngad bondage-tarvikute kinnitamiseks: Kinnitage D-rõngaste külge käeraudad või muud bondage-tarvikud, et lisada sessioonile või sunniviisilisele uurimisele veel üks element!
    • Ühildub seksimasinatega: Nukumasin ei kuulu komplekti, kuid tool sobib ideaalselt meie seksimasinatele(vaata ka seksimasinate hoidikut - kliki siia)!

     

    Kuidaskasutada BDSM günekoloogiatooli "Extreme Obedience"?

    Niipea, kui olete BDSM günekoloogiatooli "Extreme Obedience" üles seadnud, võite ise sinna istuda, et saada aimu kõrgusest, stabiilsusest ja mugavusest. Kui soovite seda kasutada koos oma partneriga, laske tal enne esimest seanssi BDSM-ginekoloogiatoolil istuda, et seda põhjalikult uurida. Reguleerige seljatoe kallet ja viige see sellisesse asendisse, mida te mõlemad peate oma kinky seansi jaoks kõige mugavamaks! Kui olete seadistused teinud, kinnitage oma partner rihmadega, tõmmates neid tihedalt ja tihedalt. Ärritage ja piinake oma alistuvat partnerit nii kaua, kuni ta on täiesti abitu ja teie armu all, väänleb naudingust ja ekstaasist ning anub vabanemist! Kasutage spekulatsiooni, anaalspreidrit, floggernibuklambreid, kimbutusklambreid, dildosid ja palju muud, samal ajal kui teie partner on seotud ja teie fantaasiate meelevallas. Kui soovid BDSM naistetooli "Extreme Obedience" kasutada üksi, ilma partnerita, siis tee end naistetoolil mugavaks, kinnita end rihmadega, tõmba need pingule ja naudi tuge, mida jalatoed pakuvad sulle, kui su jalad on laialt laiali. Kombineeri BDSM günekoloogiatool "Extreme Obedience" ühe meie kaugjuhitava seksimasinaga ja lase end tõeliselt kõvasti kuradi asendis kuraditosinatega keppida!

     

    Pärast kasutamist saad BDSM günekoloogiatooli "Extreme Obedience" puhastada meie pihusti INSTACLEAN ja pehme lapiga.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Bondage mööbel ja günekoloogiline uurimistuul
    • Mõõdud: Kogupikkus 102 cm x kogulaius 55 cm x kogukõrgus 145 cm. Ülakeha padi 79 cm pikk x 24 cm lai, istmepadi 56 cm pikk x 24 cm lai, jalatoed: 18 cm pikk x 20 cm lai.
    • Kaal: umbes 40 kg
    • Maksimaalne kaal: 200 kg
    • Materjalid: raud, puit, vahtpolüstri, PVC nahk, nailon, ABS plastik.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Günekoloogiatool "Extreme Obedience" BDSM seansside jaoks

    Günekoloogiatool "Extreme Obedience" BDSM seansside jaoks

    Professionaalne BDSM-naistool pakub kõike, mida vajate põnevaks BDSM-seksiks oma partneriga. Sobib ideaalselt tema sidumiseks, karistamiseks, hellitamiseks, uurimiseks või selleks, et lasta ühel meie seksimasinatest teda kõvasti võtta.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: