Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

BDSM rist seinale paigaldamiseks

Meie BDSM-rist on Andrease risti kodu jaoks, mida saab märkamatult seinale kinnitada. BDSM risti kasutatakse BDSM seansside puhul, kus partner on seotud BDSM risti külge. Kui partner on seotud, saab teda vastavalt teie eelistustele erinevat tüüpi sensoorset stimulatsiooni või Impact Play.

Rohkem infot

3303/00

699,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie BDSM-rist on kvaliteetne Andrease rist koju, mida saab märkamatult seinale paigaldada. BDSM-risti kasutatakse BDSM-sessioonidel, kus partner on seotud BDSM-risti külge sidemetega, tavaliselt randmetel ja pahkluudel. Kui ta on seotud, võib teda sõltuvalt teie eelistustest või teie partneri soovidest stimuleerida mitmel viisil või Impact Play.

    Tähtsündmused:

     

    • Ruumisäästlik: Andrease risti asetatakse lamedalt seina äärde, see ei võta peaaegu üldse ruumi ja seda saab hõlpsasti kapi või kardinate taha peita, kui seda ei kasutata.
    • Diskreetne tarne: 5 üksikosa tarnitakse lamedalt pakituna ja neid saab pärast seinale kinnitamist kohandada mis tahes kehasuurusele ja ülakeha kujule. Üksikuid osi saab paigutada nii, nagu teile meeldib, et luua individuaalne ja optimaalne BDSM seade!
    • Optimaalne polsterdus: Käte ja ülakeha pehmendused on spetsiaalselt polsterdatud ja tagavad suure mugavuse!
    • Vastupidav konstruktsioon: BDSM-kross on valmistatud terasest ja puidust, nii et see peab vastu ka raskele kasutamisele.
    • Arvukad kinnituspunktid: BDSM-ristil olevate erinevate kinnituspunktide külge saab kinnitada sidumistarvikuid, nagu köied, käeraudad, pahkluude käeraudad ja palju muud.

     

    Teile meeldib meie BDSM rist:

     

    Rikastage oma järgmisi BDSM-sessioone selle seinale kinnitatud Andrease ristiga! Meie geniaalset, polsterdatud BDSM-risti saab ruumi säästmiseks paigaldada lamedalt seinale! See sobib ideaalselt väiksematesse ruumidesse ja pakub rohkem ruumi, et paigutada BDSM-risti kõrvale ka teisi bondage'i aksessuaare. Andrease risti saab kasutada kõikjal, nt magamistoas, kus seda saab varjata kardina või kirstu taha.

     

    Lihtne kokku panna ja kohe kasutusvalmis:

     

    Kõik, mida vajate, on puur ja kruvikeeraja. BDSM-rist koosneb 5 üksikosast ja see tarnitakse diskreetselt koju lamedas pakendis! Saate 5 üksikosa kinnitada oma kodus soovitud kõrgusel, et luua teile ja teie partnerile parimad ja mugavaimad stsenaariumid. Eriti mugavad käte, jalgade ja torso kinnitamiseks mõeldud padjad on kaetud kunstnahaga ja neid saab puhastada meie INSTACLEAN-sprei abil. Säärte ja käte külgedel on kinnituspunktid, mille külge saab kinnitada käe- ja pahkluu käeraudad, köied või muud bondage aksessuaarid! Selle hõlpsasti kokkupandava, ruumi säästva ja kergesti peidetava BDSM-ristiga saate oma partnerit kasutada, karistada või hellitada, millal ja kuidas soovite!

     

    Kuidas kasutada BDSM-risti:

     

    Pärast seda, kui olete BDSM-risti kindlalt seinale kinnitanud, saate oma lemmik seksimänguasju ja BDSM-tarvikuid selle lähedusse paigutada. Kui teie ori on valmis, seo tema randmed ja pahkluud BDSM-risti külge, et ta saaks oma positsiooni sisse seada. Sa võid panna ta näoga ettepoole või seina poole. Kui ta on asendis, võite kasutada nänniklambreid, floggerpiitsaid, köisi, suukorvi ja palju muud! Teie BDSM-seanss saab tõelise Andrease risti abil rikkamaks ja te tunnete end nagu oleksite professionaalses dominatrixi stuudios! Eriti piitsade ja piitsade kasutamisel mõistad, kui palju lihtsam ja mugavam on meie BDSM ristiga, sest see võtab väga vähe ruumi ja annab sulle piisavalt liikumisvabadust! See annab teile rohkem ruumi piitsutamisvahendite ja seksimänguasjade kasutamiseks ning mõistlikuks liikumiseks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • BDSM rist kodus
    • Bondage Püha Andrease rist
    • Kokkupandud mõõtmed: 183 cm pikk x 95 cm lai, käe- ja jalapadjad: 74 cm pikk x 16,5 cm lai. Ülakeha padjad: 48 cm pikk x 39 cm lai.
    • Materjal: puit, teras, PU ja PVC
    • Värv: must
    • Märkus: kaasas on kruvikeeraja ja 20 kruvi. Kokkupanekuks on vajalik puur, puurpuur ja kruvikeeraja.
    • See 5-osaline BDSM-rist tarnitakse lamedalt ja kokkuvolditult, et see jõuaks teie koju diskreetselt. Kui olete karbi avanud, saate iga osa soovitud kõrguse ja laiuse järgi kokku panna. See võimaldab teil seda täiuslikult ja anatoomiliselt kohandada oma partneri pikkusele ning käte ja jalgade pikkusele!
    • Pange tähele, et BDSM peaks alati olema konsensuslik ja et kõik osalejad peavad vigastuste vältimiseks võtma asjakohaseid ohutusabinõusid.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    É um produto de alta qualidade, perfeito para uso privado

    Aprecio especialmente o design que economiza espaço, já que fica rente à parede e pode ser facilmente escondido atrás de um armário ou cortina quando não estiver em uso. A entrega discreta em cinco partes embaladas individualmente facilitou a montagem e o ajuste ao meu tamanho e forma corporal. O conforto desta Cruz de Santo André é impressionante, com almofadas especiais para os braços e o tronco, proporcionando uma experiência agradável. A construção robusta em aço e madeira garante estabilidade e durabilidade, mesmo sob pressão Recomendo vivamente esta Cruz de Santo André. Combina qualidade, conforto e discrição em um design atraente. Um excelente investimento para quem procura uma experiência personalizável e de alta qualidade.

      Hindamine 

      Mi cruz de San Andrés: un éxito total

      ¡Estoy encantado con mi nueva cruz de San Andrés! Es de alta calidad y se instala discretamente en la pared. Me encanta su diseño compacto y la comodidad que ofrece. ¡Muy recomendable para vivir tus fantasías de forma segura!

        Hindamine 

        Thrilled with my new St. Andrew's Cross - Quality and Discretion

        I am absolutely thrilled with my recently purchased St. Andrew's Cross. It is a high-quality product, perfect for private use, and discreetly mounts to the wall.

        I particularly appreciate the space-saving design of the cross. It lays flat against the wall and can easily be hidden behind a cabinet or curtain when not in use. The discreet delivery in five flat-packed individual parts was also a plus, as it allowed for easy mounting and adjusting to my body size and shape. The personalized setup I was able to create was a genuine highlight!

        The comfort of this St. Andrew's Cross is impressive. The specially padded pads for arms and upper body ensure a pleasant experience, even during extended use. The sturdy construction of steel and wood guarantees stability and durability, even under heavy strain.

        The numerous attachment points offer versatile options for attaching accessories such as ropes, handcuffs, ankle cuffs, and much more. This St. Andrew's Cross meets all my expectations and allows me to explore my fantasies in a comfortable and safe environment.

        Overall, I highly recommend this St. Andrew's Cross. It combines quality, comfort, and discretion in an appealing design. An excellent investment for those seeking a high-quality and customizable experience.

          Hindamine 

          Hochwertiges Spielgerät

          Für die devote Sklavin bzw. den devoten Sklaven gibt es keinen besseren Platz, als am Andreaskreuz fixiert zu werden. Die Zugänglichkeit bietet der dominanten Person alle Optionen, seine Dominanz durch die Stimulation der erogenen Bereiche oder das Füllen der Öffnungen der devoten Person auszuleben.

            Hindamine 

            You won’t regret it

            Easy to assemble. Very good quality. Definitely worth the price.

            • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Ottimo prodotto

            Mi è arrivato da circa una settimana e per ora sono soddisfatta. MEO è una garanzia

            • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            BDSM rist seinale paigaldamiseks

            BDSM rist seinale paigaldamiseks

            Meie BDSM-rist on Andrease risti kodu jaoks, mida saab märkamatult seinale kinnitada. BDSM risti kasutatakse BDSM seansside puhul, kus partner on seotud BDSM risti külge. Kui partner on seotud, saab teda vastavalt teie eelistustele erinevat tüüpi sensoorset stimulatsiooni või Impact Play.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: