Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Bondage Fesseln DISTINCT

Uudiskiri

Nahast BDSM kaelarihm - must valge

Bondage'i kaelamanseti polsterdamiseks kasutame eriti pehmet pealisnahka, mis tagab suurepärase kandmismugavuse. Tänu suurepärasele töötlusele saab kaelamansetti kanda väga mugavalt pikema aja jooksul ja isegi üleöö, ilma et see muutuks ebamugavaks.

Rohkem infot

1363/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM kaelamansettidel ei ole mitte ainult praktiline kasutus, vaid nad on alati ka suureks märgiks. Niiöelda "statement piece", mis ütleb juba kõik. Kuid MEO läheb veelgi kaugemale ja optimeerib seda selget BDSM-stiili märki värvikoodiga, mis näitab palju enamat kui seda, et olete Sub.

     

    Kahevärvilised bondage-nahast kaelarihmad sarjast DISCTINCT punase, kollase, sinise ja valge värviga on analoogne maailmakuulsa ninarahvakoodiga. See ei jäta ühtegi küsimust vastuseta ja alistuv kandja võib isegi kaitsmatult seotud ja suukorviga kinni panduna öelda oma keskkonnale, mida ta tahab.

     

    Täiuslik käsitöö ja kirg orjastamise vastu on kombineeritud selles BDSM kaelamansetis sarjast DISCTINCTmille kvaliteedi eest MEO garanteerib oma nimega.


    Bondage-kaelakinnituse polstriks kasutame eriti pehmet pealisnahka, mis tagab suurepärase kandmismugavuse. Tänu suurepärasele töötlusele saab kaelamansetti kanda väga mugavalt pikema aja jooksul ja isegi üleöö, ilma et see muutuks ebamugavaks.

    Kuna nahk on täielikult läbivärvitud, saab kaelarihm sügava ja särava värvi, mis ei tuhmunud isegi aja jooksul, vaid muutus üha ilusamaks. Kolm terasrõngast, üks ees ja kaks külgedel, pakuvad võimalust optimaalselt integreerida ohjeldused oma bondage-sessiooni, näiteks kinnitada ahelad või rihm. Kaelarihm on reguleeritav metallluku abil ja seda saab kohandada mis tahes kaela ümbermõõdule.

     

    Kvaliteetsete BDSM nahktoodete sarja "DISTINCT" kuuluvad bondage-kaelarihmad, BDSM-põlvepaelad, bondage-käeraudad, käevõrud ja käevõrud.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Must / valge nahast BDSM kaelarihm
    • Bondage krae või kaelamansett
    • Kolme tugeva terasrõngaga
    • 53 cm pikk ja 8 cm lai
    • Kahevärviline kaelarihm, reguleeritava suurusega
    • Premium kvaliteet ja kõrge kandmismugavus
    • BDSM spetsialistide poolt soovitatud
    • Tagab täiuslikud bondage seansid
    • Valmistatud taimsetest värvitud lehmanahkadest
    • Sobib kõikidele kaelapiirkonna ümbermõõtudele alates u. 36 cm - 46 cm

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Elegante e sensuale

    Elegante e sensuale, può essere comodo o allacciato bello stretto... Bello davvero!

      Hindamine 

      Excellent quality

      I like this collar, the way that it fits me personally gives it an almost posture collar feel and that was a fantastic feeling. Being unable to look down whilst wearing it just reinforced my submissive tendencies.

      The three 'D' Rings give you lots of play options and it was so much fun to have my wrists immobilised to my collar. It is a fantastic firm collar and its high contrast colours give it a really striking look that I love. Whilst it is a very firm collar it is comfortable to wear even for extended periods of time. Once again Meo have produced another fantastic collar.

      Read full review: http://www.sexmachinereviews.co.uk/black-and-white-leather-bondage-collar-from-meobond.html

        Hindamine 

        Längeres Tragen sehr angenehm

        Das Halsband ist aus sehr gutem Leder und riecht auch etwas nach Leder. Ringe, Ösen und Nieten sind perfekt verarbeitet. Längeres Tragen ist durch die Polsterung auch sehr angenehm. Guten Equipment für den Sklaven.

          Hindamine 

          Would recommend this to anyone looking for a good quality collar

          This collar is my first. It is very well made and fits perfectly. Just stiff enough to remind you it is there but comfortable enough for long term wear. Would recommend this to anyone looking for a good quality collar. You get your money's worth on this one for sure.

            Kirjutage oma ülevaade

            Nahast BDSM kaelarihm - must valge

            Nahast BDSM kaelarihm - must valge

            Bondage'i kaelamanseti polsterdamiseks kasutame eriti pehmet pealisnahka, mis tagab suurepärase kandmismugavuse. Tänu suurepärasele töötlusele saab kaelamansetti kanda väga mugavalt pikema aja jooksul ja isegi üleöö, ilma et see muutuks ebamugavaks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid: