Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Bondage tarvikud

Uudiskiri

Ristmansett - Hogtie

Ristkinnitus, nn hogtie-ühendaja, on hädavajalik tarvik köitmiseks. Vegannahast valmistatud ristsideme on kiire ja lihtne kasutada igasuguse sidumise puhul. Hogtie'i tugevad rihmad on hästi valmistatud ja kindlalt neetitud, nii et need peavad kergesti vastu ka vastumeelsete tagumike tugevale tõmbamisele.

Rohkem infot

3062/00

saadaval

    Rohkem infot

    Ristkinnitus, nn hogtie-ühendaja, on hädavajalik tarvik köitmiseks. Vegannahast valmistatud ristsideme on kiire ja lihtne kasutada igasuguse sidumise puhul. Siduri tugevad rihmad on hästi valmistatud ja kindlalt neetitud, nii et need peavad kergesti vastu ka vastumeelsete tagumike tugevale tõmbamisele.

     

    Mis on Hogtie bondage?

     

    Selle sidumistehnika puhul lamab Sub kõhuli ning tema randmed ja pahkluud on seotud selili kokku. Seejärel seotakse ka seotud randmed ja pahkluud kokku. Põlved on tugevalt kõverdatud ja jalapead näitavad ülespoole. BDSMis on Hogtie väga populaarne eriline sidumisviis, kuna Bottom ei saa absoluutselt liikuda ja on täielikult Top armu all. Et seda veelgi suurendada, võib pea integreerida sidumisse, näiteks peavõru abil. Liikumisvõimetuse tõttu on Bottom ülemuse kõigi edasiste fantaasiate meelevallas. Näiteks põhja erogeensete tsoonide takistamatu manipuleerimine. Seda võib kasutada preemiaks, aga ka karistuseks. Fantaasial on siin vaevalt, et piirid on olemas.

     

    Mis on eriline risti manseti puhul Hogtie bondage?

     

    Sügava musta ja elegantse roosa kulla üllas kombinatsioon näeb eriti luksuslik välja ja muudab teie bondage-sessiooni stiilseks seikluseks. Ristmanseti neli karabiini saab kinnitada käe- ja pahkluu käeraudade külge ja piirata teie liikumisvabadust. Teie partner on täiesti teie käsutuses - mida te temaga teete, sõltub teie fantaasiast. Kõik kasutatud materjalid on vegan ja niklivabad.

     

    Kuidas kasutada ristmansetti Hogtie bondage'ile?

     

    Naudi oma Sub klassikalises hogtie asendis, ühendades käe- ja jalamansetid seljal või sundides oma Sub seisvasse kükitamisasendisse. Selleks on Hogtie ühendaja varustatud 4 sujuvalt kulgeva haakekonksuga. Sulle meeldib näha oma partnerit kaitsetult tooli külge seotud? Lihtsalt kinnitage risti kinnitus seljatoe taha ja teil on suurepärane alus imelisteks, loomingulisteks sidumisvõimalusteks.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Hogtie Connector
    • Ülikiire ja lihtne meetod sidumiseks. Kinnituskonksud kinnitatakse lihtsalt käe- ja pahkluu käeraudade D-rõngaste külge.
    • Hogtie connector on ristmansett, mis võimaldab teil panna oma partneri immobiliseeritud asendisse. Saate selle kinnitada kas esi- või tagaküljele, kuidas iganes soovite oma positsiooni Sub. See on ideaalne neile, kes ei saa liikuda. See on ideaalne neile, kes ei soovi mitte ainult keerulisi piiranguid, vaid soovivad ka nautida parima naha ja terase visuaalset atraktiivsust ja vastupidavust oma bondage-sessioonide ajal.
    • Materjal: Vegan PU nahk, metall
    • 100% vegan
    • Värv: Must / roosakas kuld

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Great, simple, and effective

    Easy to use, and it immobilizes her exactly the way I want. The only limit to how you use it is your own creativity (hands & ankles behind her back, on her knees with her hands behind her, or in doggy with her hands between her knees, etc.)

      Kirjutage oma ülevaade

      Ristmansett - Hogtie

      Ristmansett - Hogtie

      Ristkinnitus, nn hogtie-ühendaja, on hädavajalik tarvik köitmiseks. Vegannahast valmistatud ristsideme on kiire ja lihtne kasutada igasuguse sidumise puhul. Hogtie'i tugevad rihmad on hästi valmistatud ja kindlalt neetitud, nii et need peavad kergesti vastu ka vastumeelsete tagumike tugevale tõmbamisele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: