Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Tentakel Dildo Octopussy

Väga eriline dildo, mis ei avalda muljet mitte ainult oma tugeva imemisaluse, vaid eelkõige oma erilise disainiga, mis meenutab tohutut tendentaali. See telgitagune dildo vaimustab sind, sest nii intensiivset stimuleerimist anaalikanalis pole sa kindlasti veel kunagi kogenud.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Väga eriline dildo, mis ei avalda muljet mitte ainult oma tugeva imemisaluse, vaid eelkõige oma erilise disainiga, mis meenutab tohutut tendentaali. See telgitagune dildo vaimustab sind, sest kindlasti pole sa kunagi varem kogenud nii intensiivset stimulatsiooni anaalikanalis.

     

    Mis teeb Tentakel Dildo Octopussy nii eriliseks?

     

    See pikk dildo kujutab endast kaheksajalgse suurt teleskoobi, mis peab kõigepealt ületama sulgurlihase ja seejärel surub end halastamatult ja peaaegu iseenesest anaalkanalisse, et uurida ja stimuleerida oma iminappidega kõige sügavamat sisemust.

     

    See põnev telgitagune dildo on valmistatud silikoonist ja on tõeliselt unikaalse disainiga. Tänu oma õhukesele kehale saab see telgdildo sukelduda keha sügavamatesse sügavustesse, samal ajal kui selle stimuleerivad iminapad hellitavad anaalikanali tundlikke närvilõpmeid! Tänu oma paindlikkusele kohandub see mereline "naudingudosaator" täpselt keha sisekõveratele ja pakub hingematvaid stiimuleid.

     

    Millist libestusvahendit peaksin kasutama ja kuidas dildot puhastada?

     

    Octopussy Tentacle Dildo on koonilise kujuga ja peenema peaga, et hõlbustada sisestamist. Veelgi enam, see ühildub sinu lemmik veepõhiste libestusainetega ja nagu tõeline veealune elanik, tunneb see end kõige mugavamalt, kui see on tõesti mõnusalt märg. See parimast silikoonist valmistatud pikk dildo mitte ainult ei tunne end suurepäraselt, kui see on sinu sulgurlihase sisse viidud ja sügavalt sinu sisse tunginud, vaid see on ka 100% kehakindel. Usalda meid, sa tunned end täielikult ja eriti intensiivselt läbitungituna!

     

    Soovitame kasutada ka meie EXTREMEO spreid. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajatele kui ka kogenud veidrate dildode fännidele. Enne dildo kasutamist tuleks see alati põhjalikult puhastada meie VeryClean spreiga.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Tentaklid dildo kolmes suuruses
    • Materjal: silikoon
    • Mõõdud: Silikoon, mis on valmistatud silikoonist, mis ei ole mitte ainult eile: Suurus S = 12 mm kuni 50 mm läbimõõt, pikkus 160 mm. Suurus M = 24 mm kuni 60 mm, pikkus 185 mm. Suurus L = 16 mm kuni 70 mm, pikkus 225 mm.
    • Palun kasutage ainult veepõhise libestusgeeliga nagu Aquameo.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Don't be a sucker and get it!

    Stimulating suckers on the front and ridges on the back. A great teaser! The suckers even feel nice on other parts of the body like fingers and mouth.
    Increasing girth makes it fun to use at your own pace.
    Quality is good and it's flexible enough for added comfort. It may seem big and bulky, but it's surprisingly easy to use. I can climax with or without a clit vibe, too.
    The suckers add some extra squelching noises during play which I personally enjoy.
    I don't use suction cups in general, but I tried putting it on my shower tiles to see how it did with some mixed results. For the most part, it attached securely with no issues. But sometimes the weight of it made it slide down. However, I think this depended more on the surface than the cup itself.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Not bad for the price

    Not that big, a good starter toy, it's well made, the material is soft I was worried the suckers might cause small nicks or rough seams however the whole toy is very smooth. I should have gone bigger, will purchase size up soon.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    WOW

    This tentacle does things that your fingers can't, and gives sensations you can't get with a normal dildo. My husband came over and over, and saved his most stating intense orgasm for the end, where he was bucking and moaning and yelling in pleasure! This toy is well worth the price!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Gefällt mir sehr gut

    Der Octopussy Dildo gefällt mir wirklich gut denn er vereint die Vorzüge eines Analplugs und eines Dildos perfekt. Die Konsistenz des Dildos ist weich, aber dennoch sehr stabil. Durch seine Form lässt er sich sehr gut einführen und die Noppen fühlen sich wirklich fantastisch an. Der Saugnapf hält sehr fest auf allen glatten Oberflächen. Ich werde mit dem Octopussy Dildo noch viel Freude haben und kann ihn an Anfänger zum Dehnen, sowie auch an Fortgeschrittene sehr empfehlen, denn die dickste Stelle ist wirklich eine Herausforderung.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Tentakel Dildo Octopussy

    Tentakel Dildo Octopussy

    Väga eriline dildo, mis ei avalda muljet mitte ainult oma tugeva imemisaluse, vaid eelkõige oma erilise disainiga, mis meenutab tohutut tendentaali. See telgitagune dildo vaimustab sind, sest nii intensiivset stimuleerimist anaalikanalis pole sa kindlasti veel kunagi kogenud.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: