Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Meditsiinilised piirangud

Uudiskiri

Lukustatavad nahast pahkluude mansetid - Edition Dr Sado

Dr Sado Edition pahkluu käeraudad lisavad veel ühe suurepärase toote meditsiiniliselt inspireeritud BDSM varustuse ainulaadsesse kollektsiooni. Need 37 cm pikkused ja 8 cm laiad pahkluu mansetid on loodud turvalise ja samas mugava kinnipidamise tagamiseks.

Rohkem infot

1888/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Dr Sado Edition pahkluu käeraudad lisavad veel ühe suurepärase toote meditsiiniliselt inspireeritud BDSM varustuse ainulaadsesse kollektsiooni. Need 37 cm pikkused ja 8 cm laiused pahkluu käeraudad on loodud turvalise ja samas mugava kinnipidamise tagamiseks.

    Kvaliteetsest nahast valmistatud pahkluu käeraudadele on iseloomulikud nende tugevus ja vastupidavus. Need ei ole mitte ainult funktsionaalsed pahkluu kinnipidamisvahendid, vaid ka esteetiliselt meeldivad aksessuaarid, mis sobivad ideaalselt Dr. Sado meditsiiniliselt inspireeritud maailma rangesse ja keerulisse atmosfääri. Kahevärviline disain ja kontrastne õmblus annavad pahkluu mansettidele autentse ja professionaalse välimuse, mis ergutab kujutlusvõimet ja laiendab loominguliste stsenaariumide võimalusi Medical Play

    Põlvemansettide kasutamine on hästi läbimõeldud ja kasutajasõbralik. Neid on lihtne jalga panna ja need kinnitatakse kindlalt metallklambriga. Lisaturvalisuse tagamiseks saab pahkluude mansette lukustada tavalise tabaluku, kaablipaela või uuendusliku digitaalse MEOBOND ajalukuga, mis võimaldab ajaliselt kontrollitud kinnipidamist ja viib bondage'i kogemuse uuele tasemele.

    Nahast pahkluude mansettide hooldus:

    Dr Sado pahkluude mansettide kvaliteedi ja ilu pikaajaliseks säilitamiseks on vajalik teatav hooldus. Ehtne nahk on elav materjal, mis õige hooldusega omandab iseloomu ja nõtkus. Soovitame pärast iga kasutamist puhastada pahkluu mansetid pehme, kergelt niiske lapiga, et eemaldada higi ja muud jäägid. Põhjalikumaks puhastamiseks tuleks kasutada spetsiaalset nahapuhastusvahendit. Hilisem töötlemine nahahooldusvahendiga tagab, et pahkluu mansettide nahk jääb pehmeks ja elastseks. Aja jooksul tekib nahale ainulaadne patiin, mis muudab pahkluu käeraudad eriliseks ja isiklikult väärtuslikuks tükiks.

    Edition Dr. Sado on meister selles, kuidas ühendada meditsiinilise patsiendi kinnipidamise ajalooline olemus kaasaegse bondage'i nõuete ja esteetikaga. Need pahkluu käeraudad ei ole mitte ainult bondage aksessuaar, vaid ka partnerite vahelise kire, pühendumise ja sügava sideme väljendus.

    MEOBOND - digitaalne timer bondage'ile:

    Digitaalne timer MEOBOND on uuenduslik vahend enese sidumiseks ja ajastatud kasinuseks, mida saab programmeerida kuni 100 tunniks. See talub 130 kilogrammi tõmbejõudu ja sobib ideaalselt erinevate BDSM aksessuaaride, näiteks käeraudade, voorusvööde, puuride ja kurgide jaoks. MEOBONDi on lihtne kasutada ja see võimaldab teil nautida isikupärastatud ja turvalisi BDSM-kogemusi, isegi kui olete üksi. Kasutage seda, et siduda ennast või oma partnerit teatud ajaks ja avastada bondage'i ülimat mõõdet. MEOBONDi ajalukk on põgenemiskindel ja ei mõista "palun vabasta mind, kullake", tagades tõelise alistumise ja absoluutse kontrolli kaotamise.

    Lisateave:

    • Lukustatavad nahast pahkluu käeraudad.
    • Dr Sado väljaande lukustatavad nahast pahkluu käeraudad on austusavaldus ajaloolistele meditsiinilistele patsiendi kinnipidamisvahenditele.
    • Sisaldab kahte ühesuguse võtmega tabalukku 4 võtmega - valmis koheseks kasutamiseks (MEOBOND digitaalsed ajalukud on saadaval eraldi).
    • Mõõtmed: 37 cm pikk ja 8 cm lai, reguleeritavad, et need sobiksid ideaalselt.
    • Mõeldud selleks, et pakkuda ülimat kontrolli ja ohjeldamist BDSM-seansside ajal, pakkudes samal ajal suurt mugavust.
    • Dr Sado Editioni pahkluude käeraudadega ei ärata mitte ainult meditsiinilise bondage'i põnevat ajalugu ellu, vaid loote ka unikaalseid ja unustamatuid alistumise ja usalduse hetki.
    • Meditsiiniline mäng: Medical Play on teatud tüüpi rollimäng, kus seksuaalpartnerid võtavad arsti ja patsiendi rollid. Tavaliselt võtab domineeriv partner arsti rolli, kes ravib oma alluvat patsienti. Meditsiiniline mäng võib olla meditsiinilise fetišismi aspekt või lihtsalt võimalus, kuidas paar saab oma seksuaalelu huvitavate rollimängudega vürtsitada. Meditsiinilist mängu võib nimetada ka meditsiiniliseks perverssuseks. Seda tüüpi mängus on selge ja ilmne võimutasakaalustamatus. Meditsiinilises keskkonnas on arst see, kellel on teadmised, vahendid ja luba teatud protseduuride tegemiseks. Kui arst ütleb meile, et me vajame pärasoole uuringut, siis me ei saa ju vastu vaielda? See võimusuhe sobib hästi D/s mängudeks, kus üks partner (patsient) paneb end teise (arsti) armu alla.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Enjoy keeping your partner bound and ready with these hospital s

    Are you prepping for a medical-style fantasy? Make sure to use these restraints with a more hospital design. They have extra-wide adjustment slots and are constructed out of high-quality leather. There are six adjustment slits and the cuffs can be secured using a lock.

      Kirjutage oma ülevaade

      Lukustatavad nahast pahkluude mansetid - Edition Dr Sado

      Lukustatavad nahast pahkluude mansetid - Edition Dr Sado

      Dr Sado Edition pahkluu käeraudad lisavad veel ühe suurepärase toote meditsiiniliselt inspireeritud BDSM varustuse ainulaadsesse kollektsiooni. Need 37 cm pikkused ja 8 cm laiad pahkluu mansetid on loodud turvalise ja samas mugava kinnipidamise tagamiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      8 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: