Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nibuklambrid

Uudiskiri

Sadomaso - ühenduskettaga nibuklambrid

Meie Sadomaso nibuklambrid on põnev BDSM mänguasja tarvik, mis pakub intensiivset ja ainulaadset nibude stimuleerimist. Need on mõeldud nibude pigistamiseks, tekitades valu ja naudingu segu, mis võib intensiivistada tundmusi seksi või BDSM-sessiooni ajal.

Rohkem infot

3691/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

Meie Sadomaso nibuklambrid on põnev BDSM mänguasja tarvik, mis pakub intensiivset ja ainulaadset nibude stimuleerimist. Need on mõeldud nibude pigistamiseks, tekitades valu ja naudingu segu, mis võib intensiivistada tundmusi seksi või BDSM-sessiooni ajal. Meie Sadomaso nibuklambrite eripära on nende võime suurendada verevoolu nibudele kontrollitud pigistamisjõu abil, mille tulemuseks on suurem tundlikkus ja intensiivsemad tunded.

Eriomadused, nagu vinüülkattega pigistamispinnad, reguleeritav pigistamisjõud ja ühenduskett, suurendavad meie kvaliteetsete nibuklambrite mugavust ja mitmekülgsust:

  • Vinüülkattega kinnituspinnad: See omadus tagab nibuklambrite sujuvama pealekandmise. Vinüülkate kaitseb nibude tundlikku nahka otsese metallkontakti eest ja vähendab vigastuste ohtu. See muudab kohaldamise mugavamaks ja ohutumaks, eriti algajatele või tundliku nahaga inimestele.
  • Reguleeritav pigistustugevus: Võimalus reguleerida pigistustugevust on otsustav eelis, kuna intensiivsust saab muuta vastavalt isiklikule eelistusele. Algajad võivad alustada kerge pigistustugevusega, samas kui kogenud kasutajad saavad intensiivsust suurendada, et saavutada tugevam tunne. Selline kohandatavus muudab MEO nibuklambrid mitmekülgseks tarvikuks, mida saab kohandada vastavalt erinevatele meeleoludele ja eelistustele.
  • Ühenduskett: Nibuklambrite vaheline ühenduskett ei ole mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid avab ka täiendavaid võimalusi. Ketti ettevaatlikult tõmmates saab nibudele avaldatavat survet ja seega ka tundmuste intensiivsust muuta. Ühendusketi külge saab alternatiivselt kinnitada lisaraskusi. Lisaks võimaldab ühenduskett domineerival partneril BDSM-sessiooni ajal nibude stimuleerimist täiendavalt kontrollida (õrnast kuni karmini).


Kokkuvõttes pakuvad need nibuklambrid põnevat võimalust seksuaalelu parandamiseks, luues tasakaalu valu ja naudingu vahel, mis võib viia intensiivsemate kliimaksideni.

Lisateave:

  • Nibuklambrid koos ühendusketiga
  • Materjal: Alumiinium, kummi, roostevaba teras
  • Mõõtmed: 0,50 x 47,00 x 3,00 cm
  • Kaal: umbes 40 grammi
  • Nibuklambrite kasutamisel BDSM kontekstis on oluline pöörata alati tähelepanu ohutusele ja vastastikusele austusele. Nibuklambrid võivad esile kutsuda intensiivseid tundeid, seega tuleks alati tagada turvaline, konsensuslik ja teadlik keskkond. Kommunikatsioon on võtmetähtsusega: veenduge, et kõik asjaosalised määratlevad selgelt oma piirid ja signaalid, eriti kui tegemist on valulävega. Alustage alati aeglaselt ja suurendage intensiivsust ainult siis, kui kõik asjaosalised seda soovivad. Jälgige keha reaktsioone, et vältida ülitundlikkust või võimalikke vigastusi. Oluline on kokkulepitud turvaline sõna või signaal kogu tegevuse koheseks lõpetamiseks. Pidage meeles, et kõigi asjaosaliste heaolu ja nõusolek peab alati olema esikohal.
  • Puhastage enne ja pärast iga kasutamist MEO sprei INSTACLEAN.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Sadomaso - ühenduskettaga nibuklambrid

Sadomaso - ühenduskettaga nibuklambrid

Meie Sadomaso nibuklambrid on põnev BDSM mänguasja tarvik, mis pakub intensiivset ja ainulaadset nibude stimuleerimist. Need on mõeldud nibude pigistamiseks, tekitades valu ja naudingu segu, mis võib intensiivistada tundmusi seksi või BDSM-sessiooni ajal.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: