Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Pallikeelu

Uudiskiri

Must palliklapp, lukustatav

Must pallikork on valmistatud silikoonist ja vegannahast, seda saab lukustada väikese tabalukuga ning see vastab kõigile tõhususe ja mugavuse nõuetele, mida ühelt väga healt BDSM-korgilt oodatakse.


Rohkem infot

9382/C02

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Must pallikork on valmistatud silikoonist ja vegannahast, seda saab lukustada väikese tabalukuga ning see vastab kõigile tõhususe ja kandmismugavuse nõuetele, mida ühelt väga healt BDSM-korgilt oodatakse.

    Meie pallikork on disainitud nii, et see pakub maksimaalset kandmismugavust ka pikemate BDSM-sessioonide ajal. Mitte ainult gag-pall ei ole valmistatud meditsiinilisest silikoonist, vaid ka kaks ühendusvarda, mida kasutatakse palli kinnitamiseks. See muudab gagi kasutamise eriti mugavaks ja hoiab ära hõõrdumise suunurkades. Pall on ka lõhnatu, maitsetu ja loomulikult hambasõbralik.

    BDSM-kork on BDSM-kogukonnas kõige sagedamini kasutatav vahend. Kitsuke suus pärsib orja kõne. Samuti on sellel eriti alandav mõju, kui ori on vaevu võimeline bondage'i sessiooni ajal suhtlema.

    Suukorvistid on saadaval mitmes erinevas disainis, mida saab kohandada vastavalt konkreetsetele vajadustele. Kõige tuntum ja populaarsem suukorv on pallikork. See koosneb väikesest pallist, mis lükatakse suhu hammaste vahele ja kinnitatakse pearihmaga. See raskendab suhtlemist ja hingamist. MEO silikoonist pallikulgur sobib ka algajatele, kuna on pehme ja õrnalt suu piirkonda puudutava materjaliga.

    Et suukorv sobiks ideaalselt, saab seda reguleerida luku abil pea ümbermõõdule ning viimaks, kuid mitte vähemtähtsana, oleme meie pallikulguri konstrueerinud lukustatavaks. See muudab võimatuks, et teie partner saaks suukorvi ise eemaldada ja ta jääb vait ja jääb niikaua virisema, kui te soovite.

    Sulguri rihmad on valmistatud vegan PU nahast, mis on väga vastupidav ja nahal mugav kanda.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Ball gag - kõige populaarsem gag meie BDSM poes.
    • Suurus: Reguleeritav 40cm kuni 56cm. Ballgagi läbimõõt 4 cm.
    • Kurgi ostmine on usalduse küsimus: Kurgi on valmistatud ftalaadivabast silikoonist, metallist ja vegan PU nahast.
    • Väga mugav tänu reguleeritavale peapaelale.
    • Puhastamine: Koos VERYCLEAN pihustiga.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super

    Für Bondage-Liebhaber, die Wert auf Qualität und Komfort legen, ist dieser Ballknebel ein absolutes Muss!

      Hindamine 

      Bâillon à ball

      Cher utilisateur,

      Après avoir testé le bâillon à ball, je tiens à partager mon enthousiasme ! La première chose que j'ai remarquée, c'est l'excellente qualité de fabrication - cela ne m'a pas surpris d'apprendre qu'il est fabriqué en Allemagne. Le confort de port est véritablement supérieur à d'autres produits similaires que j'ai essayés. Grâce aux matériaux médicaux utilisés, notamment le silicone pour le ballon et les deux tiges de connexion, il est très doux contre la peau, évitant ainsi toute irritation aux coins de la bouche. De plus, l'absence d'odeur ou de goût est un véritable atout. J'apprécie particulièrement la robustesse du ballon, qui résiste parfaitement aux mordillements, même les plus intenses. Je recommande sans hésiter ce produit à quiconque recherche un bâillon de qualité supérieure pour ses sessions de bondage.

      Cordialement,
      Un client satisfait de la Suisse.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      pas satisfait

      baillon très agréable a porter et a utilisé mais très fragile je l ai utilisé une dizaine de fois mais il a malheureusement cassé entre la boule et la sangle
      vraiment dommage !!!!

        Hindamine 

        ottima per azzittire;)

        perfetta per quando il partner deve solo fare silenzio e godere

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        One of the best ball gags

        One of the best ball gags you'll ever use. If you like the look and feel of a ball gag in your sub's mouth, and who doesn't, this is the best one ever made as to comfort and effectiveness. Can be worn for long periods of time.

        If you have tried other less expensive ball gags with thong or wide leather straps and realized how uncomfortable they were, or how easy it was to push them out of the mouth, then try one of these.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Perfect gag

        Keeps the Sub quiet, perfect fit, I love it

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Must palliklapp, lukustatav

        Must palliklapp, lukustatav

        Must pallikork on valmistatud silikoonist ja vegannahast, seda saab lukustada väikese tabalukuga ning see vastab kõigile tõhususe ja mugavuse nõuetele, mida ühelt väga healt BDSM-korgilt oodatakse.


        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        14 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: