Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Sport Fucker CockPit - Penis rõngas

Tere tulemast CockPit'i, kuhu teie seksuaalne jõudlus tõuseb! The Sport Fucker CockPit on täiuslik peenise rõngas kivikindla erektsiooni ja intensiivse naudingu saavutamiseks.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Tere tulemast CockPit'i, kuhu teie seksuaalne jõudlus tõuseb! The Sport Fucker CockPit on täiuslik peenise rõngas kivikindla erektsiooni ja intensiivse naudingu saavutamiseks. Klassikalisel "pisarakujul" põhinev peenisrõngas on valmistatud Liquid Silicone tugevamast versioonist, mis on siiski pehme ja paindlik.

     

    The Sport Fucker CockPit on ainulaadse koonilise kujuga, mis tagab ergonoomilise istuvuse ja annab teile kauem kestva ja kõvema erektsiooni. Niipea, kui paned rõnga ümber peenise, tunned kohe, kuidas see stimuleerib vereringet ja suurendab tundmusi. Seksi ajal kaasneb iga kord, kui tungite oma partneri sisse, kerge kihelustunne teie kondüloomil, mis suurendab teie seksuaalset võimsust mõõtmatult.

     

    See peenisrõngas sobib ideaalselt nii lühikesteks kui ka pikkadeks seanssideks. Olenemata sellest, kas valmistute kiireks või pikemaks armastussessiooniks, peenisrõngas Sport Fucker CockPit on teiega kaasas ja aitab teil maksimeerida oma seksuaalset jõudlust. Tunnetage, kui palju jõudu ja vastupidavust see peenisrõngas teile annab, kui kaotate end seksuaalse naudingu kõrgustes.

     

    The Sport Fucker CockPit on saadaval erinevates värvides - must, punane või sinine -, nii et saate valida sõrmuse, mis sobib kõige paremini teie individuaalsele stiilile ja eelistustele. Valmistatud kvaliteetsest Liquid Silicone, seda on mugav kanda ja lihtne puhastada. Ole valmis võtma ja avastama oma seksuaalse kogemuse piire - koos Cock Ringiga, mis on sinu truu kaaslane Sport Fucker CockPit kui teie ustava kaaslasega.

     

    Mis on vedel silikoon?

     

    Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas tõeline siseringiide. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja meeldiv kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Ületamatu! Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem: see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!

     

    Vedelast silikoonist valmistatud seksimänguasjade puhastamine ja hooldamine?

     

    Seksimänguasju tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Lihtsalt peske seda sooja vee ja maheda seebiga. Ärge muretsege, materjal on veekindel ja seda saab hõlpsasti maha loputada. Kui soovid, võid kasutada isegi spetsiaalset seksimänguasjade puhastusvahendit, nagu meie VERYCLEAN-sprei. Pärast puhastamist peaksite laskma seksimänguasjal täielikult kuivada. Kõige parem on lasta sellel õhu käes kuivada, mitte otse päikese või küttekeha peal. Kui see on täielikult kuivanud, hoidke seda puhtas ja kuivas kohas, eemal teistest seksimänguasjadest. Parim on panna see spetsiaalsesse seksimänguasjade hoiukotti, et kaitsta seda tolmu ja mustuse eest. Ja veel üks nõuanne: kasuta alati õiget libestusainet. Silikoonipõhine seksimänguasju töötab väga hästi veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Siiski tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, kuna need võivad materjali rünnata. Kui järgid neid lihtsaid hooldusvihjeid, naudid oma seksimänguasja pikka aega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Cock Ring alates Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Ainulaadne disain.
    • Pikaajalise ja kõvema erektsiooni jaoks.
    • Kogupikkus: max. 8,8 cm
    • Sisemine läbimõõt: u. 3,5 cm (laiendatav)
    • Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Materjal: Liquid Silicone
    • Sport Fucker uSAs ja MEO Saksamaal on tuntud kaubamärgid, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele seksimänguasjadele ja BDSM-toodetele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja seksikaid tooteid kõigile neile, kes soovivad viia oma seksuaalkogemused uuele tasemele. Sport Fucker ja MEO seisavad kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu eest. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja toodetud rangete kvaliteedistandardite järgi, et tagada turvaline ja põnev seksuaalkogemus. Ka see toode on muljetavaldav näide esmaklassilisest kvaliteedist ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Kirjutage oma ülevaade

      Sport Fucker CockPit - Penis rõngas

      Sport Fucker CockPit - Penis rõngas

      Tere tulemast CockPit'i, kuhu teie seksuaalne jõudlus tõuseb! The Sport Fucker CockPit on täiuslik peenise rõngas kivikindla erektsiooni ja intensiivse naudingu saavutamiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: