Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise pistikud

Uudiskiri

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Meie Tailbone "Alpha" Urethral "Alpha" Urethral sonde Penis Plug lubab ülimalt head virethrali stimulatsiooni ja püsivat urethrali laienemise treeningut.

Rohkem infot

1147/00

saadaval

    Rohkem infot

    Ureetra stimulatsiooni ja kestvat uretra laiendustreeningut lubab meie Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

     

    Meie peenisepistiku sisestatav pikkus on umbes 120 mm ja maksimaalne läbimõõt 10 mm. Valmistatud kõrgelt poleeritud roostevabast terasest, mis ei sisalda niklit.

     

    Liigutatav rõngas mitte ainult ei takista peenisepistiku sisse libisemist, vaid tagab ka maksimaalse ohutuse kasutamise ajal. Seda saab kasutada ka "glans-rõngana". Sisemine läbimõõt on umbes 27,5 mm. Rõngas asetatakse ümber päraku serva ja peenisepistik sisestatakse uretra sisse. Seega on peenisepistik imeline eheteos, millel on erutav efekt.

     

    Kasutusjuhend:

     

    sondes või peenisepistiku kasutamist tuleb teha hoolikalt ja kohusetundlikult. Hügieen ja libestusaine on hädavajalikud. Urethrat ümbritsevad arvukad lihased ja närvid, mistõttu on see nii tundlik ja imeliselt stimuleeritav.

     

    Enne kasutamist tuleb peenisepistikut puhastada ja desinfitseerida sobiva, nahasõbraliku vahendiga. Libesti tuleks kanda suures koguses, et tundlik uretra ei saaks kahjustada. Soovitame selleks meie tooteid VERYCLEAN Spray ja VERYDEEP Lubricant.

     

    Mänguideed:

     

    Miks peaks teie partneri peenist alati ainult väljastpoolt hellitama? Ta viriseb naudingutest, kui teda stimuleeritakse ka seestpoolt sobiva peenisepistiku abil! Pärast pikema laiendaja sisestamist suudeldakse, hõõrutakse peenise tupe, sõtkutakse peenise võlli ja painutatakse seda vastu varda sisemist vastupanu.

     

    Piiramine ja sidumine on enamiku meeste jaoks piisavalt erutav. Kui lisaks ja partneri jaoks ootamatult võetakse kasutusele üks meie peenisepistikutest või sondes, lööb kaitsetu mehe süda kohe kiiremini ... Ta suudab end vaevalt tagasi hoida kiimaga......

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Kirjutage oma ülevaade

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Meie Tailbone "Alpha" Urethral "Alpha" Urethral sonde Penis Plug lubab ülimalt head virethrali stimulatsiooni ja püsivat urethrali laienemise treeningut.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: