Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Real Ass Play

Uudiskiri

EXCESS butt plug dr. Sado poolt - Anal BDSM

EXCESS by Dr. Sado: Mitte midagi algajatele - BDSM-i pepupistikute hiiglane! Nimi EXCESS sellele koletisele butt plug kehastab liigset ja äärmuslikku. See ei ole lihtsalt anaalpistik, vaid väljakutse, avaldus ja mõne jaoks võib-olla ka eesmärk.

Rohkem infot

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    EXCESS by Dr. Sado: Mitte midagi algajatele - BDSM-i pepupistikute hiiglane! Nimi EXCESS selle Extremeo sarja kuuluva koletise butt plug nimi kehastab piiritut, ülemäärast ja äärmuslikku. See ei ole lihtsalt anaalpistik, see on väljakutse, avaldus ja mõne jaoks võib-olla ka eesmärk. "Excess" tähendab inglise keeles "üleliigset" või "liigset" ja kehastab seega täpselt seda, mida see butt plug endast kujutab: suurust ja intensiivsust, mis ületab tavapärase.

     

    EXCESS butt plug dr. Sado'lt:

     

    Dr. Sado, visionäärne looja ja leiutaja BDSM-i maailmas, on loonud tähelepanuväärse butt plug EXCESS mEO Extremeo sarja jaoks. See ainulaadne butt plug kutsub ekstreemse anaalstimulatsiooni armastajad reisile seninägematute ja intensiivsete tipphetkedeni. Nimi "Excess" viitab liialdusele ning normidest ja piiridest väljumisele. Dr. Sado nägemus oli luua eksklusiivne butt plug, mis kutsub kasutajaid üles ületama oma füüsilisi ja emotsionaalseid piire, pakkudes samal ajal turvalist võimalust anaalsete võimete ja vastuvõtlikkuse laiendamiseks.

     

    butt plugEXCESS avaldab muljet oma muljetavaldava suuruse ja üksikasjaliku, peaaegu kuratliku disainiga. Butt plug EXCESS ei sobi mitte ainult soolosessioonideks, vaid võimaldab ka intensiivseid seksimomente BDSM-suhte raames, mis on nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt rikastavad. Extremeo sarja täiendusena on see butt plug loodud selleks, et hõlbustada intensiivseid ja julgemaid seksuaalseid kogemusi. See loob seose suuruse ja intensiivsuse vahel ning avab anaalsete kogemuste uue mõõtme.

     

    Lisaks sellele on butt plug EXCESS on ka avaldus ja kutse uurida oma naudingu intensiivsemaid ja tumedamaid külgi. See julgustab teid ümber tõlgendama ja uuesti määratlema oma naudingut, anaalstimulatsiooni ja omaenda piire. Koos butt plug EXCESS saavad meie väga kogenud kliendid sukelduda ekstreemse anaalstimulatsiooni maailma ja alustada ülima ekstaasi teekonda.

     

    Mine oma piirideni ja kaugemale koos butt plug EXCESSiga!

     

    Anaalstimulatsioon pole kunagi varem olnud nii intensiivne! The EXCESS butt plug on välja töötatud neile, kes otsivad anaalstimulatsiooni ülimat tunnet, kes soovivad kogeda ekstreemset ja testida oma isiklikke piire või ehk isegi ületada neid. Oma muljetavaldava suuruse ja sellega kaasneva intensiivse stimulatsiooniga tähistab see butt plug Dr. Sado'lt seksuaalkogemust, mis läheb kaugemale tavalisest.

     

    Rohkem on rohkem: Kuidas butt plug EXCESS Muudab teie seksuaalelu revolutsiooniliselt!

     

    Anaalseksimänguasjade maailmas on EXCESS on hiiglane, koloss, mis kannab endas kutset äärmuslikuks naudinguks ja liigseks naudinguteks. Seksuaalse uurimise ja BDSM-praktikate kontekstis sümboliseerib butt plug EXCESS ka soovi mängida oma füüsiliste piiride ja vastupidavusega. See tähistab intensiivset füüsilist kogemust ning seda võib kasutada BDSM-i kontekstis võimu ja allumise vahendina.

     

    Ülim rahulolu: EXCESS viib teid oma piirideni!

     

    Lisaks sellele butt plug EXCESS on ka avaldus kõigile neile, kes, truult moto "rohkem on rohkem", ei taha oma seksuaalses eneseväljenduses kompromisse teha. Siinkohal on piltlikult öeldes: "sa ei lase end välja, sa lased end välja". Seega tähistab see ka teatavat külluslikkust, piiritut ja piiranguteta lustist välja elamist, mida paljud meie kliendid leiavad tõenäoliselt vabastavaks ja rahuldust pakkuvaks.

     

    Tugev haare, käed-vabad nauding: Teie EXCESS Anaalpistik jääb sinna, kuhu soovite.

     

    Dr. Sado omistab suurt tähtsust täiuslikule funktsionaalsusele. Tänu tugevale iminapile on EXCESS butt plug kindlalt kõikidele siledatele pindadele. See tagab turvalise ja stabiilse fikseerimise, samal ajal kui teie käed on vabad, et pühenduda muudele seksikatele tegevustele. Olenemata sellest, kas asetate Dr. Sado butt plug seinale, põrandale või mõnele muule sobivale pinnale, püsib see kindlalt paigal EXCESS Anaalpistik püsib kindlalt paigal. Nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule ja kogeda unustamatuid ekstaasi hetki, ilma et peaksite muretsema anaalpistiku hoidmise pärast EXCESS Anaalpistikust.

     

    Teie valik, teie nauding: Valige oma EXCESS Anaalpistikut!

     

    Iga keha on ainulaadne ja igal inimesel on individuaalsed eelistused. Seepärast pakub Dr. Sado teile butt plug EXCESS kahes erinevas suuruses. Nii saate valida versiooni, mis vastab kõige paremini teie vajadustele ja eelistustele.

     

    • Suurus M = koletislik: kogupikkus 23 cm, sissetõmmatav pikkus 19 cm, ülemine läbimõõt u 4,5 cm, maksimaalne läbimõõt 6 cm, alumine läbimõõt u 9,7 cm
    • Suurus L = väga koletislik: kogupikkus 24 cm, sisestatav pikkus 21 cm, ülemise osa läbimõõt u. 5,5 cm, maksimaalne läbimõõt 8 cm, alumise osa läbimõõt u. 11 cm.

     

    See teeb butt plug EXCESS eksimatuks ja võimsaks sümboliks seksuaalse liialduse maailmas. Maailma, kus liialdus ei ole mitte ainult teretulnud, vaid ka soovitud.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • EXCESS - Suurepärane butt plug
    • Piirideta ekstaas: The EXCESS ületab kõik piirid!
    • Käsitsi valmistatud anaalpistik iminapistikutega Extremeo sarjast.
    • Saadaval kahes suuruses.
    • butt plug EXCESSS on Dr. Sado poolt välja töötatud anaalpistik.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba.
    • Kasutamine EXCESS Anaalpistiku kasutamine võib olla põnev kogemus, kui te teate, kuidas seda õigesti teha. Sissepaneku lihtsustamiseks soovitame kasutada meie Extremeo Spray't, mis lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab anaalpistiku sisestamise meeldivamaks EXCESS Anaalpistikut meeldivamaks.
    • Kui kasutate silikoonist valmistatud seksimänguasju, nagu näiteks EXCESS Silikoonist seksimänguasjade, näiteks anaalpistiku kasutamisel tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, kuna need võivad materjali rünnata. Selle asemel soovitame kasutada veepõhiseid libestusaineid, nagu Aquameo või Alphamale Aqua, mis pakuvad meeldivat tunnet ja mida on ohutu kasutada koos silikoonist anaalpistikuga EXCESS Saab ohutult kasutada koos silikoonist anaalpistikutega. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust veelgi, võimaldades libestusaine sügavamat ja ühtlasemat jaotamist. See muudab pistiku sisestamise EXCESS See muudab anaalpistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks, kuna piisav määrdeaine vähendab hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Pärast iga kasutamist tuleb anaalpistikut EXCESS Pistik tuleb põhjalikult puhastada. Selleks soovitame kasutada meie VERYCLEAN spreid, mis tagab põhjaliku ja hügieenilise puhastamise ning teeb anaalpistiku valmis järgmiseks anaalpistiku sisestamiseks EXCESS Anaalpistikut valmis järgmiseks anaalseks seikluseks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Hindamine 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Hindamine 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Kirjutage oma ülevaade

          EXCESS butt plug dr. Sado poolt - Anal BDSM

          EXCESS butt plug dr. Sado poolt - Anal BDSM

          EXCESS by Dr. Sado: Mitte midagi algajatele - BDSM-i pepupistikute hiiglane! Nimi EXCESS sellele koletisele butt plug kehastab liigset ja äärmuslikku. See ei ole lihtsalt anaalpistik, vaid väljakutse, avaldus ja mõne jaoks võib-olla ka eesmärk.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: