Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Rihmaga dildo Rihmaga

Uudiskiri

No-Parts - Rihmaga püksid

Andke oma partnerile ohjeldamatu ja püsiv pegging nende imeliste Strap On Pantsidega! See on see, mida kõik pegging-kogukonnas on oodanud! Strap On Pants on piisavalt mugavad ja diskreetsed, et kanda neid kogu päeva, võimaldades teil nautida imeliselt intensiivset peggingut või strap on seksi oma partneriga.

Rohkem infot

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Andke oma partnerile ohjeldamatu ja püsiv pegging nende imeliste Strap On Pantsidega! See on see, mida kõik pegging-kogukonnas on oodanud! Strap On sobib ideaalselt teie keha kontuuridele ja sellel on O-rõngaga avaus dildo või vibraatori jaoks. Strap On püksid on piisavalt mugavad ja diskreetsed, et neid saaks kanda terve päeva, võimaldades teil nautida imeliselt intensiivset peggingut või strap on seksi oma partneriga.

     

    No Parts'i tootevalikusse kuulub ulatuslik kogumik rihmadega dildosid, pegging-dildosid ja sobivaid rihmadega ning kõrgekvaliteedilisi rakmeid. Kogege väga erilist pegging-seiklust üksi või koos oma partneriga ja leidke oma lemmikkombinatsioon. No-Parts sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele ning sellel on kaasaegne ja ahvatlev disain.

     

    Strap On Pantsi vastupidav, tugevdatud O-rõngas venib, et mahutada teie lemmikdildot või vibraatorit. Nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele meeldib see kergesti kasutatav rihmavidin. Sisestage lihtsalt dildo Strap On'ile ja olete valmis. Kandke Strap On'i igapäevaseks kasutamiseks tavalise aluspesuna või kasutage seda koos dildoga, mille saate lihtsalt O-rõngast läbi libistada.

     

    Kuidas ma Strap On'i kasutan?

     

    Strap Oni kasutamine on väga lihtne! Lihtsalt libistage Strap On pükstesse, libistage oma valitud dildo läbi avause ja reguleerige dildo nii, et see sobiks hästi. Nüüd võib alata pegasisene seks..

     

    Mis on selle Strap Oni juures nii erilist?

     

    See tavalise Strap Oni suurepärane edasiarendus on turvaline, väga mugav Strap On Slip, mille on välja töötanud Pegging-spetsialistid. Meestele ja naistele mõeldud Strap Onil on toetav, eriti lai vöökoht ja see on valmistatud pehmest, venivast materjalist. Selle Strap Oniga on sul magamistoas palju rõõmu! Kas otsite voodis vaheldust juhtimisele või olete pigem intensiivse anaalpenetratsiooni meeleolus? Selle rihmaga tunnete kindlasti, et teil on suur ja kõva peenis teie käsutuses. Strap On on eriti kvaliteetne ja seda saab kanda mugavalt ja ohutult. Lihtsalt proovige seda välja!

     

    Millega veel arvestada:

     

    Materjal on tugev ja hästi valmistatud. O-rõngas sobib 3-6 cm läbimõõduga dildole. Veenduge, et dildo oleks lamedal alusel, et see istuks Strap On Pantsi külge ideaalselt. Pane aga tähele, et dildo ei kuulu komplekti. Suure valiku dildosid Strap On'ile leiad siit (KLIKI SIIN).

     

    Kuidas puhastada No-Parts Strap On'i?

     

    Lihtsalt puhastage No-Parts Strap On veega ja maheda seebiga. Spetsiaalseks puhastamiseks kasutage meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Strap On on saadaval 3 suuruses: S = suurus 36/38, M = suurus 38/40, L = suurus 40/42.
    • Saab kasutada koos dildoga
    • Vastupidav materjal
    • Hästi valmistatud
    • Pesemisjuhised: Käsipesu, mitte pleegitada, mitte triikida, mitte keemiliselt puhastada, mitte kuivatada.
    • Materjal: 10% lateks, 60% elastaan, 29% polüester, 10% nailon

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Hindamine 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Hindamine 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Hindamine 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Kirjutage oma ülevaade

            No-Parts - Rihmaga püksid

            No-Parts - Rihmaga püksid

            Andke oma partnerile ohjeldamatu ja püsiv pegging nende imeliste Strap On Pantsidega! See on see, mida kõik pegging-kogukonnas on oodanud! Strap On Pants on piisavalt mugavad ja diskreetsed, et kanda neid kogu päeva, võimaldades teil nautida imeliselt intensiivset peggingut või strap on seksi oma partneriga.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: