Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

O-rõnga kurgi nibuklambritega

Selle abil saate muuta oma bondage seansi veelgi intensiivsemaks ja elamuslikumaks! Meie nibuklambritega O-rõngas sobib nii algajatele kui ka BDSM-professionaalidele. Peremehe ja orja vahelistes rollimängudes saab nibuklambreid suurepäraselt kasutada karistuseks.

Rohkem infot

2501/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Selle abil saate muuta oma bondage seansi veelgi intensiivsemaks ja elamuslikumaks! Meie nibuklambritega O-rõngas sobib nii algajatele kui ka BDSM-professionaalidele. Peremehe ja orja vahelistes rollimängudes saab nibuklambreid suurepäraselt kasutada karistuseks. Kui ori ei ole alistuv, tõmmatakse nibuklambrid iga kord pingule ja põhjustavad seega nibude valulikku stimulatsiooni.

     

    Iga inimene tajub valu erinevalt. Seksuaalses kontekstis võib valu muutuda meeldivaks kogemuseks. Kas te tunnete end selles ära? Või otsesemalt: kas teile meeldib, kui teie partner teie nibusid kõvasti pigistab, et lõpuks oma alistuvat külge välja elada? Siis tere tulemast MEO-sse, BDSM-i imelisse maailma!

     

    Mis on nibuklambritega O-rõngaklappide juures nii erilist?

     

    Kui klassikaline suuklapp on sinu jaoks liiga igav, on O Ring Gag koos nibuklambritega MEO ®'lt just õige. Sest nänniklambritega metallist ahelad on kinnitatud hügieenilisest silikoonist valmistatud O-rõngakinnitusele. See ei tekita mitte ainult lisastiimuleid Sub, vaid vaatepilt on ka domineeriva partneri jaoks erutavam. Meie O-rõngakorgiga ei peatata mitte ainult kõne voolu bondage'i ajal ja muudetakse sülje voolamine kontrollimatuks, vaid ka suu sulgemine on takistatud. Nibuklambrite tugevust saab kruvide abil reguleerida, et kohandada naudingut vastavalt ülemuse vajadustele.

     

    Meie nibuklambritega O-rõngaklapp sobib ideaalselt ka kõikide märgade mängude (veesport või ka nn kuldne dušš) jaoks. Spetsiaalsest silikoonist valmistatud meie O-rõngakork on veekindel (vastupidav enamiku vedelike suhtes) ja seda on lihtne puhastada vee ja meie pihusti VERYCLEAN abil.

     

    O Ring Gag on suletud suuruse järgi reguleeritava pearihmaga, mille oleme varustanud lukustatava lukuga.

     

    Kuidas kasutada O Ring Gagi koos nibuklambritega?

     

    O Ring Gag on ühendatud kahe metallist ketiga, mille otsa on omakorda kinnitatud kaks nibuklambrit. Paluge oma partneril teid O Ring Gagiga suu kinni panna ja kinnitage kaks nibuklambrit oma nibude külge. Väikesed lukustuskruvid aitavad teil määrata nibuklambrite optimaalse surve ja täiusliku sobivuse.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Silikoonist ja metallist valmistatud rõngaklappidega nänniklambritega Nänniklambrite klambritel on kaitsekorgid, et vältida nibude vigastusi.
    • Nibuklambrid stimuleerivad nibusid intensiivselt
    • Nänniklambrites saab reguleerida surve intensiivsust pehmest kuni kõvani
    • Nibuklambrid ja suukorv on ühendatud ketiga
    • Reguleeritava lukkukinnitusega suukorvistik
    • Valmistatud vastupidavast ja pehmest materjalist
    • Kogupikkus umbes 55 cm, O-rõnga läbimõõt 38 mm seestpoolt, 50 mm väljastpoolt

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    O Ring Gag

    Gag di buona fattura, non da per niente fastidio ed è molto bello da vedere addosso.

      Hindamine 

      Excellent

      Excellent product, good strong material, and easy to clean! Would thoroughly recommend!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      O-rõnga kurgi nibuklambritega

      O-rõnga kurgi nibuklambritega

      Selle abil saate muuta oma bondage seansi veelgi intensiivsemaks ja elamuslikumaks! Meie nibuklambritega O-rõngas sobib nii algajatele kui ka BDSM-professionaalidele. Peremehe ja orja vahelistes rollimängudes saab nibuklambreid suurepäraselt kasutada karistuseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: