Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Crops & kepid

Uudiskiri

Klassikaline pilliroog "Andiamo

Kui proua õpetaja kepiga vehkis ... Meie kepi ANDIAMAO on klassikaline karistusinstrument, nagu seda kasutati koolides ja see ei tohiks tänapäeval puududa ühestki BDSM-suhtest.

Rohkem infot

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui proua õpetaja kepiga vehkis ... Meie ANDIAMAO kepp on klassikaline karistusinstrument, nagu seda kasutati minevikus koolides ja see ei tohiks puududa ühestki BDSM-suhtest tänapäeval.

     

     

    Meie edukast HURTME-seeriast pärit ANDIAMO kepi veenab oma lihtsa, kuid tõhusa disainiga.

     

    Kes mõtleb kepi peale, mäletab ilmselt eelkõige selle intensiivset valusat mõju, võib-olla ka erootilist kihelustunnet, mis sageli selle kasutamisega kaasneb, mistõttu on see vahend sama populaarne kui kardetud. Kuid meie kepi kohta öeldakse, et tal on ka muid hämmastavaid mõjusid, näiteks paljud meie kliendid tunnevad end pärast ANDIAMOga peksmist esialgu tundlikult karistatud, kuid seejärel ka sisemiselt vabanenud, kergendatud, värskendatud - ja muidugi erutatud.

     

    Lisateave:

     

    • HURTME seeria kepi
    • 3 rotangist pulgakepid nahast käepidemega
    • Rotangist ca 6 mm läbimõõduga, kooritud, väga paindlik, kuid mitte pehme
    • Pikkus umbes 60 cm
    • Avatud otstega, nii et kastmine on võimalik
    • Tänu õhukesele materjalile ja selle erilistele omadustele on kepi väga paindlik ja ei anna nii tugevaid lööke, kui te seda tavalisest kepist tunnete. Kuid just see teebki kepi nii atraktiivseks, sest seda kasutatakse peksmiseks.
    • Peksmise eesmärk on tekitada naudingut. Paljud inimesed leiavad, et see on eriti kipitav ja erutav, kui seks on kombineeritud väikese valuga. Lõppude lõpuks vabastab valu organismis endorfiine, mis omakorda tekitavad õnne tunnet. Peksmisel ei pea sa oma kallimat metsikult kepiga peksma, vaid isegi kerged kepilöögid toovad voodisse uut hoogu.

     

    Õige kepikastmine / kepi hooldamine:

     

    • Kastetud kepi mõju on hoopis teistsugune kui kuiva kepiga. Vesi annab kepile rohkem hoogu ja paindlikkust, mistõttu on see vähem altid murdumisele. Lisaks tajutakse tekitatud valu palju meeldivamana.
    • MEO® kepid tuleks regulaarselt vähemalt üheks päevaks enne seansse asetada kõrgesse kitsasse veepudelisse. Kui kepid on seejärel hästi märjad, võtke need välja ja testige, kui paindlikud need on. Sageli on nad veidi liiga palju vett tõmmanud, nii et nad kiiguvad siis kontrollimatult. Siis laske neil lihtsalt veidi kuivada (vähemalt seni, kuni nad ei ole enam väljastpoolt täiesti märjad).
    • Seejärel määrige pulkadele viimistluseks veidi õli. Lihtsalt määrige veidi beebiõli või midagi sarnast oma kätte ja tõmmake kepid läbi. Avatud otsad saavad veidi rohkem, niiöelda tihendina, nii et vesi jääb kauem kepi sisse.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Hindamine 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Kirjutage oma ülevaade

        Klassikaline pilliroog "Andiamo

        Klassikaline pilliroog "Andiamo

        Kui proua õpetaja kepiga vehkis ... Meie kepi ANDIAMAO on klassikaline karistusinstrument, nagu seda kasutati koolides ja see ei tohiks tänapäeval puududa ühestki BDSM-suhtest.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: